تیم ملی و آغاز یک سفر برای شگفتیسازی
ورزشي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - ورزش 3 /تیم ملی والیبال زنان ایران پس از سفری 17 ساعته به هانوی محل برگزاری جام ملتهای آسیا 2025 رسید.
نخستین دوره جام ملتهای آسیا از 17 تا 24 خرداد به میزبانی ویتنام و با حضور تیم ملی کشورمان برگزار میشود.
تیم ملی زنان ایران در گروه دوم این رقابتها با تیمهای قزاقستان، فیلیپین، اندونزی، مغولستان و نیوزیلند همگروه است. در گروه اول نیز تیمهای ویتنام، استرالیا، هند، چین تایپه و هنگکنگ به مصاف یکدیگر میروند.
ملیپوشان کشورمان که چهارشنبه، 14 خرداد ساعت 18 و 30 دقیقه تهران را به مقصد هانوی ترک کرده بودند، پس از سفری 17 ساعته به هانوی، پایتخت ویتنام و محل برگزاری این رقابتها رسیدند.
تیم ایران ابتدا به دبی رفت که این پرواز 2 ساعت و 30 دقیقه طول کشید، در ادامه و پس از حضوری 6 ساعته در دوبی، راهی ویتنام شد. این پرواز حدود 7 ساعت طول کشید. ملیپوشان کشورمان سپس راهی هتل لا تانه (LA THANH HOTEL) شدند.
نگین شیرتری، غزاله بستان و زهرا مغانی، زهرا صالحی، زهرا کریمی و ریحانه کریمی، سپینود دستبرجن، فاطمه منظوری، فاطمه خلیلی، الهه پورصالح، شقایق حسنخانی و معصومه قدمی، کیمیا کیانی و مریم قاضیراد بازیکنان ایران در این رقابتها هستند.
بازار ![]()
-
پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶:۵۲
-
۷ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/729336/