کرمان رصد

آخرين مطالب

بی‌درنگ پاسخ می‌دهیم مقالات

بی‌درنگ پاسخ می‌دهیم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - وطن امروز /متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
ایران هرگونه تلاش بازیگران بدخواه خارجی برای خرابکاری را خنثی می‌کند؛ به هرگونه حمله بلافاصله پاسخ مشابه داده خواهد شد
 لفاظی‌ها و گنده‌گویی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در شامگاه یکشنبه علیه ایران، با واکنش وزارت امور خارجه کشورمان مواجه شد. علاوه بر سخنگوی وزارت امور خارجه، سیدعباس عراقچی نیز با انتشار مطلبی در صفحه ایکس خود ضمن تاکید بر خنثی‌سازی توطئه‌ها گفت ایران به هر نوع تهدید و شرارت قاطعانه پاسخ خواهد داد. به گزارش «وطن امروز»، بنیامین نتانیاهو روز یکشنبه بار دیگر اظهارات تند و تهدید‌آمیز علیه ایران مطرح کرد. وی که در سفر رسمی‌اش به ایالات متحده پس از ریاست‌جمهوری ترامپ از «مدل لیبی» برای حل مساله هسته‌ای ایران سخن گفته بود، شامگاه یکشنبه بار دیگر با این ادعا که «حل و فصل موضوع هسته‌ای‌ای ایران را جز از طریق روش لیبی نمی‌پذیریم» گفت: «ما ایرانی‌ها را 10 سال پس از آنکه فکر می‌کردند در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای‌ هستند به عقب انداختیم».
نتانیاهو در ادامه مدعی شد: «ما رآکتورهای هسته‌ای و تأسیسات غنی‌سازی ایران را نابود خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم آنها نمی‌توانند برای هر هدفی غنی‌سازی کنند». وی همچنین گفت: «ما چیزی کمتر از نابودی کامل ظرفیت‌های هسته‌ای ایران را نمی‌پذیریم تا اطمینان حاصل کنیم آنها تلاشی برای احیای برنامه‌شان تحت دولت دیگری در آمریکا نخواهند داشت». این اظهارات نتانیاهو که همزمان با ماجرای حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بود، گمانه‌های مختلفی را درباره خرابکاری رژیم صهیونیستی در ایران ایجاد کرد و با واکنش وزیر امور خارجه کشورمان مواجه شد. عراقچی واکنشی جدی به لفاظی‌های نتانیاهو نشان داد. او در صفحه ایکس خود نوشت: نه‌تنها هیچ گزینه نظامی، که قطعا هیچ راه‌حل نظامی وجود ندارد. به هرگونه حمله بلافاصله پاسخ مشابه داده خواهد شد. عراقچی در ادامه تصریح کرد: خیال‌پردازی اسرائیل که تصور می‌کند می‌تواند به ایران دیکته کند چه کاری انجام دهد یا ندهد، چنان با واقعیت فاصله دارد که ارزش پاسخگویی ندارد. 
با این حال، وقاحت نتانیاهو قابل توجه است که می‌خواهد به رئیس‌جمهور ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران چه کاری می‌تواند یا نمی‌تواند انجام دهد!
وی افزود: متحدان نتانیاهو در تیم شکست‌خورده بایدن - که در دستیابی به توافق با ایران ناکام ماندند- خیلی راحت مذاکرات غیرمستقیم ما با دولت ترامپ را به اشتباه به عنوان یک برجام دیگر جلوه می‌دهند.
عراقچی تاکید کرد: اجازه دهید صریح باشم: ایران به اندازه کافی قدرتمند و به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران خارجی بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند. تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند.
وزیر امور خارجه ادامه داد: بسیاری از ایرانیان دیگر مطمئن نیستند برجام کافی باشد. آنها به دنبال منافع ملموس هستند. هیچ‌چیز که متحدان نتانیاهو در تیم شکست‌خورده بایدن بگویند یا انجام دهند، این واقعیت را تغییر نخواهد داد. نه‌تنها هیچ گزینه نظامی، که قطعا هیچ راه‌حل نظامی وجود ندارد. به هرگونه حمله بلافاصله پاسخ مشابه داده خواهد شد.
عراقچی در پست خود در فضای مجازی، مسائل مختلفی را مورد اشاره قرار داد؛ از مخالفت‌های رژیم صهیونیستی و همین‌طور دموکرات‌ها در آمریکا تا تلاش آنها بویژه اسرائیل برای خرابکاری در ایران. عراقچی به این مهم اشاره کرد که موضوع هسته‌ای ایران با اقدام نظامی حل نخواهد شد و البته تاکید کرد ایران حتما به هرگونه حمله احتمالی رژیم صهیونیستی واکنش نشان خواهد داد. همچنین عراقچی به خرابکاری‌ها نیز اشاره و تصریح کرد ایران این اقدامات را خنثی خواهد کرد.
اما نقطه عطف پست عراقچی، اشاره دقیق او به مواضع نتانیاهو علیه دولت آمریکا، همچنین برنامه‌های نتانیاهو برای تضعیف سیاست‌های دولت آمریکا از طریق همپیمانی با مخالفان کاخ سفید است. 
در واقع عراقچی با اشاره به اینکه نتانیاهو در حال تلاش برای دیکته کردن سیاست‌های خود به کاخ سفید است؛ به دولت آمریکا گوشتزد کرد اقدامات رژیم صهیونیستی و خرابکاری آنها در ایران، نیز تهدید ایران به حمله نظامی، در تضاد با سیاست‌های اعلامی دولت ترامپ در قبال ایران است. 
در واقع عراقچی با زیرکی به طرف آمریکایی یادآوری کرد آنها باید در مقابل اقدامات رژیم صهیونیستی برای تشدید تنش با ایران بایستند. البته این اشاره عراقچی در کنار تاکید وی مبنی بر واکنش قاطع ایران به هر نوع اقدام رژیم صهیونیستی به معنای یک اتمام حجت با طرف آمریکایی نیز تلقی می‌شود. در حقیقت عراقچی با اشاره به برنامه نتانیاهو و نیز دموکرات‌ها در آمریکا، به دولت ترامپ هشدار داده است ایران به هر نوع حمله یا تجاوز یا خرابکاری رژیم صهیونیستی پاسخ قاطع خواهد داد و دولت آمریکا نیز باید ماهیت این واکنش ایران را درک کرده و نسبت به ادعای خود مبنی بر تمایل به مذاکره پایبند باشد. 
بازار
پیام عراقچی قبل از حادثه بندر
چهارشنبه هفته گذشته (سوم اردیبهشت ماه) وزیر امور خارجه در آستانه دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی، پستی را در فضای مجازی منتشر کرد که مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.
عراقچی با بیان اینکه نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی ما برای مقابله با هرگونه خرابکاری و عملیات ترور کاملا هوشیار هستند، نوشت: «میلی‌گرم به میلی‌گرم از اورانیوم غنی‌شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس است».
 وی همچنین با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی افزود: «تلاش‌های رژیم اسرائیل و برخی گروه‌های ذی‌نفع خاص برای منحرف کردن دیپلماسی، با استفاده از انواع تاکتیک‌ها، برای همگان کاملا واضح است».
وی تاکید کرد: «نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی ما با توجه به موارد قبلی، برای مقابله با هرگونه خرابکاری و عملیات ترور که با هدف اجبار ما به پاسخ مشروع طراحی شده‌ باشد، کاملا هوشیار هستند».
رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: «همچنین می‌توان انتظار داشت کسانی که همواره به دنبال فریب افکار عمومی هستند، این بار نیز ادعاهای خیالی، همراه با ارائه تصاویر ماهواره‌ای ترسناک، مطرح کنند. عراقچی عنوان کرد: یک واقعیت اینکه میلی‌گرم به میلی‌گرم از اورانیوم غنی‌شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است».
این هشدار مهم وزیر امور خارجه که پیش از حادثه آتش‌سوزی اسکله شهید رجایی منتشر شده بود، باعث شد پس از ایجاد حریق و انفجار در بندرعباس، برخی گمانه‌زنی‌ها درباره خرابکاری یا عمدی بودن این حادثه مطرح شده و قوت بگیرد.
مقام معظم رهبری نیز در پیام تسلیت‌شان برای خانواده‌های مصیبت‌زده حادثه بندرعباس، مسؤولان امنیتی و قضایی را موظف کردند هرگونه سهل‌انگاری یا تعمد در این حادثه را به ‌طور کامل بررسی و کشف کرده و طبق مقررات پیگیری کنند. 
این بخش از پیام رهبر انقلاب باعث شد احتمال خرابکاری در ماجرای بندر شهید رجایی قوت بگیرد. 
به‌رغم آنکه رسانه‌های صهیونیستی به نقل از ارتش رژیم اعلام کرده‌اند این رژیم دخالتی در حادثه بندرعباس نداشته است اما تجارب اقدامات تروریستی گذشته توسط رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد آنها در مواقع رخداد ترور یا خرابکاری، از پذیرش مسؤولیت آن خودداری می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/719516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

شرکت های معدنی بزرگ باید درکرمان سرمایه گذاری کنند

سود حاصل از استخراج معادن باید در کرمان بماند

آهنگ جدید/ محسن یگانه «تقویم مچاله» را منتشر کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

مس رفسنجان - پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

پرسپولیس – مس؛ مصاف ناامید و امیدوار

سلفی رضا گلزار با ستاره سنگ‌نوردی ایران + عکس

استان کرمان 300 هزار متر مکعب کمبود سرانه فضای آموزشی دارد

پرسپولیس در فکر انتقام/ امضای حکم سقوط یک تیم در مازندران

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

خبری مهم از راهرو پرسپولیس رسید

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!