مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر در جیرفت صادر شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - به گزارش ؛ رضا فلاح مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان در نشست خبری هفته هلال احمر در پاسخ به سوالی پیرامون ایجاد داروخانه هلال احمر در جنوب استان کرمان با توجه به ضرورت های موجود و مطالبه مردم و بیماران خاص و سرطانی به منظور تامین دارو گفت : خوشبختانه با پیگیری های چند ساله صورت گرفته مجوز داروخانه جیرفت سرانجام در اواخر سال قبل با اعلام نیاز صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و اقدامات اداری انجام شده، صادر شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او افزود : طی روزهای اخیر مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر جیرفت توسط هلال احمر کشور صادر شده است و پیگیری ها برای صدور پروانه بهره برداری این داروخانه از طریق وزارت بهداشت در حال انجام است.
وی گفت : داروخانه هلال احمر جیرفت واقع در جنوب استان کرمان در نیمه اول امسال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
فلاح بیان کرد : هلال احمر دستگاه همکار وزارت بهداشت در بخش دارو و توانبخشی است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان در مورد تاسیس داروخانه هلال احمر در شرق استان کرمان و در شهر بم گفت : علیرغم درخواست های مردمی وزارت بهداشت هنوز این اقدام را تایید نکرده است.
او افزود : سه داروخانه هلال احمر هم اکنون در استان کرمان فعال است و چهارمین مورد در جیرفت تاسیس می شود.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه تجهیزات سخت افزاری و نیز کمبودهای این نهاد گفت : تا پایان تیرماه امسال 42 دستگاه خودرو ویژه پایگاه جاده ای به شبکه خودرویی این نهاد اصافه خواهد شد و الحاق تجهیزات امدادی فنی نیز برای امداد مناطق صورت خواهد گرفت.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان اعلام کرد : در سطح کرمان به عنوان بزرگترین استان کشور با کمبود 18 پایگاه جاده ای مواجه هستیم که باید به مجموعه اضافه شوند.
کد خبر 2060748
-
چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲:۵۶
-
۹ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722031/