کرمان رصد

آخرين مطالب

تأکید بر درآمدهای پایدار، اصلاح ساختارها و نقش محوری شرکت عمران ، آب و خدمات در آینده کیش منطقه آزاد کیش

تأکید بر درآمدهای پایدار، اصلاح ساختارها و نقش محوری شرکت عمران ، آب و خدمات در آینده کیش
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - آیین تکریم و معارفه سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات کیش؛ با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش یکشنبه 14 اردیبهشت‌ماه 1404، با حضور محمد کبیری، رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاونان و مدیران ارشد سازمان در سالن جلسات این شرکت برگزار شد. در این مراسم، علی عدلی به‌عنوان سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش معرفی شد و از خدمات احمد جمشیدی در دوره مسئولیت پیشین قدردانی به عمل آمد.
محمد کبیری با قدردانی از اقدامات احمد جمشیدی، بر لزوم تمرکز ویژه بر منابع درآمدی پایدار در شرکت عمران تأکید کرد و گفت: در مسیر توسعه شرکت عمران، ضروری است که توجه ویژه‌ای به موضوع درآمدهای پایدار داشته باشیم. از آقای عدلی، سرپرست جدید شرکت عمران، و نیز معاونت‌های مربوطه انتظار دارم که این موضوع را به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در دستور کار قرار دهند. حتی اگر لازم باشد، پیشنهاد می‌کنم از مشاوران متخصص بهره‌گیری شود یا نیروی مستقلی برای پیگیری این حوزه جذب گردد.
وی با تأکید بر نقش مهم شرکت عمران در جلب اعتماد عمومی و سرمایه‌گذاران تصریح کرد: شرکت عمران ویترین خدمات سازمان منطقه آزاد کیش می باشد؛ آنچه کیشوندان، گردشگران و سرمایه‌گذاران می‌بینند، اولین تصویر از عملکرد ماست. این تصویر را باید به بهترین نحو طراحی و نگهداری کنید و با اصلاح فرآیندها، هوشمندسازی خدمات، و حرکت به‌سمت تحقق دولت دیجیتال، می‌توان رضایت عمومی بیشتری را جلب کرد.
کبیری با اشاره به اهمیت حفظ و جذب سرمایه‌گذار افزود: جذب سرمایه‌گذار از خارج جزیره همیشه نیازمند تلاش مضاعف است؛ اما سرمایه‌گذارانی که اکنون در کیش حضور دارند، اگر از خدمات ما رضایت داشته باشند، خود بهترین مبلغان برای جذب سرمایه‌های بیشتر خواهند بود. برعکس نیز صادق است؛ اگر عملکرد ما ضعیف باشد، همین افراد، مانع ورود دیگران خواهند شد.
وی در ادامه داد: حرکتی که آغاز شده، مثبت و امیدوارکننده است. از همین‌جا از همه همکاران شرکت عمران و به‌ویژه جناب آقای جمشیدی بابت تلاش‌های صورت‌گرفته در دوران مسئولیت‌شان قدردانی می‌کنم. اکنون با حضور آقای عدلی، که مدیری با تجربه و اهل تعامل هستند، می‌توان مسیر تحول را با قدرت بیشتری ادامه داد. لازم است همه بخش‌ها، با انسجام و روحیه تیمی، پشتیبان ایشان باشند.
در ادامه این مراسم، حسین مرادی، معاون عمران و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش نیز ضمن تبریک به سرپرست جدید شرکت عمران، بر ضرورت تحول در زیرساخت‌های عمرانی و ارتقای سیستم‌های خدمات شهری تأکید کرد و گفت: در حوزه زیرساختی و توسعه شهری، ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که می‌توان از تجربیات کلان‌شهرها و شهرستان‌های پیشرو در کشور بهره‌برداری کرد. هدف ما این است که با ارتقاء سیستم‌های حرفه‌ای و به‌روزرسانی فرآیندها، حوزه‌های مختلف عمرانی و خدمات شهری در کیش را به سطح بالاتری از کارآمدی برسانیم.
مرادی با اشاره به اولویت‌های اصلاحی در حوزه شهرسازی افزود: در بخش شهرسازی، به‌ویژه در ارتباط با طرح‌های جامع و تفصیلی، نیاز به بازنگری جدی وجود دارد پس معتقدم شرکت عمران با یک تلاش هدفمند می‌تواند نقش مؤثری در بازتعریف مدل‌های درآمدی، شیوه محاسبه و دریافت عوارض و بازنگری در آیتم‌های مغفول درآمدی ایفا کند. بسیاری از ظرفیت‌های مالی و درآمدی در کیش هنوز فعال نشده‌اند و این موضوع باید به یکی از اولویت‌های توسعه شهری تبدیل شود.
وی همچنین گفت: در حوزه صدور پروانه‌های ساخت و ساز، همچنین تغییر کاربری‌ها و اجاره‌های فصلی، ضرورت دارد که یک بانک اطلاعاتی جامع و به‌روز ایجاد کنیم تا تصمیم‌گیری‌ها دقیق‌تر و مبتنی بر داده‌های واقعی صورت گیرد.
مرادی با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: در بخش پسماند نیز با چالش‌هایی مواجه هستیم. با اینکه جلسات متعددی در این حوزه برگزار شده، اما نیازمند یک عزم جدی و برنامه‌ریزی منسجم برای انجام یک تحول اساسی در سال جاری هستیم. امیدوارم با همکاری نزدیک شرکت عمران و همراهی نیروهای دلسوز، بتوانیم اقدامات موثری در این زمینه انجام دهیم.
در ادامه این مراسم، عدلی سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات با ارائه گزارشی از برنامه‌ها و اولویت‌های این شرکت، از آمادگی کامل برای ارتقاء نقش اجرایی شرکت در مسیر توسعه پایدار جزیره کیش خبر داد.
وی ظرفیت نیروی انسانی شرکت شرکت عمران، آب و خدمات را یکی از نقاط قوت آن برشمرد و افزود: در مقاطعی چون ایام نوروز، شاهد تلاش شبانه‌روزی همکارانمان در ارائه خدمات مؤثر به کیشوندان و گردشگران بودیم. این توان اجرایی ارزشمند، در دوره جدید نیز برای تحقق اهداف کلان سازمان به کار گرفته خواهد شد و ما آماده‌ایم شرکت عمران، آب و خدمات را به بازوی اجرایی اصلی سازمان منطقه آزاد کیش تبدیل کنیم.
سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش با اشاره به برنامه‌های اولویت‌دار شرکت تصریح کرد: پروژه‌هایی در حوزه مبلمان شهری، مدیریت پسماند، فضای سبز، هوشمندسازی خدمات و پروژه کیش‌مریک در دستور کار قرار گرفته که برخی از آن‌ها وارد فاز اجرایی شده‌اند. همچنین، تسهیل روندهای اداری و رفع موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاران نیز از محورهای اصلی اقدامات شرکت در این دوره خواهد بود.
عدلی با تأکید بر اهمیت برنامه‌محوری در مدیریت شهری افزود: تهیه و اجرای اسناد راهبردی نظیر طرح جامع شهرسازی، ایمنی و ترافیک و مبلمان شهری از اولویت‌های ما در این دوره است. این اسناد، بنیان سیاست‌گذاری منسجم و تصمیم‌گیری مبتنی بر آینده‌نگری خواهند بود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/721041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازسازی واحیای 4 لوکوموتیو قطار با توان متخصصان داخلی در سیرجان

حضور تیم آتش‌نشانی مجتمع مس شهربابک در مسابقات آمادگی آتش‌نشانان مس در سرچشمه

بازسازی و احیای 4 لوکوموتیو قطار با توان متخصصان داخلی در سیرجان

گشت‌های هدفمند پلیس سرقت های کرمان را 12 درصد کاهش داد

4.2 میلیارد دلار بازار جهانی آلوگراف

حفر عمیق‌ترین گمانه اکتشافی کشور به عمق بیش از 2100 متر در معدن مس سرچشمه

سپردن اقتصاد به بخش خصوصی راه برون رفت از مشکلات

مزایده شماره 140401 د (نوبت اول) شرکت جهان فولاد سیرجان

شاهکار رحمان عموزاد در مسابقات المپیک

رحمانی که هم لج باز است و هم احساسی

برادر دو قولو رحمان عموزاد ، این قدر شباهت عجیب است

رحمان عموزاد از کبوتر میترسد!

سرنوشت حریفی که به رحمان عموزاد دست نداد!

رحمان عموزاد : شب مسابقه فینال با ژاپن تا صبح بیدار بودم !

اقدام سازمان لیگ برای جلوگیری از تبانی در مسابقات!

تاج: باید وی‌ای‌آر را به خود باشگاه‌ها بسپاریم

آهنگ زیبای محمدرضا هدایتی به نام «من با تو آرومم»

تک نوازی ساز باستانی و بادی «اکارینا»

آهنگ «پریزاد» با صدای امید حاجیلی

عزای ماندگار بندر

حق غنی‌سازی

پاستور و سناریوی استیضاح

شش گزینه جانشینی همتی

لاریجانی در تاریکی

احسان شریعتی: دچار آلزایمر فرهنگی هستیم / به قول هولدرین هرجا خطر است منجی از همانجا می بالد/ نسل جدید مثل اینترنت است؛ نگران کننده و امیدوار کننده

ردیابی زباله‌های فضایی و شهاب‌سنگ‌ها ممکن شد

رشد مصرف انرژی در استان کرمان ١٣/ ٥ درصد است/ ٨٠٠ مگا وات نیروگاه خورشیدی ساخته می‌شود

اظهار نظر جالب یک پرسپولیسی: این استقلال یقه سپاهان را می‌گیرد/ چه خوب که علیپور همیشه بوی گل می‌دهد

مدارس شبانه روزی مصداق عدالت آموزشی هستند

همدردی با مردم بندرعباس در کنسرت ارکستر «آلنام»

اجرای بدون میکروفون حجت اشرف زاده در کنسرت اصفهان

قالیباف و نقد حکمرانی از درون

پشت پرده ارسال پیامک‌های حجاب

سرباز وفادار ترامپ در سیاست خارجی

ائتلاف غافلگیرکننده ایران در راه است

اندیشه پیشرفت و تحولات جدید جامعه ایران

درمان قارچ ناخن با یک قطره نانو ساخت ایرانی

کشف جرمی در فاصله 105 میلیارد کیلومتری خورشید و مشکوک به سیاره نهم

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

پیشرفت فاز نخست پروژه انتقال آب دریای عمان به اصفهان به 90 درصد رسید

مسئول جدید دادگستری شهرستان بافت معرفی شد

تأکید بر درآمدهای پایدار، اصلاح ساختارها و نقش محوری شرکت عمران ، آب و خدمات در آینده کیش

قاچاق سوخت، رقیب آموزش در جنوب کرمان

ماجرای چفیه دخترانه حاج‌قاسم!

ترانه بختیاری «مر جنگه» با صدای حسین نورشرق

ویدیویی شگفت انگیز از مقایسه ی زمین، خورشید و چند سیاهچاله ی کلان‌جرمِ شناخته شده!

فعالیت آتشفشانی شدید روی قمر مشتری

ماه و مشتری بر فراز یکی از قدیمی‌ترین دریاچه‌های اروپا

سهم 70 درصدی بخش صنعت و کشاورزی کرمان در مصرف انرژی

رقابت ایران و آمریکا در بیوایمپلنت از سر گرفته شد