کرمان رصد

آخرين مطالب

سرمایه گذاری متناسب با نیاز استان باشد اجتماعي

سرمایه گذاری متناسب با نیاز استان باشد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش ؛ سیدمهدی طبیب زاده رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، در نشست با رئیس کل دادگستری استان کرمان و جمعی از فعالان اقتصادی جنوب استان به منظور بررسی مشکلات آنها، افزود: شاید کرمان به لحاظ فیزیکی استان برتر کشور باشد اما از نظر حجم سرمایه گذاری، منطقه محدودی است ، بنابراین جامعه اقتصادی را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی تأکید کرد: برنامه ریزی ها برای سرمایه گذاری باید متناسب با نیاز استان و در صنایع کوچک و متوسط، صنایع پایین دستی مواد معدنی که از استان خارج می شوند و در صنایع دانش بنیان باشد؛ با این رویکرد اگر استان به این سمت برود که سرمایه گذاری شکل بگیرد می توان به نتیجه مطلوب رسید.
طبیب زاده، ادامه داد: اتاق کرمان به رسم هر سال جلسه شورای گفت وگو را با دستور کار شعار سال، شروع می کند که در نخستین جلسه این شورا میثاق نامه ای امضا و از سوی استاندار هم ابلاغ شد تا سازمان ها متناسب با آن میثاق نامه و دستورالعمل، برنامه های خود را برای تحقق شعار سال ابلاغ کنند. رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه دستگاه قضا در استان همواره اهتمام ویژه ای به حل مسائل فعالان اقتصادی دارد، ادامه داد: از دستگاه قضا در استان درخواست داریم عملکرد سازمان های مربوطه در رابطه با تحقق شعار سال و سرمایه گذاری را بررسی کنند که این نهادها چه دستاوردی داشته اند؟
وی به مشکلات اقتصادی جنوب استان نیز اشاره کرد و گفت: با اشتیاقی که در سیستم قضایی و اجرایی استان وجود دارد، قطعا به نتایج خوبی خواهیم رسید و امیدواریم فعالان اقتصاد جنوب کرمان از نتایج این جلسه بهره مند شوند.
ضرورت تسریع در حل مشکل سوخت کشاورزان جنوب
سپس رئیس دفتر اتاق بازرگانی کرمان در جنوب استان نیز در ادامه با اشاره به اقتصاد کشاورزی که در جنوب استان فعال است، گفت: معیشت بیشتر مردم جنوب کرمان وابسته به کشاورزی است اما کشاورزان به ویژه گلخانه داران جنوب با مشکلات متعددی رو به رو هستند که مهمترین این مشکلات در بخش سهمیه سوخت بوده و دغدغه بسیاری را ایجاد کرده است. 
محمد افشاری پور، با تأکید بر حل سریع مشکل سوخت جنوب کرمان گفت: پیشنهاد می شود تخصیص سهمیه سوخت کشاورزان در ابتدای هر فصل به صورت میانگین انجام شود. 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود اتباع به ویژه اتباع افغان در جنوب کرمان، اظهار کرد: این ظرفیت می تواند ساماندهی شده و در اختیار کشاورزی جنوب کرمان قرار گیرد.
سوخت و اتباع بیگانه دو چالش جدی اقتصاد جنوب استان
در ادامه رئیس مرکز کسب و کار اتاق کرمان نیز به ارائه گزارشی از ارتباط اتاق کرمان با دستگاه قضایی استان در سال 1403 پرداخت و گفت: در مجموع 21 جلسه ستادی با حضور صددرصدی نمایندگان بخش خصوصی و اتاق برگزار شد و در همه بازدیدها به نمایندگی از بخش خصوصی حضور فعال داشتیم. 
عباس عسجدی ادامه داد: در حال حاضر 18 پرونده در دست اقدام و 18 پرونده جاری را با مجموعه دادگستری داریم که از نظر تعداد، بیشترین پرونده ها به ترتیب در حوزه بانکی، حقوقی، تعارضات بین دستگاهی، تأمین اجتماعی، مالیاتی و مسائل ارزی است.
وی با بیان اینکه دی ماه گذشته رویداد”نقش مشاوران حقوقی اتاق های بازرگانی کل کشور”را به میزبانی مشترک اتاق کرمان و تهران برگزار و دبیرخانه این رویداد به کرمان واگذار شد، اظهار کرد: در حال حاضر چند پرونده خاص در ارتباط با مجموعه های بین بانکی و همچنین موضوعی در ارتباط با شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی وجود دارد که امیدواریم به زودی تعیین تکلیف شود زیرا سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی و مردم انجام شده است.
وی به مشکلات فعالان اقتصادی جنوب کرمان در دو بخش سوخت و وجود اتباع بیگانه نیز اشاره کرد و گفت: در جنوب سه گروه از اتباع حضور دارند؛ گروه اول سرمایه گذارانی هستند که کارت اقامت داشته و فعالیت انجام می دهند و تعداد آنها کمتر از 10 نفر است، بخشی از اتباع جنوب کرمان نیز کارگران فصلی و خریداران محصول هستند، اما مشکلات متعددی برای آنها ایجاد می شود که باید آنها را پیگیری کرد.
عسجدی، مشکل دوم فعالان اقتصادی جنوب کرمان را سهمیه سوخت کشاورزان اعلام کرد و افزود: شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی سهمیه جنوب کرمان را کم می کند اما این موضوع برای گلخانه های جنوب اهمیت بسیاری دارد و باید برای آن چاره اندیشی کرد.
48
کد خبر 2060802

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722034/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدئوی جالبی از کمانچه‌نوازی افشین هاشمی، بازیگر تئاتر و سینما

هند خط قرمزها را رد کرد

حضور پرشور مردم در غرفه‌های رادیو/ رادیو؛ صدای ماندگار کتاب در نمایشگاه اندیشه‌ها

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش

خلاصه بسکتبال بوستون سلتیکس - نیویورک نیکس

گلاره ناظمی داور بازی حساس جام ملت‌های فوتسال زنان

نفرات برتر انتخابی تیم ملی اسکیت ُبرد مشخص شدند

شکست عنوان داران جهانی در جام تختی!

طلب حاجت از «ضامن غریبان» با آلبوم موسیقی «شاه خراسان»

گفت‌وگو با ویلن‌نواز ژاپنی/ یک تجربه ناب با اصفهان ابری!

سرمقاله وطن امروز/ قلق‌گیری صبورانه، نقطه‌زنی دردناک

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

خاطره‌بازی فروزان در آخرین مهمانی فصل

چهارمین سمینار ملی آموزش آمار در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد

با شکست قهرمان نوجوانان اروپا؛ سرلک مقتدر ظاهر شد

پیروزی شمس‌پور مقابل حریف هلندی در 79 kg

یک روز تاریخی برای وزنه‌برداری ایران در پرو

هت‌تریک آسیایی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا

موزیک ویدئوی جدید سریال «جان سخت» با صدای رضا یزدانی

سرمقاله شرق/ با وعده‌های دروغ چه باید کرد؟

سرمقاله جوان/ چرا حوزه به قم آمد؟

بازآموزی مغز، امید تازه‌ای برای مبتلایان به درد مزمن رقم می‌زند

غایب کلیدی نارنجی‌ها در بازی فوق حساس

پارک جنگلی زاهدان به سامانه‌های آبیاری نوین مجهز شده است

عامل جعل نام خلیج‌فارس و دیکته آن به ترامپ کیست؟

بازگشت کروزها، توسعه ناوگان تفریحی و احیای اقتصاد دریا محور در دستور کار کیش

جشنواره گندم، نان و شیرینی در کیش؛ طلایه دار فرهنگ نان و همدلی برای دومین سال پیاپی

پیش‌بینی رگبار باران در کرمان

جام را دادند اما مثل قهرمان‌ها تشویق شدند!

هفت قایق ایران راهی فینال مسابقات قهرمانی آسیا شدند

نفرات برتر روز سوم مسابقات کاراته قهرمانی کشور در اردبیل معرفی شدند

٩ دلیل صداوسیما برای پخش دیدار استقلال-چادرملو از شبکه نسیم

حضور تنیسور ایرانی در تیم قاره آسیا

موضع جدید استقلال: بازی ما را پخش نکنید!

موزیک ویدیوی سریال «وحشی» با صدای حیدو هدایتی منتشر شد

سرمقاله کیهان/ متهم طلبکار

سرمقاله ایران/ خلیج فارس؛ هویت تاریخی ایران و راه‌های پاسداری از این نام اصیل

شاید سیارک «وستا» تکه‌ای از یک سیاره منظومه شمسی باشد

ایده‌های جدید حمل زباله در بافت شهری | برنامه‌ریزی تخلیه سطل‌ها با حسگر الکترونیک حجم پسماند

سیرجان مجهز به VAR اختصاصی شد؛ گام مهم گل گهر برای حرفه‌ای‌سازی

تداوم ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان / افزایش باد و گرد و غبار در جزایر و سواحل استان

تغییر رویکرد گردشگری کیش درسال جاری؛ صدور مجوز آسان و نظارت کیفی سخت

ارائه خدمات آموزشی، پرورشی و حمایتی با کیفیت به دانش‌آموزان دارای اختلال طیف اوتیسم

آغاز رسمی جام بین‌المللی کشتی در شهر گنبدهای فیروزه‌ای

رقابت 700 بانوی تکواندو کار کشور در گنبدکاووس آغاز شد

حاشیه‌های جام‌تختی از حضور نماینده جهانی تا استقبال تماشاگران

قهرمانی به قیمت از دست دادن ریش!

دعوت از 20 بازیکن برای تکرار قهرمانی ایران در جهان