کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با مدیرکل بازرسی استان کرمان دیدار کرد اجتماعي

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با مدیرکل بازرسی استان کرمان دیدار کرد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش می‌متالز به نقل از مس پرس، در این دیدار، دکتر «سیدمصطفی فیض» با اشاره به شعار سال 1404 با عنوان «» که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اعلام شده است، بر ضرورت سرمایه‌گذاری هدفمند در بخش تولید و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب همواره بر رونق تولید داخلی، کاهش وابستگی به نفت و اشتغال‌زایی پایدار تأکید داشته‌اند، افزود: بر اساس فرمایشات ایشان، راه نجات اقتصاد کشور در گرو تقویت تولید ملی، توسعه فناوری‌های پیشرفته و ایجاد فرصت‌های شغلی مولد است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در راستای تحقق این شعار، برنامه‌های گسترده‌ای در حوزه‌های نوآوری، بهره‌وری و توسعه پایدار در دست اجرا دارد. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در این دیدار گزارشی از برنامه‌های خود با هدف تدوین و اجرای طرح‌های مختلف به منظور تحقق شعار سال و توسعه سرمایه‌گذاری‌ها و افزایش بهره‌وری ارائه کرد.
وی تصریح کرد: قطعا دغدغه‌های شما و دیگر مدیران محترم استان در بحث اشتغال پایدار و افزایش تولید را پیگیری خواهیم کرد.
«دادخدا سالاری» مدیرکل بازرسی استان کرمان نیز در این دیدار با اشاره به سخنان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: این سخنان نشانگر آن است که شما به دنبال ریل‌گذاری صحیح برای این شرکت که نفع استان و کشور در آن محقق شود هستید و از اجرای دستور مقام معظم رهبری مبنی بر سرمایه‌گذاری و اشتغال نیز حمایت می‌کنید.
مدیرکل بازرسی کرمان تصریح کرد: ما نیز در کنار شما از برنامه‌های توسعه پایدار، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش سرمایه‌گذاری توسط این مجموعه حمایت می‌کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه دغدغه جدی برای ارتقای وضعیت و توسعه سرمایه‌گذاری در این مجموعه بزرگ اقتصادی کشور داریم، افزود: به توجه به سهم فعالیت‌های گسترده شرکت ملی مس در گستره استان کرمان، جبران آسیب‌ها متناسب با حجم این فعالیت‌ها در همین استان ضرورت دارد.
سالاری گفت: در سال‌های اخیر با وجود فعالیت‌ها و درآمد‌های مس، عقب ماندگی‌ها و محرومیت‌ها در هر نقطه از استان انباشت شده که خود را در شاخص‌های توسعه‌یافتگی یا محرومیت استان نیز نشان داده است که امیدواریم در دوره مدیریتی جدید جبران شود.
مدیرکل بازرسی استان کرمان همچنین با اشاره به بی‌ثباتی مدیریتی در سال‌های اخیر در شرکت ملی مس و تاثیرات آن در کاهش بهره‌وری تصریح کرد: آسیب‌شناسی‌های ما نشان می‌دهد که شرکت ملی مس همواره از دخالت‌های تحمیلی و غیرکارشناسی در امور فنی و مدیریتی و سهم‌خواهی‌های غیرمنطقی خارج از شرکت رنج برده است که آثار نامطلوبی نیز به دنبال داشته است.
وی با بیان اینکه سازمانی تخصصی مثل شرکت مس نباید از کار کارشناسی بازداشته شود، تاکید کرد: ما در سازمان بازرسی، همچنان که در صورت مشاهده هرگونه فساد در هر نقطه به شدت برخورد می‌کنیم، در عین حال در سال مزین به شعار سرمایه‌گذاری برای تولید، در کنار مدیران این شرکت برای توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال نیز هستیم تا در نهایت به بهبود امور و زندگی مردم بیانجامد و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
منبع: مس پرس

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/720790/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترانه «فکر من نباش» با صدای اشوان

گربه‌ای در فلوریدا یک ویروس جدید کشف کرد!

کرمان در مسیرتوسعه فضا‌های آموزشی

تحویل بیش از 30 کیلوگرم طلا و 1000 میلیارد تومان برداشت ریالی به کاربران اپلیکیشن آپ، از شروع شرایط جنگی

اتصال کدملی و کدپستی شهروندان در چارچوب تکمیل سامانه املاک

عرضه زمین برای ساخت مسکن معیشت‌محور، بهترین مسیر تقویت فرزندآوری

دست کادرفنی تیم ملی والیبال باز شد؛ ستاره ایران برگشت

مصدومیت واقعی سث رالینز؛ برنامه‌های نویسندگان WWE در خطر جدی است

آهنگ «جونمی» با صدای نوان

تلاش برای ارائه سازوکار جدید مطالعه کیهان با کمک امواج گرانشی

کشف یک راه جدید برای کاهش وزن بدون کم خوردن

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از مادر و همسر شهیدان آبیان در ساری

نظام‌نامه راه‌اندازی هیات‌های اندیشه‌ورز دانش‌پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر ابلاغ شد

دیدار مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه شاهد و مدیرکل بنیاد فارس با خانواده‌های معظم شهدای حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی

ابلاغ سلام و تسلیت مقام معظم رهبری به خانواده‌ معظم «شهیده زهره سادات حسینی»

سد‌های استان کرمان در وضعیت هشدار

شاخص بورس 30هزار واحد رشد کرد

وضعیت بازار خودرو ایران پس از جنگ 12 روزه

قیمت گوشت قرمز امروز 22 تیر 1404

ویدئوی جالبی که فدراسیون والیبال از امین اسماعیل‌نژاد پس از بازی شب گذشته با لهستان منتشر کرد

سلام نظامی دختران بسکتبالیست ایران به پرچم وطن در رقابت‌های کاپ آسیا

امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی المپیک و حوزه هنری انقلاب اسلامی

تیم ملی والیبال ایران به گدانسک رفت

توزیع کالابرگ الکترونیکی دراستان کرمان

رسانه سعودی: چرا ترکیه نتوانست میان ایران و اسرائیل میانجیگری کند؟

درک کمیت فراتر از انسان؛ کدام حیوانات می‌توانند اعداد را درک کنند؟

توقیف محموله سنگین مواد مخدر در استان کرمان

توزیع کالابرگ الکترونیکی در استان کرمان

راه‌اندازی قطار فوق‌العاده ویژه اربعین از کرمان به خرمشهر

افزایش سهمیه سوخت ناوگان مسافری به 400 لیتر

وزیر نیرو: خشکسالی تهران در 6 دهه گذشته بی سابقه است

جزئیات فروش ارز به زائران اربعین اعلام شد

ممنوعیت 9 روزه فروش بلیت اتوبوس به مقاصد غیر اربعینی

معاون سازمان هواپیمایی کشوری: نرخ بلیت پروازهای اربعین به زودی اعلام می‌شود

حراج شمش طلا 24 تیرماه برگزار می‌شود

مسئول امور بین‌الملل کمیته ملی پارالمپیک منصوب شد

دعوت از 8 پینگ‌پنگ‌باز به اردوی تیم ملی هوپس

حامد حدادی: به شرایط عادی برمی‌گردم؛ 10 سال دیگر می‌خواهم بازی کنم

ستاره ازبکستانی دنیای تکواندو، دوپینگی شد

«ای ایران»؛ سرود بزنگاه‌های تاریخی بعد از 80 سال

فارن پالیسی: چرا ترامپ سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا را ضعیف می‏‌کند؟

بلندپروازی جدید شرکت کولوسال؛ احیای موآ، پرنده باستانی منقرض‌شده نیوزیلند

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ رشد پرشتاب بیمه دی در بهار 1404؛ جهش 73 درصدی حق‌بیمه

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ صدرنشینی بیمه دی در سودآوری

دستورالعمل «ترتیبات تامین و فروش ارز به زائرین اربعین در سال 1404»  ابلاغ شد

هشدار بانک مرکزی درباره تراکنش‌های سامانه‌های پایا، ساتنا و پل

نرخ بلیت پروازهای اربعین پس از تصویب توسط وزارت راه اعلام می‌شود

سهام‌تان را در بورس بیمه کنید

آب سدها از نصف کم‌تر شد

قهرمان 2 دوره تکواندو جهان دوپینگی شد

ویکی پدیاجستجو