رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان کرمان:
افزایش شهریه مدارس غیردولتی متناسب با میزان تاب آوری مردم و شاخص های تعیین شده در قانون است
فرهنگي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان کرمان در نشست مجازی هم اندیشی با مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان که با محوریت پروژه مهر برگزار شد، گفت: افزایش شهریه مدارس غیردولتی متناسب با میزان تاب آوری مردم و شاخص های تعیین شده در قانون است.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، فاطمه بنی اسدی گفت: با توجه به ارتقای کیفیت مدارس غیردولتی در حوزه آموزشی و رویکردهای تربیتی و پرورشی در تمامی مدارس غیردولتی موظف به اجرای قانون 30 ساعت تدریس با بیمه کامل معلمان هستیم و در سراسر استان باید معلمان متناسب با میزان ساعت تدریس در مدارس غیردولتی از مزایای این قانون بهره مند شوند.
وی افزود: در مدارس غیردولتی تراز نظام آموزش و پرورش افزایش شهریه باید متناسب با تاب آوری مردم و شاخص های مشخص شده در قانون باشد، هر تصمیمی در شهرستان ها و مناطق در این خصوص گرفته می شود لازم الاجراست، شهریه های پیشنهاد داده شده در سایت تایید شده و کارشناس منطقه هم تایید کرده، در تلاش هستیم به زودی ابلاغ شهریه را داشته باشیم.
رئیس اداره مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان کرمان گفت: موضوع مهم این است که هیچ موسسی نباید شهریه ای بیشتر از سال قبل دریافت کند و دریافت شهریه فوق برنامه هم باید به در خواست انجمن اولیا و مربیان، مصوبه شورای مدرسه، تایید اداره آموزش و پرورش و انعقاد قرارداد با اولیا باشد.
بنی اسدی تاکید کرد: بعد از ابلاغ شهریه لازم است پوستر شهریه در معرض دید اولیا باشد و دریافت هر گونه وجه نقد در زمان ثبت نام ممنوع است.
بر پایه این گزارش، نشست مجازی هم اندیشی مدیرکل و اعضای شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان با مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان با محور پروژه مهر برگزار شد.
-
چهارشنبه ۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲:۱۹
-
۶ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/731773/