کرمان رصد

آخرين مطالب

سرمقاله هم میهن/ انفجار میز مذاکره مقالات

سرمقاله هم میهن/ انفجار میز مذاکره
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - هم میهن / «انفجار میز مذاکره» عنوان یادداشت روز در روزنامه هم میهن است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
گفت‌وگوی آقای پزشکیان با تاکر کارلسون نقاط کلیدی گوناگونی داشت. اولین نکته، نفس همین گفت‌وگو بود. متأسفانه مدت‌هاست که مقامات ایرانی از فضای رسانه‌ای جهان و آمریکا خارج هستند.
تندروها که درکی از رسانه به معنای واقعی ندارند و رسانه برای آنان به‌مثابه بوق است، فضایی را ایجاد کرده‌اند که نه‌تنها ایران را از فضای رسانه‌ای جهان خارج کرده‌اند، بلکه با به ابتذال کشیدن فضای رسانه‌ای رسمی در داخل کشور میدان رسانه‌های فارسی‌زبان را به تصرف رسانه‌های ماهواره‌ای در‌آورده‌اند و بعد ناله می‌کنند که آی! دنیا علیه ما تبلیغ می‌کند؛ درحالی‌که خودشان را از دنیا و افکار عمومی بی‌نیاز می‌دانند.
بازار
واقعیت این است که امکان انجام این گفت‌وگو خیلی پیش از این فراهم بود و مدیریت رسانه‌ای آقای رئیس‌جمهور باید پیش از جنگ آن را اجرایی می‌کرد و در آن مقطع حرف‌های بسیار موثرتری هم می‌شد، گفت. این احتیاط بخش رسانه‌ای نهاد یا شخص آقای پزشکیان هیچ توجیهی ندارد.
کارلسون از روزنامه‌نگاران منشعب‌شده از جریان اصلی رسانه‌های آمریکایی است. او از فاکس‌نیوز به توئیتر رفته و از فعالان اصلی بخش ضدجنگ جمهوری‌خواهان است که بدنه اصلی هواداران ترامپ را تشکیل می‌دهند و تعداد دنبال‌کنندگان آن در یوتیوب و تلگرام میلیون‌ها نفر هستند و روزنامه‌نگاری مستقل محسوب می‌شود و در انتخابات آمریکا فوق‌العاده اثرگذار بود. بنابراین، ورود به گفت‌وگو با آنان قدم مثبتی است؛ هرچند محدودیت‌ها برای صاحبنظران و فعالان سیاسی جهت حضور در رسانه‌های خارجی همچنان پابرجاست و این یک سیاست غیرقانونی و نادرست است.
نکته دوم، بخشی از کوشش آقای رئیس‌جمهور برای توجیه اقدامات ضدملی افرادی است که در این وانفسای جنگ دستور ترور این و آن را می‌دهند و در قرن بیست‌ویکم به شکل ابلهانه‌ای برای آوردن سر یک نفر جایزه تعیین می‌کنند. آقای رئیس‌جمهور می‌توانند از طریق شورای‌عالی امنیت‌ملی و با هماهنگی قوه‌قضائیه این نوع اقدامات را رفتاری علیه امنیت‌ملی اعلام کنند و اجازه ندهند که افراد فاقد مسئولیت برای مردم و‌ کشور هزینه درست کنند.
تا کی باید در برابر هرینه‌سازی این افراد سکوت کرد؟ این کارها ضد وفاق است‌. آقای پزشکیان به‌درستی اشاره کردند که با چراغ سبز آمریکا میز مذاکره به وسیله نتانیاهو از هوا بمباران شد.
در داخل هم عده‌ای نشسته‌اند و زیر این میز، بمب کار می‌گذارند و حکم ترور این و آن را صادر می‌کنند؛ درحالیکه بدیهی‌ترین امر فقهی به آنان می‌آموزد که این امور در صلاحیت هیچ‌کس جز حکومت نیست.
نکته درست دیگر دفاع از حقانیت ایران و نامشروع و تجاوزگرانه بودن جنگ اخیر و نیز رویکرد صلح‌آمیز دولت جدید در داخل و‌ خارج است. این موضوعی است که شرح آن در این گفت‌وگو و برای مخاطبان آن اهمیت فراوانی دارد. 
فضای رسانه‌های دیجیتال، علیه اسرائیل و جنایات آن در غزه و لبنان و ایران است. بنابراین باید منطق ایران در این جنگ به‌خوبی بازتاب داده شود. این گفت‌وگو گامی مقدماتی است‌.
باید رویکرد رسانه‌ای ایران را بیش از این تقویت کرد. بدون حضور در رسانه‌های بین‌المللی بازی را باخته‌ایم. همچنان که ساختار سیاسی نیز به دلیل وضعیت ناهنجار صداوسیما فضای رسانه‌ای داخلی را از دست داده و دچار این مشکل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734466/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویب 26 مصوبه در هفتمین جلسه ستاد تسهیل رفع موانع تولید استان کرمان

سرمقاله اطلاعات/ نفوذی های نامرئی را جدی بگیرید!

ارائه خدمات ویژه به فرهنگیان استان کرمان در مراکز خدمات الکترونیک انتظامی

ریزش 51 هزار واحدی شاخص کل بورس

ثبات قیمت بلیت قطار برای ایام اربعین؛ استفاده از قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پر تقاضا

توصیف مربی تیم ملی از تمرین مشترک با کوبا

بازتاب علاقه بشیکتاش به جذب طارمی در رسانه‌های ترکیه‌ای

همیلتون: شرایط فراری بدتر از حد انتظار بود

موزیک ویدیوی فرزاد فرزین به نام «ایران» منتشر شد

سرمقاله وطن امروز/ ایران در نظم جدید جهانی

محافظت شربت سرفه از مغز در برابر زوال عقل!

برقراری 500 پرواز در یک روز

تداوم کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 87 هزار تومان بازگشت

مربی تیم ملی اسکیت بانوان مشخص شد

مهاجم پرسپولیس در ترکیه رشوه داد!

آهنگ «ایران» با صدای فرزاد فرزین

استاد دانشگاه تهران مطرح کرد: از شکاف دولت-ملت تا امید به وفاق و توسعه

سرمقاله فرهیختگان/ کدام خلع سلاح؟

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

آهنگ زیبای فرزاد فرزین به نام «ایران» شنیدنی شد

یک سال سخت

سرمقاله جوان/ چرا به تاکر گفته نشد آنچه باید گفته می‌شد؟!

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

وزارت کار اعلام کرد: واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

سرمقاله شرق/ ابهام راهبردی هسته‌ای؟

حمله «کیهان» به سردبیر هم‌میهن: از وطن‌فروشی و تحقیر کشور تا لاف سیاست ملی!

20 درصد موشک‌های تاد آمریکا ظرف 12 روز جنگ با ایران تمام شد

کیفیت بخشی و توسعه عدالت آموزشی از مهمترین ماموریت های آموزش و پرورش استان کرمان است

ساماندهی مطلوب نیروی انسانی در همه ابعاد آموزش و پرورش اثرگذار است

ورود دستگاه قضایی بروات به پروژه انتقال آب از سد نسا برای کشاورزی

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

انتقادات «کیهان» از سخنان رئیس جمهور در مصاحبه با مجری مشهور آمریکایی

سرمقاله اعتماد/ اختلاف ریشه‌ای درباره پیشنهاد دکتر مسعود نیلی

سرمقاله همشهری/ پای کار بازسازی پس از جنگ

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان