کرمان رصد

آخرين مطالب

رویای محال میلیاردر مقالات

رویای محال میلیاردر
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، روز شنبه اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با دونالد ترامپ، در حال تشکیل یک حزب سیاسی سوم است. پیش‌تر او اشاره کرده بود که در صورت تصویب بودجه رئیس‌جمهور، به تهدیدهای خود جامه عمل خواهد پوشاند. به گزارش سی‌ان‌ان، «رفیق اول» سابق ترامپ در پلتفرم رسانه اجتماعی خود، ایکس گفت: «وقتی صحبت از ورشکستگی کشورمان با اسراف و فساد می‌شود، ما در یک سیستم تک‌حزبی زندگی می‌کنیم، نه یک دموکراسی. امروز، حزب آمریکا تشکیل شده است تا آزادی شما را به شما بازگرداند.»
ماسک، بزرگ‌ترین اهداکننده مالی به کمپین ریاست‌جمهوری ترامپ در سال 2024 و تا همین اواخر، مشاور نزدیک رئیس‌جمهور که پیشگام تلاش دولت او برای کاهش اسراف دولتی بود، از «صورت‌حساب بزرگ و زیبای» ترامپ به‌دلیل تخمین‌هایی که مبنی بر اضافه شدن تریلیون‌ها دلار به کسری بودجه فدرال وجود دارد، انتقاد کرده است. انتقاد ماسک از این لایحه، ماه گذشته باعث اختلاف شدیدی بین این دو نفر شد. ظاهرا این اختلاف پس از ابراز پشیمانی ماسک و حذف شدیدترین پست‌های شبکه‌های اجتماعی که درمورد ترامپ منتشر کرده بود، فروکش کرد؛ اما در چند روز گذشته با نزدیک شدن به تصویب این لایحه، دوباره شعله‌ور شد. ترامپ روز جمعه این لایحه را امضا و به قانون تبدیل کرد.
مشخص نیست که ماسک تا چه حد برای تشکیل قانونی حزب، که مستلزم ثبت در کمیسیون انتخابات فدرال است، گام برداشته است. جدیدترین اسناد کمیسیون انتخابات فدرال هیچ نشانه‌ای از این اتفاق نشان نمی‌دهد. ثروتمندترین مرد جهان اعلام کرده است که حزبی می‌خواهد که از نظر مالی محافظه‌کار باشد و هزینه‌ها را کنترل کند؛ اما جزئیات کمی در مورد برنامه حزب ارائه داده است. ماسک و ترامپ دیدگاه‌های مشابهی در مورد مسائل اجتماعی معاصر دارند. اما ماسک استدلال کرده است که دستور کار سیاست‌های جمهوری‌خواهان باعث افزایش بدهی می‌شود و آن را «بردگی بدهی» نامیده است.
سیستم دو حزبی در ایالات متحده مدت‌هاست که توسط دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان ثبت‌شده مورد انتقاد قرار گرفته، اما تلاش‌ها در قرن گذشته برای تشکیل یک حزب سوم موفقیت کمی داشته است. راس پرو، میلیاردر در سال 1992 به‌عنوان نامزد مستقل برای ریاست‌جمهوری نامزد شد و تقریبا یک‌پنجم آرای مردمی را به دست آورد؛ اما در هیچ ایالتی در انتخابات که بیل کلینتون برنده شد، رای نیاورد. همان‌طور که سی‌ان‌ان پیش از این گزارش داده بود، کارشناسان امور مالی کمپین‌های انتخاباتی و علوم سیاسی می‌گویند ایجاد یک حزب جدید از نظر مالی و قانونی دشوار است و رای‌دهندگان و نامزدها برای پیوستن به آن مردد هستند. ماسک این هفته در پست‌های دیگری در شبکه‌های اجتماعی گفت که حزبش در انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده به یک نیروی سیاسی فعال تبدیل خواهد شد و در ابتدا بر حمایت از کاندیداها در تعداد انگشت‌شماری از رقابت‌های مجلس نمایندگان و سنا تمرکز خواهد کرد.
ترامپ نیز به نوبه خود، مردی را که زمانی مشاور برجسته او بود، تهدید کرده است. رئیس‌جمهور اوایل این هفته گفت که دولت ممکن است قراردادهای عظیم خود با شرکت‌های ماسک را مورد بازنگری قرار دهد و وزارت بهره‌وری دولت را که این میلیاردر قبلا ریاست آن را بر عهده داشت، هیولایی توصیف کرد که ممکن است «برگردد و ایلان ماسک را ببلعد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734407/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله کیهان/ آقای پزشکیان مشاوران خود را عوض کنید!

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟

جایگاه جدید پینگ‌پنگ‌بازان در رنکینگ جهانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ توجه به محدودیت‌ها

جکوزی یا سونا، کدام یک مزایای سلامتی بیشتری دارد؟

آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد و آزمون ورودی پایه دهم نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد، پنجشنبه و جمعه 19 و 20 تیر 1404 برگزار می شود

بسته حمایتی وزارت صمت برای پایداری تولید ابلاغ شد

کدام عادات بانکی نشانه اولیه ابتلا به آلزایمر است؟

اعلام جزئیات احداث نیروگاه‌های 5 کیلوواتی توسط مردم

سرمقاله خراسان/ خطرات ساده سازی پزشکیان

کدام توافق دائمی با ایران؟

شهدای مفقود و اسیران نماد ایستادگی ملت ایران‌اند

دستگیری عامل تیراندازی به چند واحد مسکونی در سیرجان

ممنوعیت عدم پذیرش دانش آموزان در میان پایه ها به بهانه های افت تحصیلی و کاهش معدل

آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد و آزمون ورودی پایه دهم نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد، پنجشنبه 19 تیر 1404 برگزار می شود

تهاجم رژیم صهیونیستی و آمریکا، روح استقامت را در ملت ما زنده کرد.

دستگیری عامل تیراندازی به چند واحد مسکونی در "سیرجان "

اجتماع بزرگ زینبیون در کرمان،عصر امروز

بررسی تخصیص آب شرب از سدهای تنگوئیه، قدرونی، بافت و نساء

لایحه بزرگ اما نازیبا

استقلال‌خواهی و استثناگرایی؛ نگاهی به دویست و پنجاه سالگی آمریکا

جایی که مادران با خاطره حرف می‌زنند

زیان محضِ فیلترینگ

رویای تکرار النکسه

آن یکشنبه، سیاه بود

تشدید سرکوب رسانه‌ها در اسرائیل

آیا حملات اسرائیل گسل‌های زلزله را فعال کرد؟

پشت پرده سفر نتانیاهو به واشنگتن

ستاره جدید حزب دموکرات

ستارگان دریایی چگونه به شکل ستاره درآمدند؟

آیا می‌توان خاطرات را پس از مرگ نگهداری کرد؟

کشف محموله آرد یارانه‌ای قاچاق در کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 17 تیر 1404

بسته حمایتی وزارت صمت برای پشتیبانی از تولید ابلاغ شد

تشییع پیکر شهید حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونی در راور

به یادخط سرخ عاشورا در قافله اسرای کربلا

نوای"ای ایران" در محضر رهبر انقلاب نماد عزت و، مقاومت

ترانه «چه کنم» از ایهام

بازشدن آسمان ایران

رسانه بریتانیایی مطرح کرد: 5 پایگاه نظامی زیر ضرب موشک‌های ایرانی

توصیه به پزشکیان: «اول ‌ای جان دفع شرّ موش کن»!

رویای محال میلیاردر

گرمایش زمین فراتر از پیش‌بینی‌ها؛ انباشت گرمای سیاره در 20 سال گذشته دو برابر شده است

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و اروتز فعال می‌شوند

بازگشایی محور کرمان- بم

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود

رشد 52 درصدی درآمدهای مالیاتی در سال 1403 با هوشمندسازی نظام مالیاتی

چرا تیم ملی تکواندو به مسابقات اعزام نشد؟

پویش تحویل داوطلبانه سلاح غیرمجاز در جنوب کرمان

مِن قَلبی سلام لِطهران