کرمان رصد

آخرين مطالب

پادوهای داخلی آمریکا اهانت‌های ترامپ به ایران را سانسور کردند مقالات

پادوهای داخلی آمریکا اهانت‌های ترامپ به ایران را سانسور کردند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
درحالی که روز گذشته مواضع گستاخانه و خصمانه ترامپ همچون دفعات پیشین، چهره واقعی و بدون روتوش‌ دولت آمریکا را نمایش داد؛ جریان غربگرا به عنوان پادوی داخلی آمریکا ضمن سانسور اهانت‌ها، اظهارات تهدیدمحور و رفتار غیردیپلماتیک ترامپ در چند ماه اخیر، ضمن بزک چهره کریه دولت آمریکا، تصویری غیرواقعی و مخدوش به مخاطب ارائه داد.
رسانه‌های غربگرا با فیلتر کردن اخبار و مواضع تند ترامپ در قبال ایران، مهار و هدایت افکار عمومی را دنبال می‌کنند. به عبارتی ارائه شخصیت منزه و قابل اعتماد از ترامپ برای تداوم مذاکرات لازم است؛ مذاکراتی که تنها برنامه و طرح دولت چهاردهم بوده و بدون «جایگزین» کماکان ادامه دارد. 
علی‌ایحال مدعیان اصلاحات با وجود تهدیدهای مکرر و تحریم‌های پی‌در‌پی، نسبت به حسن‌نیت و انگیزه ترامپ تشکیک نکرده و هرگونه پرسش یا نقد در این رابطه را با برچسب «تندرو» و «کاسبان تحریم» تخفیف می‌دهند. رسانه‌های غربگرا با رؤیافروشی، افکار عمومی را که تشنه واقعیت بود به سراب هدایت کرده و وعده‌های پوچ و غیرقابل تحقق دادند.
بازار
غربگرایان به دروغ وانمود کردند توافق با ترامپ موجب آمدن 2000 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری به ایران می‌شود! این در حالی است که شرط سفر به عربستان را گرفتن 600 میلیارد دلار پول (و نه سرمایه‌گذاری در ریاض) عنوان کرد و بن‌سلمان مثل گذشته به این موضوع تن داد. 
درحالی که ترامپ مشغول یارکشی، همراه کردن و اجماع برای تهدید و فشار بر ایران است، روز چهارشنبه روزنامه‌های زنجیره‌ای با تیترهای «رقص دیپلماسی»، «بده بستان در حجاز»، «اول تجارت، بعد سیاست» و «صید میلیارد‌ها دلار نفتی»، ضمن سانسور مواضع ضدایرانی ترامپ، افکار عمومی را به سوی دیگری هدایت کردند. 
با این وجود ترامپ در نشست شورای همکاری خلیج ‌فارس نیز ضمن انتقاد از دولت بایدن، سیاست او در قبال ایران را مسالمت‌آمیز دانست و گفت: بایدن اساسا با بی‌کفایتی، با قدرت دادن به ایران و نیروهای نیابتی آن و سرازیر کردن میلیاردها دلار برای آنها ویرانی و آشفتگی به‌بار آورد. واقعا احمقانه بود و آن را باورم نمی‌‎شد. 
رئیس‌جمهور آمریکا در این نشست ضمن «یارکشی» از سایر کشورها درخواست کرد: از تمام کشورها می‌خواهیم از تحریم‌هایی که علیه ایران وضع کرده‌ایم، حمایت کنند. قویا از تمامی کشورها می‌خواهم به ما در اجرای کامل تحریم‌هایی که به‌تازگی علیه ایران اعمال کرده‌ایم، کمک کنند. ما همچنین تحریم‌های ثانویه‌ای اعمال کرده‌ایم که در برخی موارد تاثیر بدتری دارند.
با وجود اینکه ایران تاکید کرده به دنبال ساختن یا دست‌یابی به سلاح هسته‌ای نیست، رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن که تاکنون چهار دور از آن با میانجی‌گری عمان برگزار شده است، ادعا کرد: من می‌خواهم با ایران توافق کنم. می‌خواهم اگر امکانش باشد، کاری انجام بدهم اما برای این کار، (ایران) باید حمایت از تروریسم و جنگ‌های نیابتی خون‌بار را متوقف کند و مهم‌تر از همه، برای همیشه و به‌صورت راستی‌آزمایی‌شده، تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را متوقف کند. آنها نمی‌توانند یک سلاح هسته‌ای داشته باشند. فکر نمی‌کنم کسی در این جمع نیز بگوید که می‌توانند داشته باشند.
به هر ترتیب مواضع تند ترامپ بارها حسن‌نیت‌ طرف آمریکایی را زیر سؤال برده و این مسئله کمترین واکنش را از جانب طیف مدعی اصلاحات به همراه داشته است.
به نظر می‌رسد پادوهای داخلی آمریکا ضمن سانسور اهانت‌ها، اظهارات تهدیدمحور و رفتار غیردیپلماتیک ترامپ در چند ماه اخیر، همواره بر مذاکرات به عنوان تنها برنامه دولت چهاردهم و تنها گزینه طیف غربگرا پافشاری می‌کنند. لذا در سپیدشویی ترامپ و فیلتر اخبار تند، احساس تکلیف کرده و به آن همت دارند. 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/724178/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «آدم و حوا» با صدای پازل بند

موزیک «نرگس شیراز» با صدای گروه بمرانی

فرمول تیغ‌زنی شیوخ

هیس!

بی برقی‌تا‌ پاییز

جایزه 10 میلیون دلاری سر جولانی به ترامپ رسید

تصویر سازی در بیابان

مفاخر ایرانی و اسلامی باید در زندگی روزمره حضور عینی داشته باشند

مازیار زارع و روانه‌کردن ترکیبی جوان و نسبتاً ناشناخته برای بازی مقابل فولاد؛ هدف؟ جام حذفی

آب‌وآتش زدن مس برای یک رتبه ناقابل

نقش مهار اخباری با ورود فلاح

ترکیب چادرملو اردکان مقابل گل‌گهر سیرجان

وزیر کار وارد جیرفت شد

دو موقعیت پیاپی سپاهان روی دروازه استقلال که از دست رفت

فرصتی که جواد آقایی‌پور مقابل دروازه استقلال از دست داد

گل دوم سپاهان به استقلال توسط محمد محبی

گل اول پرسپولیس به هوادار توسط ارونوف

نماهنگ «ماتادور» با صدای احسان خواجه امیری

یک گام برای خروج از لیست سیاه FATF

نیمه‌جان، اما خواستنی

«اول آمریکا» و «معامله» حرف آخر را می‌زنند

دیدار ترامپ و شرع؛ سوریه به کدام سو به حرکت درآمده است؟

وزیر کار: طرح کارورزی با اعتبار 500 میلیاردی وزارتخانه ها احیا می شود

آینده مسیر تحقق‌بخشی به فرآیند توسعه استان کرمان روشن است

ایجاد فرصت های برابر اقتصادی برای اقشار مختلف جامعه

انتقاد کارکنان بهزیستی کرمان از وزیر رفاه در مورد پایین بودن حقوق ها

برگزاری همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر در کرمان با حضور وزیر رفاه

بررسی مشکلات پیازکاران جنوب کرمان توسط رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس / بازدید میدانی از تپه های پیاز!

مردم شرق استان کرمان مطالبه گر ساخت بیمارستان تأمین اجتماعی هستند

ملوان با ترکیب جوان و ناشناخته مقابل فولاد!

استراحت گل‌گهر به 6 بازیکن برای نیمه‌نهایی حذفی

تک به تکی که محبی مقابل دروازه استقلال از دست داد

گل اول استقلال به سپاهان توسط اسلامی

حردانی دروازه استقلال را نجات داد

موقعیت خوب برای هوادار روی دروازه پرسپولیس توسط صادقی از دست رفت

آهنگ «محکوم» با صدای امیرعباس گلاب

آهنگ «حکایت دل» با صدای پرواز همای

تحلیل بافت‌های عضلانی در کمین افراد پر استرس + فیلم

خط جدید تولید لاستیک بارز کرمان افتتاح شد / افزایش تولید لاستیک خودرو در کشور

کرمان برخوردار از برنامه‌ای روشن در مسیر تحقق‌بخشی به فرآیند توسعه‌ای استان

بهره‌برداری از فاز توسعه‌ای کارخانه لاستیک بارز

آهنگ «به تو میرسه» با صدای آرمین زارعی

از کدام پنجره به انحلال «پ‌ک‌ک» بنگریم؟ ‌

ادای احترام رئیس جمهور به مقام والای شهیدان استان کرمانشاه

جزئیات طرح فروش اقساطی کرمان موتوری برای پیکاپی که مشتری ندارد!

ساخت بیمارستان تأمین اجتماعی مهم‌ترین مطالبه مردم شرق کرمان است

کشف 286 میلیارد کالای قاچاق در کرمان

مثلث ترسناک الریان 59 امتیاز گرفت!

50 هزار دلار جریمه برای یک جمله!

لحظه به‌ یادماندنی ثبت رکورد جهانی وزنه‌برداری توسط رستمی