اسماعیل کارتال 3 پرسپولیسی را برای بازی با مس خط زد؛ 2 مصدوم و البته همان همیشگی!
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - 3 بازیکن پرسپولیس از لیست کارتال برای بازی با مس رفسنجان خط خوردند.
سعید صادقی که خروجی قطعی پرسپولیس در نقلوانتقالات تابستان 1404 خواهد بود، یکبار دیگر از لیست تیمش برای بازی لیگ برتری خط خورد
بازیکنان پرسپولیس ساعت 11.30 صبح دیروز آخرین تمرین خود را پیش از رویارویی با مس رفسنجان برگزار کرده و پس از صرف نهار راهی فرودگاه شدند تا با یک پرواز چارتر عازم رفسنجان شوند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پس از طی شدن مسافت 80 دقیقه ای تهران تا رفسنجان پرسپولیسی ها در میان استقبال گرم هواداران محلی خود در فرودگاه با دو دستگاه اتوبوس راهی هتل محل اقامت خود شد. گفتنی است که امید عالیشاه و اوستون اورونوف به دلیل مصدومیت کاروان پرسپولیس را در سفر به رفسنجان همراهی نکردند و البته نفر سوم نیز همان نان آشنا و همیشگی بود. سعید صادقی که بدترین فصل خود را در پرسپولیس سپری کرد و به نظر می رسد هر روز که می گذرد به درهای خروجی باشگاه بیشتر نزدیک می شود. نکته عجیب اینجاست که صادقی در این فصل در معدود بازی هایی توسط مربیان قبلی پرسپولیس به بازی گرفته شد اما اسماعیل کارتال از همان ابتدا اعتقادی به صادقی نداشت و در تمام این مدت و از هفته 17 که روی نیمکت پرسپولیس به عنوان سرمربی نشست حتی یک دقیقه هم به صادقی بازی نداد تا بمب نقل و انتقالاتی 3 سال قبل فوتبال ایران بدون این که در بازی محک بخورد در لیست مازاد قرار بگیرد.
-
پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۲:۱۹
-
۸ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/720071/