کرمان رصد

آخرين مطالب

سه اسم در لیست خرید پرسپولیس تیک خورد ورزشي

سه اسم در لیست خرید پرسپولیس تیک خورد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /شروع زودهنگام فصل نقل و انتقالات پرسپولیس همه اخبار این باشگاه را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. پرسپولیس پس از ناکامی در همه جام‌ها، قصد دارد امسال با آرایشی متفاوت نسبت به فصل گذشته به میدان برود و مذاکرات برای استخدام بازیکنان خیلی زود آغاز شده و افراد مختلفی در این زمینه در حال فعالیت برای جذب بازیکنان موردنظر باشگاه در پست‌های مختلف هستند.
در صحبتی که امروز رضا درویش انجام داد، ادعای او این بود که سه بازیکن با پرسپولیس به توافق رسیده‌اند. البته اینکه باشگاه اسامی آنها را اعلام نمی‌کند، قطعاً به این دلیل است که آنها در قرارداد با باشگاه دیگری هستند و در ایران آنچنان مرسوم نیست که پیش از پایان فصل، درباره خرید آینده یا توافق‌های بعدی صحبت کنید. بنابر آنچه که خبرنگار ما از باشگاه پرسپولیس کسب اطلاع کرده تیوی بیفوما، رضا شکاری و محمد امین کاظمیان سه مهره‌ای هستند که درویش بدون ذکر نام، به توافق با آنها اشاره کرده است.
بیفوما، مهاجم این فصل استقلال خوزستان، امین کاظمیان، وینگر و مهاجم این فصل آلومینیوم اراک و رضا شکاری هافبک (شماره 10) تیم فوتبال سپاهان که این اواخر به‌تازگی در ورزشگاه آزادی ادعا کرده بود با سپاهان قرارداد یک‌ساله بسته است؛ قراردادی که ظاهراً در هیئت فوتبال ثبت نشده تا احتمالاً از اعتبار ساقط شود.
در مورد دو بازیکن دیگر هم اوضاع به این صورت است. بیفوما بنابر آنچه قبلا مدیرعامل استقلال خوزستان ادعا کرده در صورت پرداخته بند فسخ قادر به جدایی از این باشگاه است و کاظمیان نیز مبلغ رضایت‌نامه‌ای دارد که در صورت پرداخت از سوی پرسپولیس آزاد خواهد شد. به این ترتیب اگر به حرف‌های درویش استناد کنیم، پرسپولیس در نخستین یورش خود به بازار موفق عمل کرده و با سه بازیکن مدنظر اسماعیل کارتال به توافق رسیده است. به جز این سه، فلورین هادردونای، مدافع راست کوزوویی- سوئیسی، هم قبل‌تر با پرسپولیس توافق کرده و چهارمین بازیکن از بین کسانی خواهد بود که پرسپولیس قصد آنها را به جمع نفرات خود اضافه کند.

کرمان رصد

البته این احتمال هم وجود دارد که در صورت توافق با یک گزینه، گزینه‌های مشابه و هم عرض از فهرست باشگاه خارج بشوند، اما آنطور که رضا درویش امروز سفت و محکم صحبت می‌کرد، او کار سه بازیکن از فهرست کارتال را به سرانجام رسانده است؛ بازیکنانی که البته هیچکدامشان جوان محسوب نمی‌شوند و تم استخدام آنها مشابه چیزی است که پرسپولیس سال گذشته نیز در دستور کار قرار داده بود.
بازار
به جز این چهار نفر، مذاکراتی با پیام نیازمند، مهدی زارع و یکی دو بازیکن دیگر مثل مجتبی فخریان و هادی حبیبی‌نژاد نیز انجام شده است و هنوز به صورت دقیق خروجی این صحبت‌های اولیه و میزان اجرایی شدن آنها چندان مشخص نیست. به هر حال تا قبل از امضای قرارداد و ثبت آن در 48 ساعت، احتمال هر تغییری هم وجود دارد، ولی ظاهر امر اینطور است که با وجود همه تکذیب‌ها از سوی ایجنت‌ها یا مدیران باشگاه‌ها، پرسپولیس توافقنامه‌ای را با سه بازیکن به امضا رسانده است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/721381/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری جشنواره مروارید‌های جنوب در جیرفت

موقعیت هواپیمایی ماهان در لحظه حمله هند به پاکستان/عکس

دست «زومر» روی شانه اینزاگی برای شکستن سد کاتالانی/ نراتزوری با چنگ و دندان به فینال رسید

5 مدال کشتی‌گیران جوان در جان بین‌المللی ترکیه

رقابت جذاب 4 مدعی در جام تختی از نگاه اتحادیه جهانی کشتی

از حق بیمه‌هایی که زیاد شد و یارانه‌ای که به نانوا نرسید

کاتب اعظم ترامپ

مجله بریتانیایی: آیا ترامپ واقعاً می‌خواهد به ایران حمله کند؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا به ناگهان قطع شد؟

عبداللهی: شرافت و پاکی فوتبال را نشان می‌دهیم

«آرانخوئز»؛ قطعه موسیقی که ما را به سرزمینِ ماتادورهای اسپانیایی می‌بَرد

فارن افرز: منازعه یمن چیزی بیش از یک جنگ نیابتی است

چرا دچار ابر بحران انرژی شدیم؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت: تندروها دچار نوعی جهل مقدس هستند

پشت پرده پیامک‌های حجاب؛ زنان چگونه شناسایی می‌شوند؟

شاهرگ اقتصاد اسرائیل در تیررس انصارالله یمن

دنیای درهم‌پیچیده دو سیاه‌چاله‌

ربات انسان نمای منبع باز برای محققان رباتیک ساخته شد

برای استان‌ها سهمیه مصرف آب و برق تعیین ‌می‌شود

حسین خانی:به اسم مس کرمان نباید توهین شود

لیگ یک: فکری با برد غریبه شد

تساوی مس شهربابک و بعثت کرمانشاه

حسین‌خانی: چرا با بازیکن من درگیر شدید!

بازگشت شیراز به لیگ برتر؛ فجرسپاسی شکست خورد و صعود کرد

اجرای «سیتار»، یکی از سازهای زهی سنتی هند

اجرای پر شور و حال از اثر مشهور «پاگانینی»

افتتاح آبکش آهنین

خط مذاکره باز است

«حوزه‌های علمیه» محور اصلی تولید اندیشه و محتوای انقلاب اسلامی هستند

روشی موثر برای تشخیص یک نوع سرطان شایع در مردان

بالون آنژیوپلاستی NC ایرانی با صرفه‌جویی ارزی 50 درصدی تولید شد

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

تعاونی های سیرجان بیش از 15 هزار شغل ایجاد کرده اند

دستور ویژه رئیس‌جمهور به وزرای کشور و نیرو چه بود؟/ ماجرای یک مکاتبه با استاندار کرمان

ورود تیم‌های آریو اسلامشهر و مس کرمان به زمین مسابقه

گل اول مس کرمان به آریو اسلامشهر

گل اول مس کرمان به آریو اسلامشهر (نامداری)

خلاصه بازی آریو اسلامشهر 0 – مس کرمان 1

دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها

تاکید رئیس‌جمهور بر عدالت منطقه‌ای در مصرف آب و برق

تقویت همکاری های دو جانبه؛ کیش کانون توجه سرمایه گذاران پاکستانی

تعاونی‌های سیرجان بیش از 15 هزار شغل ایجاد کرده‌اند

کشف 5 فلزیاب با همکاری دفاتر پست خصوصی کرمان

موزیک نوستالژیک محسن یگانه در برلین آلمان

اجرای تیتراژ سریال «یزدان» از گرشا رضایی در کنسرت

چشم‏‌های سـوخته کارگران بندر

تغییر خط مقدم از غزه به صنعا

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

احتمال تکرار خاطره تلخ؛ بازگشت نفت 50 دلاری؟