کرمان رصد

آخرين مطالب

حکیم‌زاده؛

رئیس‌جمهور آموزش ‌و پرورش را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است/ معلم خوب، معلمی با ویژگی‌های شخصیتی اثرگذار است فرهنگي

رئیس‌جمهور آموزش ‌و پرورش را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است/ معلم خوب، معلمی با ویژگی‌های شخصیتی اثرگذار است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رضوان حکیم‌زاده در آیین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان‌های استان تهران: شایسته نیست دانش‌آموزان را براساس قوی و ضعیف گروه‌بندی کنیم / روایت معلمی‌تان را بنویسید تا بهترین منبع رشد حرفه‌ای معلمان باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، در آیین گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از معلمان نمونه کشوری شهرستان‌های استان تهران که با حضور جمعی از مسئولان ارشد وزارتخانه، ائمه جمعه، فرمانداران و مدیران استانی برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل معلم در نظام تعلیم و تربیت، گفت: بسیار خوشحال و شاکر خداوند هستم که این فرصت فراهم شد تا به صورت حضوری از معلمان عزیز قدردانی کنم. امیدوارم تلاش‌های ارزشمند شما در دنیا و آخرت توشه راهتان باشد .
وی با اشاره به تفاوت اساسی هفته معلم امسال با سال‌های گذشته، تأکید کرد: برای نخستین‌بار، آموزش‌وپرورش در صدر اولویت‌های رئیس‌جمهور محترم و محبوب، جناب آقای دکتر پزشکیان قرار گرفته است و این موضوع امیدبخش تحولی بنیادین در نظام آموزشی کشور است .
معاون آموزش ابتدایی با طرح این پرسش که «معلم خوب کیست؟» گفت: همه ما می‌دانیم که معلمان نمونه‌ای که امروز تجلیل می‌شوند، نماینده هزاران معلم فداکار، زحمتکش و پرتلاش در سراسر ایران‌اند که در شرایط گوناگون، از کانکس‌های عشایری گرفته تا مدارس مناطق صفر مرزی، چراغ دانایی و توانایی را روشن نگه می‌دارند. اما آنچه در ذهن‌ها ماندگار می‌شود، نه صرفاً دانش علمی، بلکه ویژگی‌های شخصیتی معلم است؛ دلسوزی، مهربانی، حمایت، توجه به مشکلات دانش‌آموز و توانمندی در تغییر مسیر زندگی او .
وی افزود: ما پیرو مکتبی هستیم که پیامبر گرامی اسلام، بزرگ‌ترین معلم و مربی تاریخ، الگوی ماست. خداوند در قرآن کریم، ویژگی‌های شخصیتی پیامبر را برجسته می‌کند؛ معلمی که از جنس مردم است، فاصله نمی‌گیرد، کلاس نمی‌گذارد، بی‌واسطه و صمیمی در کنار امت خود قرار دارد. این همان الگویی است که معلمان ما نیز برخوردار از آن هستند .
حکیم‌زاده با اشاره به برخی رفتارهای نادرست تربیتی رایج در مدارس، بر لزوم بازنگری جدی در روش‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: گروه‌بندی دانش‌آموزان بر اساس قوی و ضعیف، از بین بردن شوق یادگیری در آنان است. این رفتار، از منظر تربیتی غیرقابل‌قبول است. همچنین، نباید اجازه دهیم نظام ارزشیابی به ابزاری برای حذف دانش‌آموزانی تبدیل شود که به هر دلیلی نتوانسته‌اند خوب ظاهر شوند. حذف کودکی 9 یا 10 ساله از مسیر آموزش، آینده او را نابود می‌کند و این یک تصمیم ضدتربیتی است که باید با آن مقابله کرد .
وی همچنین تأکید کرد: مقایسه کردن دانش‌آموزان، خصوصاً در دوره ابتدایی، روحیه وفاق و کار جمعی را تضعیف می‌کند. دولت چهاردهم، دولت وفاق است و این وفاق باید از مدرسه آغاز شود. در تربیت قرآنی، دعای فردی نداریم؛ همه دعاها جمعی است: ربنا آتنا، ایاک نعبد و ایاک نستعین. در آموزش نیز باید همه با هم رشد کنیم و هیچ‌کس نباید از قطار یادگیری جا بماند .
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، در بخش پایانی سخنان خود از معلمان نمونه خواست روایت معلمی خود را برای نسل جدید معلمان به اشتراک بگذارند. وی گفت: روایت زیسته شما از معلمی برای ما مهم است. می‌خواهیم این روایت‌ها را در سامانه اجتماعات یادگیری منتشر کنیم تا بهترین منبع برای رشد حرفه‌ای معلمان باشد؛ بهتر از هر کتاب روش تدریس .
حکیم‌زاده در پایان، از دکتر بهارلو، مدیرکل محترم آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و همکارانشان، فرمانداران و ائمه جمعه بابت برگزاری این مراسم و تکریم معلمان تقدیر و تشکر کرد و برای همه حاضران آرزوی توفیق روزافزون نمود.ستان‌های استان تهران و همکارانشان، فرمانداران و ائمه جمعه بابت برگزاری این مراسم و تکریم معلمان تقدیر و تشکر کرد و برای همه حاضران آرزوی توفیق روزافزون نمود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/721824/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلیپی که محسن چاوشی برای «خلیج فارس» منتشر کرد

کپی‌کاری ناشیانه معین زندی، صدای مردم را درآورد

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

پاپ آمریکایی

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

فرآیند برگزاری بیستمین جشنواره تعاونی های برتر آغاز شد

راه برون رفت از ناترازی برق، اجرای قانون برنامه هفتم توسعه است

نبود اداره ثبت اسناد واملاک مردم کوهبنان را دچار مشکل کرده است

صدور آرای جدید کمیته استیناف/ تبرئه نکونام و تایید محکومیت مس رفسنجان

مس رفسنجان باید 13 میلیارد به ساکت بپردازد!

درخشش دوومیدانی‌کاران کرمانی در رقابت‌های کشوری

باد و گردوخاک پدیده غالب در کرمان طی هفته جاری

فرمانده انتظامی: جای مجرمان در استان کرمان نیست؛ تشدید کنترل سابقه‌دارها

محکومیت 12 میلیاردی مس رفسنجان به سود ساکت الهامی

ورود دستگاه قضایی به حل مشکل کشاورزان رفسنجانی

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

شنونده ترانه های جدید و برتر در هفته اخیر باشید

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

تفکر و اندیشه‌های بزرگ رمز پایداری خدمات بانک صادرات ایران به اقتصاد کشور است

انویدیا تراشه‌های رده پایین را به چین می‌فرستد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

کاهش 39 درصد جرائم خشن طی سال گذشته در شهرستان بم

پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات هرمزگان / دریا در وضعیت نسبتاً پایدار

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

کشتی روی موج تختی

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد

حضور و ارتباط مستمر بازرسان فرمانداری‌ها با محیط‌های ارائه خدمت

اجرای مشترک خواننده گروه آریان با کریس دی برگ

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

بهترین بازی محمد رضا گلزار در تمام عمرش +فیلم