کرمان رصد

آخرين مطالب

استاندار کرمان در شورای راهبردی:

امروز نیازمند گفتگو با مردم هستیم اجتماعي

امروز نیازمند گفتگو با مردم هستیم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم در استان اظهار داشت: باید سیستم چابکی برای خدمت رسانی به مردم را فراهم‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی ظهر هفتم‌ تیرماه در شورای راهبردی استان، اصلاح شاخص‌های ارزیابی عملکرد و ارتقای دانش مدیران برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را امری ضروری دانست و گفت: اصلاح و بومی‌سازی شاخص‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان امری بسیار مهم است.
استاندار کرمان در ادامه با تاکید بر اهمیت آموزش و ارتقای دانش مدیران، از مرکز آموزش مدیریت دولتی استان خواست تا دوره‌های کاربردی و موثری را برای مدیران استانی تعریف کند.
وی با بیان اینکه حضور مدیران در این دوره‌های آموزشی الزامی خواهد بود؛ هدف از این اقدام را ارتقای سطح دانش و تاثیرگذاری آن در عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان برای ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر به مردم عنوان کرد.
ضرورت تسریع در احداث مجتمع های ادارات در شهرستان‌های محروم کرمان
استاندار کرمان در ادامه با تقدیر از ایجاد مجتمعات اداری در استان گفت: متاسفانه برخی شهرستان‌های استان محروم هستند و باید این موضوع در دستور کار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قرار گیرد تا هر نقطه ای از استان که مجتمع اداری ندارد؛ ظرف چند ماه آینده تامین زمین و نقشه شود.
وی ادامه داد: نباید منتظر اعتبارات دولتی ماند و باید با استفاده از منابع غیردولتی، عملیات اجرایی این مجتمع‌ها را آغاز کرد تا در ادامه، اعتبارات دولتی نیز به این پروژه‌ها تخصیص یابد.
طالبی تصریح کرد: این اتفاق باید حتماً رخ دهد، چرا که نبود ساختمان اداری مناسب در برخی شهرستان‌های محروم، بهانه‌ای برای عدم پیشبرد امور و ارائه خدمات مطلوب به مردم شده است.
تدوین سند تحول اداری با مشارکت همگانی و بهره‌گیری از توان بخش خصوصی
استاندار کرمان ضمن قدردانی از سازمان برنامه و بودجه برای پیش‌قدم شدن در مسیر تغییر و تحول سند اداری، بر اهمیت مشارکت همه ذینفعان در تکمیل و اصلاح این طرح تاکید کرد.
وی اظهار داشت: این فرصت باید به دستگاه‌ها، مدیران و هر فردی که نظرات اصلاحی و تکمیلی برای این طرح دارد؛ داده شود تا در نهایت به یک طرح جامع و کامل در حوزه تحول اداری استان دست پیدا کنیم.
وی در ادامه افزود: باید از توان بخش خصوصی نیز در این زمینه بهره‌مند شویم و از سازمان مدیریت استان می‌خواهیم تا شرکت‌هایی که در حوزه تدوین اسناد توسعه‌ای در استان کرمان فعالیت می‌کنند، را معرفی کرده و اطلاعات مربوطه را ارائه دهند.
استاندار کرمان یکی از برنامه‌های مهم استان را تقویت این شرکت‌ها دانست و بیان داشت: هدف این است که این شرکت‌ها بتوانند هم به بخش دولتی و هم به بخش غیردولتی استان خدمات ارائه؛ و هم هم توانمند شوند تا بتوانند پروژه‌های ملی را برعهده گرفته و در سطح ملی نیز فعال باشند.
سند تحول اداری، گامی ضروری برای رفع نارضایتی‌ها و ارتقای خدمت‌رسانی به مردم
استاندار کرمان با اذعان به وجود نارضایتی‌ها و کم‌کاری‌ها در برخی دستگاه‌های دولتی؛ بر لزوم تحرک جدی در این حوزه تاکید کرد و اظهار داشت: با همین امکانات و پتانسیل نیروی انسانی موجود، می‌توانیم عملکرد بهتری داشته و سطح خدمت‌رسانی به مردم را ارتقا دهیم.
مقام عالی دولت در استان با تاکید بر تسریع در انجام امور مردم، اصلاح فرآیندها را از جمله اقدامات ضروری برای تحقق تحول اداری در استان برشمرد.
وی هدف از این تحول را ایجاد رضایتمندی در مردم دانست و گفت: بلاتکلیفی مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست و باید سیستمی چابک برای ارائه خدمات به مردم در سطح استان فراهم شود.
طالبی با اشاره به ضرورت تصمیمات شجاعانه در درون دستگاه‌ها و مجموعه‌های تحت مدیریت از سوی مدیران استانی، تاکید کرد: باید ترس را کنار گذاشت و با قاطعیت در مسیر تحول اداری گام برداشت تا شاهد اتفاقات مبارکی در کرمان باشیم
هماهنگی نهادهای نظارتی، فرصتی برای تصمیم‌گیری شجاعانه مدیران در خدمت به مردم
استاندار کرمان با اشاره به هماهنگی و همکاری بی‌سابقه میان نهادهای نظارتی و اجرایی در استان؛ این فضا را فرصتی مغتنم برای مدیران دانست و اظهار داشت: با وجود این هماهنگی‌ها، به هیچ عنوان قابل توجیه نیست که مدیری در دستگاهی برای خدمت به مردم دچار تردید شده یا نتواند شجاعانه تصمیم بگیرد.
وی تاکید کرد: اگر مدیری احساس می‌کند که در موضوعی دچار مشکل شده و یا در دستگاهی دیگر آن موضوع همچنان معطل مانده است باید علت این موضوع را به من منعکس کند تا با بررسی علت، مشکل در دستگاه مربوطه حل شود.
استاندار کرمان با بیان اینکه در طرح تحول اداری باید شجاعانه‌تر تصمیم بگیریم و جدی‌تر به مسائل مردم بپردازیم؛ از مدیران خواست تا با رفع موانع و بهره‌گیری از فضای موجود، با تمام توان در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام بردارند.
استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنان خود در شورای راهبردی استان گفت: یکی از برکات جنگ تحمیلی، تفویض اختیاری بود که دولت به وزرا و استانداران؛ واگذار کرد.
وی ادامه داد: براساس این تفویض اختیاری که به استانداران به وزیران؛ واگذار خواهد شد، هر موضوعی که نیاز به تصمیم گیری رئیس جمهور یا وزرا در سطح تهران بود، به استانداران تفویض شده است و هر دستگاهی که مجوز برای موضوعی میخواسته و معطل مانده بود؛ می‌تواند به استان منعس کند تا پیگیری کنیم.
مقام‌عالی دولت در استان کرمان تاکید کرد: امروز فضا برای سرعت بخشیدن و رفع بعضی موضوعات و ایجاد فضای جدید برای خدمت به مردم در استان فراهم شده و امیدواریم از این فرصت استفاده کرده تا شرایط مناسبی را در ایجاد کنیم
تقویت ارتباط با رسانه ها
استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست با تاکید بر ارتباط مدیران با رسانه‌ها گفت: این ارتباط یعنی تقویت ارتباط با مردم. امروز نیازمند گفتگو با مردم هستیم و ابزار این گفتگو و بیان انتقادات و نظرات و پیشنهادات مردم به مسولین رسانه‌ها هستند و باید بعنوان یک موضوع جدی و قوی در ارزیابی ادارات دستگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: از رسانه بخواهیم که دستگاه‌ها را ارزیابی کنند و انتظار داریم مکانیزم طراحی شود تا مدیران استانی نیز ارتباط مناسبی با رسانه‌ها داشته باشند.
طالبی خاطر نشان کرد:امیدوارم این جلسات، آغازی برای ایجاد یک تحول اداری شایسته در استان باشد و روزی افتخار کنیم در چارچوب این سند جایگاه استان را ارتقا داده و به هدفگذاری این طرح برسیم.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/732366/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

هشدار به رانندگان؛ فعالیت سامانه بارشی در جنوب کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

تحلیلگر آمریکایی: اسرائیل مذاکره مجدد ایران و آمریکا را خراب می‌کند

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

فراخوان نصب سامانه‌های خورشیدی پشت بامی 5 کیلوواتی در هفته آینده

افسانه اقتصاد نفتی امریکا، رویارویی که به واقعیت نپیوست!

عطایی و پیاتزا؛ دو قاب ناهمسان از دو روش مدیریت متفاوت

استاندار کرمان: «ای ایران بخوان»، پیام اقتدار و وطن‌دوستی است

قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1404

پول دیجیتال تهدید یا فرصت برای بورس و بازارهای سنتی؟

مهر قرارداد خشک نشد؛ اولین استعفای فصل!

ساخت نانوحسگری که سلامت غذا را در 15 دقیقه آزمایش می‌کند

قیمت دام زنده امروز 15 تیر 1404

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: مسافران مراقب بلیت هواپیمای فیک باشند

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

آیا ثبات نرخ بلیت اتوبوس ادامه خواهد داشت؟

رضا علیپور در جام‌جهانی سنگنوردی پنجم شد

حضور دو شطرنجباز ایران در جام جهانی زنان

اسناد تازه و گره خوردن CIA به ترور کندی

فواید و مضرات استفاده از جوش شیرین برای فرش (5 مزیت و 3ضرر)

نحوه از بین بردن بوی دود فرش پس از آتش سوزی

چراغ سبز به واردات چهار قلم کالای اساسی غذایی از فردا

پوریای ایران؛ متخصص سرویس!

بیفوما: به ایران برمی‌گردم اما زمانش را نمی‌دانم

بیانیه رسمی بایرن درباره مصدومیت موسیالا

بازی کردن با ربات‌ها باعث می‌شود بیشتر شبیه به انسان باشند

کنترل بازار برنج با شروع برداشت و ثبت سفارش‌های واردات

مجازات کارفرمایانی که اتباع غیرمجاز را به کار گیرند

کرمان سوگوار عاشورای حسینی

پیشنهاد کشورهای بریکس برای اصلاحات صندوق بین‌المللی پول

واشنگتن‌پست: ترامپ کمک به اسرائیل را به اوکراین ترجیح داد

هشدار زرد هواشناسی در استان کرمان

اقامه نماز ظهرعاشورا در استان کرمان

بازرسی وزارت اقتصاد از عملکرد بانک‌ها طی جنگ 12 روزه

سرمربی سابق ایران روی نیمکت ترکیه

عکس تلسکوپ فضایی جیمز وب از خوشه گلوله

گندمکاران این خبر را بخوانند

پایان دوران مربیان خارجی و آغاز فصل تازه بوکس ایران

سردار دورسون به ایران برنمی‌گردد؛ 2 پیشنهاد برای مهاجم پرسپولیس

نوزادان درد را متفاوت از بزرگسالان تجربه می‌کنند

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری: کرایه اتوبوس‌های بین‌شهری افزایش نداشته است

سرمربی تیم ملی و سوگواری برای سیدالشهدا

صفحه afc با انتشار این ویدیو تولد مهدی میرجلیلی دروزاه بان تیم ملی فوتبال ساحلی را تبریک گفت

تیم بحران زده لیگ ملت‌ها در آستانه تغییر سرمربی

استاد دانشگاه آمریکایی: روسیه و چین از تضعیف برنامه هسته‌ای ایران خرسند هستند

فروش بلیت قطارهای اربعین در هفته جاری

روزبه چشمی قراردادش را با استقلال تمدید می‌کند

واکنش جوکوویچ به صدمین پیروزی در ویمبلدون