مدیرکل بنیاد شهید استان در ادامه سفر به مینودشت با جانباز 60 درصد پاسدار الیاسی دیدار کرد
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
کرمان رصد - لید پیشنهادی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان در ادامه سفر روز یکشنبه 11 خرداد 1404 به شهرستان مینودشت، با حضور در منزل جانباز 60 درصد پاسدار نعمتالله الیاسی، با این یادگار فداکاری در مقابله با گروهک تروریستی پژاک دیدار و از ایثارگریهای او تجلیل کرد.
به گزارش ایثار، در ادامه برنامههای سفر روز یکشنبه 11 خرداد 1404 به شهرستان مینودشت، جمال اسدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با حضور در منزل جانباز 60 درصد پاسدار نعمتالله الیاسی، با این جانباز سرافراز دیدار و گفتوگو کرد.
نعمتالله الیاسی از پاسداران غیور کشور است که در حین انجام مأموریت و در جریان درگیری با گروهک تروریستی پژاک دچار مجروحیت شدید شده و به افتخار جانبازی نائل آمده است.
در این دیدار، حجتالاسلام دنکوب نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید استان گلستان و قزلسفلو رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای مینودشت و گالیکش نیز حضور داشتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با تجلیل از روحیه ایثار، فداکاری و استقامت این جانباز عزیز گفت:
«جانبازان حافظان عزت، امنیت و استقلال کشور هستند و امنیت امروز ایران اسلامی مرهون مجاهدت مردانی چون نعمتالله الیاسی است.»
در پایان این دیدار، از این جانباز گرانقدر با اهدای لوح تقدیر، تجلیل شد.

انتهای پیام/
-
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴:۱۸
-
۱۳ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/727939/