پورموسوی: خیلیها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم میمانم
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، سیدسیروس پورموسوی پس از بقا تیم مس رفسنجان در لیگ برتر با وجود باخت 2 بر یک مقابل ذوبآهن اصفهان گفت: خیلیها تلاش کردند که امشب شاهد سقوط مس رفسنجان باشند، اما خداوند به زحمت و تلاش بازیکنان و مردم شریف رفسنجان نگاه کرد و شاهد شرمندگی این افراد نشدیم.
وی افزود: زمانی که به این تیم آمدم، تیم مس بسته شده و نقلوانتقالات آن صورت گرفته بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تیم ما محروم و مصدوم زیادی داشت و ناخواسته بازیکنان را در پستهای غیرتخصصی بازی میدادیم، اما به لطف خداوند و با توجه به بضاعتی که داشتیم و با تلاش بازیکنان در لیگ ماندنی شدیم. سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان درباره فصل آینده بیان کرد: امید است با اتحاد و همدلی به دست آمده در هفتههای اخیر، سال آینده را با قدرت شروع کنیم تا همانند امسال دچار استرس و نگرانی نباشیم.
وی راجع به تغییر شکل بازی مس رفسنجان مقابل ذوبآهن تصریح کرد: در این بازی دستمان خالی بود و سعی کردیم با جابهجایی بازیکنان بتوانیم شکل بازی خود را تغییر بدهیم و حتی مجدداً به ترکیب اولیه خود بازگردیم.
پورموسوی ادامه داد: متأسفانه این سومین بازی بود که گلی زودهنگام دریافت کردیم و علت آن عدم تمرکز و فشار موجود روی بازیکنان است. طبق صحبتهای به عمل آمده با بقای تیم مس رفسنجان در لیگ برتر، به هدایت آن ادامه میدهم.
وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم که تیم خوبی را در فصل آینده شاهد باشیم، لازم است که حداقل هشت بازیکن برای تیم جذب کنیم.
/167
-
جمعه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۷:۴۹
-
۱۵ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722343/