کرمان رصد

آخرين مطالب

استاندار کرمان: «توسعه»؛ متکی به انسان‌های باورمند و علاقمند به توسعه است اجتماعي

استاندار کرمان: «توسعه»؛ متکی به انسان‌های باورمند و علاقمند به توسعه است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان در گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد حسین ودیعتی با انتقاد از برخی موانع در مسیر فعالیت‌های مسئولیت‌ اجتماعی، تأکید کرد که هیچ دستگاهی در استان حق ندارد با سنگ‌اندازی، انگیزه فعالان این حوزه را تضعیف کند و خواستار آغاز نگاهی تحولی برای بهره‌برداری بهتر از ظرفیت‌های فرهنگی و میراثی شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، مراسم گرامیداشت یاد و خاطره زنده‌یاد "حسین ودیعتی"، از فعالان فرهنگی و گردشگری استان کرمان و موسس موزه زر و سیم عصر چهارشنبه 18 تیرماه با حضور استاندار کرمان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، رئیس اتاق بازرگانی، جمعی از فعالان حوزه گردشگری و اقتصادی و خانواده وی در محل اتاق بازرگانی کرمان برگزار شد.
محمدعلی طالبی استاندار کرمان در این مراسم گفت: بسیار ارزشمند است که چنین برنامه‌هایی به منظور ادای احترام برای انسان‌های بزرگ و اثرگذار در سپهر فرهنگ و میراث تاریخی استان کرمان، برگزار می‌شود.
وی از نقش اتاق بازرگانی در پاسداشت مفاخر استان به عنوان یک مسئولیت اجتماعی یاد کرد و گفت: بزرگانی همچون مرحوم ودیعتی، باعث و بانی توسعه در هر منطقه‌ای می‌شوند.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه توسعه قبل از هر چیز متکی به انسان‌های باورمند و علاقمند به توسعه است اظهار داشت: آنچه در وجود مرحوم ودیعتی دیدیم، باورمندی نسبت به پاسداشت میراث تاریخی و ارزش‌های فرهنگی زیست بوم کرمان بود؛ روحیه‌ای که امروز نیازمند تقویت آن در سطح جامعه هستیم.
طالبی ادامه داد: همه فعالان فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و مدیران دولتی این مسؤلیت‌ را به دوش دارند که به شکل‌گیری چنین حرکت‌ها و تاثیرگذاری در روند توسعه کمک کنند و اقدامات ارزشمندی از جمله ایجاد موزه زر و سیم و دیگر موزه‌ها، متکی به تلاش افراد علاقمند در سطح جامعه است.
استاندار کرمان بیان کرد: جای تاسف است که افرادی با این علاقه پا به میدان بگذارند و اقدامات شاخصی در حوزه مسؤلیت‌ اجتماعی انجام دهند، اما در سیستم اجرایی شاهد سنگ‌اندازی جلوی پای آنها باشیم.
وی تصریح کرد: قطعا در استان چنین اجازه‌ای را به هیچ مدیر و کارمند در دستگاه دولتی نمی‌دهیم که موجب ناراحتی این افراد شود و امیدواریم شروع نگاه تحولی برای بهره‌وری بهتر از داشته‌های فرهنگی و میراثی شاهد باشد.
طالبی بیان کرد: در استان کرمان ارزش‌های زیادی در حوزه میراثی، فرهنگی، هنری و غیره داریم که باید تلاش کنیم آنها را به ثبت ملی و جهانی برسانیم.
وی بر شناسایی افراد دغدغه‌مند همچون مرحوم ودیعتی تاکید کرد و گفت: این شناسایی توسط میراث فرهنگی و شهرداری باید صورت گیرد ضمن آنکه راه‌ اندازی موزه‌های بسیاری از جمله فرش که بازتاب دهنده فرهنگ اصیل و غنی است؛ را داشته باشیم.
طالبی گفت: باید بهترین ارتباط و هماهنگی و تعامل بین انجمن‌ها و اتحادیه‌ها و گروه‌های فرهنگی، اجتماعی گردشگری با نهادهای دولتی ایجاد شود تا با هم‌افزایی هم اتفاقات خوبی در استان رقم‌بزنیم.
استاندار کرمان گفت: برای پاسداشت یاد و استمرار حرکت مفاخر و بزرگان کرمان در کنار اتاق بازرگانی هستیم.
مسیر حرکت بخش خصوصی را برای حفظ میراث ارزشمند کرمان هموار کنید
سیدمهدی طبیب‌زاده رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز در این یادبود، مرحوم ودیعتی را در حافظه تاریخی شهر برای مرمت بافت تاریخی کرمان و راه‌اندازی موزه زر و سیم ماندگار دانست و گفت: تفاوت مرمت بازار قیصریه و موزه، کیفیت کار و تعلق خاطر مرحوم ودیعتی را نشان می‌دهد.
وی با بیان این مطلب که بافت قدیم، گنجینه تاریخی شهر است‌اظهار داشت: میراث و تفکر مرحوم ودیعتی باید حفظ شود تا تجلی آن را در عمران و آبادانی بافت قدیم شهر کرمان شاهد باشیم.
طبیب‌زاده افزود: باید مسیر بخش خصوصی را برای حضور در بافت تاریخی و مرمت آثار باقیمانده هموار کرد.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان پیشنهاد داد با تأسیس بنیادی به نام مرحوم ودیعتی، نهضتی که وی در مرمت بافت تاریخی آغاز کرد، ادامه یابد.
گفتنی است، در پایان این مراسم از تابلوی یاد بود زنده یاد حسین ودیعتی رونمایی شد. مرحوم حسین ودیعتی پنجم تیرماه 1404 به دیار باقی شتافت. ایشان نقش پررنگی در حفظ و ماندگاری میراث ارزشمند کرمان ایفا کرد و احیای حمام تاریخی ابراهیم‌خان، تاسیس موزه طلا و جواهر کرمان و مرمت بازار قیصریه کرمان را در کارنامه درخشان فعالیت خود دارد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734900/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهره برداری از مجتمع فراوری تیتانیوم کهنوج

افتتاح چهار هزار و 47 طرح اشتغال‌زایی بهزیستی در کرمان

تفویض اختیارات شورای معادن به استان؛ تحول جدی در حوزه معدن جنوب کرمان

کارخانه کنسانتره مس سرگز اسفندقه بعد از 25 سال به بهره‌برداری رسید

کلنگ‌زنی طرح زیربنایی خط انتقال برق به معادن ساردوئیه

دستورات وزیر صمت برای بررسی و تملک مسیر‌های معدنی ساردوئیه و عنبرآباد

نشست تخصصی وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی جنوب کرمان

افتتاح 371 واحد مسکونی مددجویان بهزیستی در کرمان

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

بهره برداری از نخستین کارخانه کنسانتره مس و روی بخش خصوصی کشور

آغاز عملیات اجرایی انتقال برق به معادن ساردوئیه

ثبت نام متقاضیان حضور در مراسم اربعین

ادامه فعالیت سامانه بارشی و تقویت ناپایداری‌های موسمی

ایران نامی به بلندای تاریخ بشری

سیاست دولت، شکایت از رسانه‌ها نیست

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

افتتاح چند طرح آموزشی و ورزشی در بم

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

گلزار شهدا،امروز،میزبان مراسم گرامیداشت شهدا مقاومت

شورای نگهبان مطمئن ترین نهاد نگهبان قانون اساسی

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

تامین اجتماعی سنگ بنای آرامش و امنیت در خانواده‌هاست

4 زمین چمن مصنوعی، یک کلاس درس تربیت بدنی، یک کفپوش روباز ورزشی با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد تومان در مدارس بم افتتاح شد

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی»

آیین افتتاح استانی طرح شهید «عجمیان» در هنرستان فنی و حرفه ای و کار دانش حضرت امام خمینی ره بم برگزار شد/ اجرای طرح شهید در 1109 مدرسه مناطق کم برخوردار استان کرمان

انتصاب 3 مدیرکل استانداری؛ 3 معاون فرماندار و یک بخشدار

فراهم شدن ترخیص 15 هزار خودروی وارداتی

روایت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مظلومیت خانواده‌های شهدای حمله رژیم صهیونیستی

ادای احترام مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان به شهدای گمنام شهر بم

افتتاح نخستین کارخانه خصوصی کنسانتره مس و روی کشور

خدمات نوین بهزیستی در جزیره کیش

🎬 پایش فوری زمین های واگذاری در حوزه راه اندازی نیروگاه های خورشیدی

ایجاد 11 هنرستان جوار کارگاهی در استان

🎬 سرمایه‌گذاری‌ها را باید به سمتی ببریم که بیشترین منفعت آن عاید مردم شود

🎬 همه دستگاه‌های استان باید حداکثر همکاری را در بحث صدور مجوزها فراهم کنند

📑گزیده سخنان استاندار کرمان در ستاد سرمایه‌گذاری استان

🎬 استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، یکی‌ از محورهای توسعه استان کرمان است

اقتصاد سرآمد آنلاین گزارش می دهد/ حفاظت حرفه‌ای از دارایی‌ها؛ بیمه آتش‌سوزی دی، انتخابی مطمئن برای فردا

پایگاه خبری خلاقیت گزارش می دهد/ تحول دیجیتال در صنعت بیمه با اپلیکیشن دی دار

نقش ولی فقیه در کشور تعیین کننده است

80 درصد ظرفیت سد‌های کرمان همچنان خالی

تداوم عزای حسینی در سیرجان

برخورد قانونی با هرگونه تغییر کاربری در باغ‌های بم

افتتاح نخستین نیروگاه خورشیدی کشاورزی درسیریز زرند

ادامه خدمات‌رسانی هلال احمر کرمان در مناطق سیل زده

برنامه ریزی برای ایجاد 11 هنرستان جوار کارگاهی در کرمان

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد