کرمان رصد

آخرين مطالب

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها اجتماعي

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - - اسکندر مومنی وزیر کشور عصر روز جمعه در آیین افتتاح ساختمان جدید مرکز خدمات سرمایه گذاری استان کرمان افزود: یکی از گزارش‌هایی که وزن زیادی در ارزشیابی استان ها دارد، مقوله سرمایه گذاری است.
وی اظهار داشت: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرمان در یک بنا با حدود 100 سال قدمت است که هم هویت تاریخی و میراثی آن حفظ شد و هم به خدمات سرمایه‌گذاری اختصاص پیدا کرد که کار بسیار بزرگ و ارزشمندی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وزیر کشور با بیان اینکه دیار کریمان می تواند بهشت سرمایه‌گذاری شود و فرصت های بسیار خوبی در این استان وجود دارد افزود: قرار گرفتن در مسیر ترانزیت آسیای میانه به آب‌های آزاد، اتصال شبکه حمل و نقل ریلی به کرویدورهای ملی و بین المللی، قرار گرفتن در شبکه ریلی شمال شرق به جنوب و وجود پنج فرودگاه فعال از ظرفیت های موجود در استان کرمان محسوب می شود.
وی ادامه داد: صنایع خودروسازی، چهار گمرک فعال، 2 منطقه ویژه اقتصادی، آثار تاریخی جهانی و ممتاز و ظرفیت های گردشگری زمینه های سرمایه گذاری بسیار خوبی برای استان کرمان هستند، البته شاخص هایی در کرمان وجود دارد که ممکن است از حد کشوری پایین تر باشد.
مومنی گفت: شاخص امنیت در سرمایه گذاری استان کرمان رتبه چهار کشور است و بستر برای سرمایه گذاری در استان فراهم است، البته نیاز به ترمیم و اصلاح شبکه های حمل و نقل ریلی و غیره دارد.
وزیر کشور با اشاره به وجود وفاق و همدلی در استان کرمان تاکید کرد: این بزرگ‌ترین سرمایه است که فکر و گفتمان مشترک برای استان شکل بگیرد و کمک بسیار خوبی می تواند داشته باشد.
وی تصریح کرد: این مرکز چهارمین مرکز مستقل سرمایه گذاری در کشور است و مصوب شده استانداران روز سه شنبه را به سرمایه‌گذاری، تولید و ارتباط با سرمایه گذاران اختصاص دهند؛ در این مرکز استاندار، مدیران و سرمایه‌گذاران حاضر می شوند و فارغ از سیستم های اداری به موضوعات رسیدگی و خدمات را ارائه می کنند.
مومنی ابراز داشت: باید امنیت سرمایه‌گذاری ایجاد، تسهیل و رفع موانع در این مرکز حاکم شود تا فکر سرمایه گذار درگیر کار، تولید و سرمایه‌گذاری باشد و به سمت پیچیدگی‌های اداری نرود.
وی اضافه کرد: در این چند سال رویکرد جدیدی شکل گرفته است و امیدوارم با حمایت استاندار و مسئولان گسترش بیشتری پیدا کند. اگر همه به این گفتمان برسیم که مجوزهای بی نام به منزله نمایشگاهی است که خریدار به این نمایشگاه مراجعه می کند، بسیار موثری است. ایرانیان خارج از کشور به ما مراجعه می کنند و می گویند ما برای سرزمین مادری سرمایه داریم اما نمی دانند کجا و چطور باید هزینه کنیم.
وزیر کشور گفت: سرمایه گذار باید به دنبال سود باشد که هم دینش را به سرزمینش ادا کند و هم سود ببرد و مجوزهای بی نام یک نمایشگاه در این رابطه است که البته زمینه های رانت و فساد را هم از بین می برد.
وی خاطرنشان کرد: این مجوزهای بی نام زمان زیادی را صرفه جویی می کند که شما ایده ها و زمینه ها را از طرف سرمایه‌گذار خلق و ایده ها را تبدیل به طرح و مجوز می کنید و در ویترین می گذارید، این بسیار با ارزش است البته نباید مجوزهای بی نام در حد شعار بماند.
بانک ها 51 واحد تولیدی را تملک کردند
وزیر کشور با اشاره به رسیدگی به مشکلات سرمایه گذاری در شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی و کارگروه رفع موانع تولید استان ها گفت: 51 واحد تولیدی به تملک شبکه بانکی درآمده و این واحدها مدتی تولید می کردند و به دلایلی نتوانستند تعهدات انجام دهند که شبکه بانکی آن را تملک کرد.
وی افزود: هر واحد تولیدی به تملک بانک امتیاز منفی برای اقتصاد استان و معیشت مردم است.
وزیر کشور ادامه داد: برخی از این واحدها می گفتند که اگر بانک 6 ماه تا یکسال زمان بدهد، سود بانک را هم پرداخت می‌کنند و می‌خواستند کار کنند تا به تعهدات خود عمل کنند اما به علت برخی مشکلات تملک شدند که خسران و ضرر بزرگی برای اقتصاد منطقه است و بانک ها را به جای کمک از تولید به سمت بنگاه داری سوق می می دهد.
وی با بیان اینکه باید واحدهای تولیدی مشکل دار احیا شوند گفت: احداث مرکز خدمات را در کرمان به فال نیک می گیریم و پروژه های نیمه تمام دولتی و خصوصی باید به سرانجام و اتمام برسد تا آثار اقتصادی در این استان داشته باشد.
مومنی عنوان کرد: ضمن آنکه واحدهای تولیدی راکد شده، باید فعال شوند و کارخانه نوآوری کرمان با این مهم پیوند بخورد تا شاهد شکوفایی اقتصادی استان و کاهش نرخ بیکاری باشیم، بالا بودن نرخ بیکاری با این همه ظرفیت در استان کرمان زیبنده نیست.
منبع:ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/724584/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهش شاخص‌های اقتصادی در دوره 3 ساله رئیسی

سرمقاله اعتماد/ دروغ‌های ترامپ

سرمقاله ایران/ ارتباطات در عصر هوش مصنوعی

خراسان جنوبی حوزه فکر و اندیشه و صاحبان ایده است

شهادت مظلومانه شهید رئیسی و همراهانش، ضایعه‌ای بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی بود

خدمات شهید رئیسی در تاریخچه ذهن مردم خوزستان باقی است

تشریح برنامه‌های گرامیداشت سالگرد شهید رئیسی و شهادت شهدای خدمت در زنجان/گرامیداشت یاد شهدای خدمت در راستای وفاق ملی

برنامه‌های بزرگداشت هفته شهدای خدمت در استان ایلام اعلام شد

مردمی بودن از جلوه‌های مهم مدیریت شهید رئیسی عزیز بود

وضعیت جوی،دریایی و دمایی استان هرمزگان در شنبه 27 اردیبهشت

هوای شرق کرمان در وضعیت خطرناک قرار گرفت

شهداد همچنان رکورددار گرما در کشور؛ ثبت دمای 46 درجه در اردیبهشت!

اسطوره جودو در پی ششمین المپیک

تغییر نظر مسئولان اینتر در مورد فروش طارمی

جریمه نقدی فدراسیون فوتبال به‌ خاطر فوتبال ساحلی

مرکز مدیریت و ساماندهی اتباع خارجی در کرمان رونمایی شد

اعطای مجوز 30 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان کرمان

سرمقاله هم میهن/ ارتباطات شیپوری

سرمقاله آرمان ملی/ توافقی بسیار دشوار

ترامپ آمد، دوشید، تحقیر کرد و برگشت

لزوم توسعه ماهواره‌برها و خودکفایی در حوزه فناوری فضایی

حج‌نگار_18 / از کرخه تا کعبه

آلودگی هوا ادارات شهرستان فهرج را تعطیل کرد

توفان شن ادارات فهرج را به تعطیلی کشاند

مناسبت روز/ شنبه، 27 اردیبهشت‌ماه

تصاویری از حضور رئیس‌جمهور شهید در گلزار شهدای کرمان

طوفان شن در شهرستان فهرج

طوفان شن و ریزگردها ادارات فهرج را تعطیل کرد

پلمب 2 نانوایی متخلف در جیرفت

جلسه شبانه در پیست آزادی برای بررسی حادثه تلخ

مربی وزنه‌برداری: در باد مدال‌ها نمی‌خوابیم

معرفی بورسیه‌های جدید ورزش برای ناگویا

رونالدو به تبریز و اصفهان نمی‌آید!

اعلام محل برگزاری مسابقات رشته‌های ورزشی در بازی‌های پاراآسیایی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تخته‌سیاه اعداد و ارقام

کارشناس دوومیدانی: در فدراسیون جادوگر نداریم

حذف پرافتخارترین تیم NBA از پلی‌آف

سرمقاله خراسان/ شهیدی که آیت ا... بود

تقویت تربیت اجتماعی، نظم، قانونگرایی و خودباوری از مهمترین رسالت های سازمان دانش آموزی است

ورود هوش مصنوعی به تمرینات ناشنوایان اعزامی به المپیک ژاپن!

مرثیه‌ای برای انحراف از مسیر توسعه به بهانه زخم‌زبان‌های ترامپ

تأثیر تک‌فرزندی و بالا رفتن سن ازدواج بر جمعیت و ساختار خانواده‌

اطلاع رسانی شفاف، اقناع افکار عمومی و تبیین راهبردها و دستاوردهای هر سازمان و دستگاهی از مهمترین رسالت های کارکنان روابط عمومی است

برگزاری برنامه‌های بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در چهارمحال و بختیاری

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل‌های آینده جامعه اسلامی هستند

سازمان دانش آموزی همگام با فناوری های روز نحوه انجام فعالیت های خود را به روز می کند

سیره رئیس‌جمهور شهید، در ارتباط با مردم باید بازگو و تشریح شود

قاتل فراری با شلیک پلیس در رودبار زمین گیر و دستگیر شد

تیم هفته و احتمال بقای جعفری در سیرجان

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته