کرمان رصد

آخرين مطالب

جزئیات واریز کالابرگ؛ اعتبار دهک‌های اول تا سوم از امروز پرداخت ‌می‌شود اقتصادي

جزئیات واریز کالابرگ؛ اعتبار دهک‌های اول تا سوم از امروز پرداخت ‌می‌شود
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /طرح کالابرگ الکترونیکی که از اسفندماه برای دهک‌های یک تا هفت درآمدی طی دو مرحله به اجرا درآمده بود، پس از یک وقفه کوتاه، مجددا از امروز (٧ تیرماه) مرحله سوم آن با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار برای دهک‌های یک تا سه درآمدی - به تعداد بیش از 28 میلیون نفر- اجرا می‌شود.
طرح کالابرگ الکترونیکی از دولت سیزدهم اجرا می‌شد که به دلیل گذار از دولت سیزدهم به دولت چهاردهم با وقفه‌ای همراه بود و پس از آن، مجددا از اسفندماه سال 1403 با تغییراتی به اجرا درآمد. براین اساس، به حساب سرپرستان خانوارهای دهک یک تا سه درآمدی به ازای هر نفر براساس بعد خانوار 500 هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفت به ازای هر نفر 350 هزار تومان واریز شد که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافت که در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.
البته اعتبار طرح کالابرگ، جدای از اعتبار تخصیصی و پرداختی بابت یارانه ماهانه افراد بوده است که براساس منابع مالی دولت تاکنون با شارژ حساب سرپرستان خانوار طی دو مرحله همراه بوده است. اجرای این دو مرحله و واریز آن به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا هفت درآمدی، با اولویت افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همراه بوده و به مرور به سایر دهک‌های مشمول تسری یافته است.
بازار
استفاده از اعتبار این دو مرحله تنها تا پایان خردادماه گذشته قابل استفاده بوده و طبق اعلام رسمی دولت، مرحله بعدی شارژ کالابرگ منوط به پرداخت اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه شده بود اما از اوایل خردادماه زمزمه‌هایی مبنی بر پرداخت کالابرگ به سه دهک درآمدی شنیده شد؛ به طوریکه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بررسی تأمین منابع برای پرداخت کالابرگ به سه دهک درآمدی خبر داد و گفته بود: از محل منابعی که برای دو مرحله اختصاص یافته، حدود 12 همت باقی مانده؛ در دولت مطرح شد که این 12 همت را به سه دهک درآمدی پرداخت کنیم. 
اما پس از آن فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در 21 خردادماه گفت که طبق دستور رئیس‌جمهور، کالابرگ الکترونیکی باید برای تمام هفت دهک پرداخت شود. در حال حاضر، امکان پرداخت برای برخی دهک‌ها وجود دارد، اما با تأکید رئیس‌جمهور بر پرداخت یکپارچه، این اقدام پس از تأمین کامل منابع مالی اجرایی خواهد شد. 
با این وجود، سه روز پیش احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از واریز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه (٧ تیرماه) سال جاری با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا سه درآمدی خبر داد و اعلام کرد: دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر 500 هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد که این اعتبار برای خرید 11 قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.
از این رو، طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، 3000 میلیارد تومان از منابع موردنیاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک به حساب شرکت مجری طرح کالابرگ الکترونیک واریز شده که در گام نخست این مرحله، طرح کالابرگ الکترونیک برای خانوارهای دهک‌های اول تا سوم درآمدی اجرا می‌شود.
بر این اساس، مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیاز خود کالاهای تعیین‌ شده را خریداری کنند. محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری خاصی وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود. مشمولان می‌توانند خریدهای خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.
به گفته میدری، تعداد مشمولین مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی بیش از 28 میلیون نفر است.
به گزارش ایسنا، طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از 240 هزار فروشگاه عمده، خرد و 11 فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود. مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، برنامه کاربردی «شما» را از خدمات‌دهندگانی چون «بازار»و «مایکت» دریافت و نصب کنند. همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #1463*500* فراهم شده است. مرکز تماس 6369 -021آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.
این تصمیم با هدف کاهش مراجعه مشمولین طرح به کد دستوری #1463*500* و برنامه کاربردی «شما» اتخاذ شده است. اطلاع‌رسانی از میزان موجودی از طریق سرشماره v.refah برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود و این پیامک فقط شامل میزان «اعتبار کالابرگ» بوده و تاکید می‌شود فاقد هر گونه «لینک» است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/732191/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

کالای قاچاق تهدیدی برای سرمایه‌گذاری و تولید

تجلیل از شهدای کرامت وطن در کرمان

مشق بصیرت در مکتب عاشورا

آرزو داشت روان‌پزشک شود

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

آرایش نظامی بودجه ترامپ

کار ماندگار نمایش هنر زرگری کرمان در موزه زر و سیم

کاهش 30 درصدی تولید گندم و جو در بافت

مبنای محاسبه مسافت برای نرخ کرایه سرویس مدارس کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحویل رایگان کپسول آتش‌نشانی به کسبه بازار تاریخی کرمان

بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 کرمان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

تمدیدمهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در کرمان

تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی

یک هزار و 993 دانش آموز پایه نهم استان کرمان در 5 شهرستان در آزمون ورودی مدارس خاص فرهنگ به رقابت پرداختند

هشدار دادستان جیرفت به پانسیون‌های مطالعاتی غیرمجاز

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها