کرمان رصد

آخرين مطالب

شرکت ملی مس و مجتمع مس سرچشمه، گُل سرسبد صنایع کشور هستند اجتماعي

شرکت ملی مس و مجتمع مس سرچشمه، گُل سرسبد صنایع کشور هستند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش می‌متالز به نقل از مس پرس، جلسه تولید مجتمع مس سرچشمه روز سه‌شنبه دوم اردیبهشت‌ماه با حضور مهندس «محمود شیری»، سومین مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، به‌ عنوان میهمان ویژه، «اصغر صالحی» مدیر مجتمع، معاونان، مدیران و مجریان مجتمع در سالن معاونت بهره‌برداری برگزار شد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در سخنان کوتاهی در این نشست، با خوشامدگویی به مهندس شیری، گفت: مهندس شیری با 63‌ماه خدمت در کسوت مدیرعاملی شرکت ملی مس، در این زمینه رکورددار هستند و از پیشکسوتان این صنعت به‌ شمار می‌روند.
«اصغر صالحی» با بیان این‌که برنامه تولید مجتمع در سال گذشته محقق شد، افزود: علی‌رغم این‌که بعضاً در تأمین تجهیزات با مشکلاتی مواجهیم، اما با همّت و تجربه مدیران و کارکنان زحمت‌کش مس، این صنعت سرپا و پایدار است.
سومین مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در این جلسه، با اشاره به این‌ که حضورش در سرچشمه، خاطرات دهه 60 را برای او زنده کرد، گفت: نام بنیان‌گذاران صنعت مس در تاریخ ماندگار شده است چراکه نقش مس در اقتصاد کشور بسیار پررنگ است و در آینده نیز مهم‌تر و برجسته‌تر خواهد شد.
وی در ادامه گفت: بنده اردیبهشت 1363 با مصوبه هیات دولت برای 5 سال به‌ عنوان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران انتخاب شدم.
مهندس شیری در مورد برخی اقدامات خود در زمان مدیریتش در سرچشمه، گفت: کار‌هایی مختلفی را در آن دوره شروع کردیم؛ به‌ عنوان نمونه، ساختار سازمانی به‌ گونه‌ای بود که دچار تورم بودیم و باید آن را اصلاح می‌کردیم.
وی ادامه داد: مشکل تدارکات هم داشتیم، اما الحمدلله کار‌هایی صورت گرفت که عمدتاً رضایت‌مندی همکاران را به‌ دنبال داشت. ما شرکت را از حالت بدهکاری بیرون آوردیم و کار به جایی رسید زمانی که نخست‌وزیر وقت در سال 1367 برای افتتاح ذوب مس شهید باهنر به استادیوم کرمان آمده بود، اعلام کرد ما خوشحالیم که یک شرکت دولتی بدهی خود را به دولت پرداخت کرد و منظورش مس سرچشمه بود.
این پیشکسوت صنعت مس، با بیان این‌ که مجتمع مس سرچشمه موقعیتی استثنایی دارد، تصریح کرد: سرچشمه دیگر مثل گذشته نیست؛ ما باید سرچشمه و تمام شرکت ملی صنایع مس ایران را حفظ کنیم تا این شرکت همچنان مانند نگینی بر تارک صنعت بدرخشد؛ این برند باید حفظ شود.
وی بیان کرد: مجتمع مس سرچشمه و در مجموع، شرکت ملی صنایع مس ایران، گل سرسبد صنایع کشور است. خوش‌بختانه ایران در کمربند مس قرار دارد و حکمرانی شرکت مس در تمام پهن‌دشت کشور اهمیت دارد.
گفتنی است، بعد از این نشست، مهندس «محمود شیری» از مجتمع مس سرچشمه بازدید کرد.

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

منبع: مس پرس

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/719567/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسپولیس در فکر انتقام/ امضای حکم سقوط یک تیم در مازندران

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

خبری مهم از راهرو پرسپولیس رسید

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

تک نوازی زیبای سه تار در منظره طبیعی

اجرای احساسی و زیبا از سینا درخشنده و حمید هیراد

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

شیلا، ستون خانواده: داستان یک ستاره و مادری که رویای او را ساخت/ پسری که سگها را دریبل می‌زند، حالا در اندیشه فتح اروپاست!

اعلام ترکیب النصر: رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند