کرمان رصد

آخرين مطالب

هافبک استقلال به سپاهان پیوست ورزشي

هافبک استقلال به سپاهان پیوست
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /آرش رضاوند پس از پنج فصل و نیم حضور در استقلال، راهی سپاهان شده است.
سرانجام پس از کش‌وقوس‌های فراوان، گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای و شایعات متعدد، پرونده حضور آرش رضاوند در باشگاه استقلال بسته شد. این بازیکن پس از 5 فصل و نیم حضور در ترکیب آبی‌پوشان پایتخت، از این تیم جدا شد و با باشگاه سپاهان به توافق نهایی رسید تا فصل آینده با پیراهن زرد اصفهانی‌ها در لیگ برتر به میدان برود.
بازار
انتقال رضاوند به سپاهان در حالی صورت گرفت که طی هفته‌های اخیر رسانه‌ها از تمدید قریب‌الوقوع قرارداد او با استقلال خبر داده بودند، اما سکوت باشگاه و موکول کردن همه چیز به ورود ریکاردو ساپینتو، شرایط را به نفع سپاهانی‌ها تغییر داد.
آرش رضاوند نخستین بار در ابتدای لیگ نوزدهم و با نظر مستقیم آندره‌آ استراماچونی سرمربی وقت استقلال، به این تیم پیوست و طی سال‌های اخیر یکی از چهره‌های ثابت خط میانی آبی‌پوشان بود. البته او در نقل‌وانتقالات زمستانی لیگ بیست‌و‌یکم به صورت قرضی به فولاد خوزستان رفت و نیم‌فصل را تحت نظر جواد نکونام سپری کرد، اما پس از پایان آن دوره کوتاه، دوباره به استقلال بازگشت و عملکردش باعث شد جایگاه خود را پس بگیرد.
رضاوند طی این سال‌ها با مربیان مختلفی از جمله محمود فکری، فرهاد مجیدی، ریکاردو ساپینتو، جواد نکونام، پیتسو موسیمانه، میودراگ بوژوویچ و حتی مجتبی جباری کار کرد و در اغلب مقاطع مورد اعتماد آن‌ها قرار داشت.
در روزهای گذشته اخباری در خصوص تمایل سپاهان به جذب این هافبک خلاق به گوش می‌رسید، اما بسیاری آن را در حد شایعه می‌دانستند. با این حال باشگاه سپاهان با نظر مستقیم محرم نویدکیا وارد عمل شد و مذاکرات با رضاوند را به سرعت پیش برد.
عدم اقدام جدی استقلال برای تمدید قرارداد و تعلل در آغاز رسمی مذاکرات، موجب شد این بازیکن که قراردادش به پایان رسیده بود، تصمیم نهایی خود را بگیرد و توافق نهایی با سپاهان را انجام دهد. طبق شنیده‌ها، رضاوند با سپاهان قراردادی دو ساله امضا کرده و به زودی مراسم معارفه رسمی او در این باشگاه برگزار خواهد شد.
بر اساس تصاویر منتشرشده از حضور رضاوند در ساختمان باشگاه سپاهان، به نظر می‌رسد همه چیز نهایی شده و تنها رونمایی رسمی باقی مانده است. رضاوند در دوران حضورش در استقلال، 185 بار برای این تیم به میدان رفت، 7 گل به ثمر رساند و 19 پاس گل ثبت کرد. آمار قابل قبولی که او را به یکی از بازیکنان مهم سال‌های اخیر استقلال تبدیل می‌کرد، اما حالا آبی‌ها باید به‌دنبال جایگزینی در خط میانی باشند که تجربه، خلاقیت و نظم تاکتیکی این بازیکن را داشته باشد.
نکته‌ای که در خصوص رضاوند همواره مطرح بوده، شکاف میان اعتماد سرمربیان استقلال به او و نظرات هواداران بوده است. با وجود اینکه تمامی مربیان استقلال طی این سال‌ها از رضاوند رضایت کامل داشتند و او را مهره‌ای مطمئن در ترکیب می‌دانستند، اما این بازیکن هرگز محبوبیت بالایی نزد هواداران پیدا نکرد و همواره با انتقادات شدید از سوی بخشی از طرفداران مواجه بود. همین موضوع نیز یکی از دلایل اصلی جدایی رضاوند از استقلال عنوان شده است؛ چرا که او ترجیح داد در مقطعی جدید از دوران فوتبالش، در فضایی تازه و بدون فشارهای گذشته، به میدان برود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/732741/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله کیهان/ محاسبات دشمن صهیونیستی چگونه خنثی شد؟

سرمقاله همشهری/ فراتر از ­له ‌شدن

افسر امنیتی اسرائیلی: هیچ عقبگرد و تسلیم‌ شدنی از ایرانیان ندیده‌ام

کشف علت پس زدن پیوند کلیه خوک به انسان

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

دشمن شناسی، اصلی ترین مولفه همبستگی ملی قوی در کشور طی جنگ تحمیلی اخیر بود

شرط مالیات صفر اعلام شد

برگزاری رقابت‌های پاراشطرنج با جایزه 20 میلیون ریالی

تداوم صدرنشینی کارلسن در رنکینگ شطرنج‌بازان جهان

پیروزی تیم والیبال نوجوانان در دیداری دوستانه برابر ازبکستان

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل: هنوز با سطح اول دنیا فاصله داریم

توضیحات مدیر تیم‌های ملی بوکس درباره قطع همکاری با سرمربی کوبایی

بهترین نسخه ساپینتو در استقلال

سرمقاله هم میهن/ برای خالی نبودن عریضه

سرمقاله اعتماد/ منتظر چه تصمیمی باشیم؟

مدیرمسئول کیهان: مذاکره با آمریکا خیانت اگر نباشد، حماقت است!

عکس روز ناسا از چتر کیهانی

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ادای احترام استاندار سیستان و بلوچستان به شهدای گمنام شهر ادیمی

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی در آب‌های شرقی هرمزگان

وضعیت جاده‌ها و خیابانهای سیرجان در شأن مردم نیست.

برنامه قطعی برق کرمان در 10 تیر

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 10 تیرماه

پیش‌بینی اکلستون از آینده همیلتون و فرستاپن

برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه‌برداری و تکواندو

حذف دسته 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ حباب‌های سیاسی

راز بقای سوسمارهای شب پس از برخورد شهاب‌سنگ به دایناسورها چه بود؟

مهار آتش‌سوزی در مزارع گندم و جو دیونی ماهان

شناسایی عاملان برداشت 2 میلیارد و 960 میلیون از حساب دو شهروند سیرجانی

کمبودی در شیرخشک شهرستان منوجان نیست

شناسایی عاملان برداشت حدود 3 میلیارد ریال از حساب 2 شهروند سیرجانی

ترس تانک روس از قهرمان ایرانی

واکنش مدودف به حذف غیرمنتظره در دور اول ویمبلدون

سقوط 2 پله‌ای کاروان نصف و نیمه ایران در مسابقات جهانی کارگران

ویژگی مثبت «پیاتزا» در تیم ملی والیبال

اینزاگی با الهلال، گواردیولا را شکار کرد

هشت + چهار جای خالی در لیست استقلال!

نقش مربیان کرمانی درقهرمانی فوتسال ناشنوایان ایران در مسابقات جهانی

سرمقاله خراسان/ کلاس درسی برای سیاست ورزان

نشست تخصصی مدیران کل آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان با محور اجرای "طرح همنوا" با رویکرد توسعه آموزش های فنی و مهارتی در هنرستان ها برگزار شد

کسب عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال جهان توسط تیم ملی فوتسال ناشنوایان با سرمربی گری فرهنگی کرمانی«مهدی صانعی»

ردپای دشمن در زمستان سخت انرژی؟

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

نشست تخصصی مدیران کل آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان با محور مهارت آموزی برگزار شد

کسب رتبه اول کشوری آموزش و پرورش استان کرمان در میزان مشارکت دانش آموزان دوره اول متوسطه در جشنواره نوجوان خوارزمی

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند