کرمان رصد

آخرين مطالب

گزینه‌های احتمالی نیمکت استقلال ورزشي

گزینه‌های احتمالی نیمکت استقلال
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس /استقلالی‌ها با کسب نتایج ضعیف و ناکامی در لیگ برتر به دنبال جانشینی مناسب برای پنجمین مربی این فصل خود هستند.
 با ادامه روند نزولی استقلال و اعتراضات پی در پی هواداران این تیم در فصل جاری، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال که ظاهرا با نیت تدارک اردوی پیش فصل و جذب اسپانسر و.. به سفری اروپایی رفته بودند؛ با چند گزینه مطرح برای نیمکت استقلال نیز مذاکراتی مستقیم و غیرمستقیم انجام دادند. در بین گزینه‌های مطرح شده نام دی بوئر مربی هلندی و ماتزاری گزینه ایتالیایی چند ماه اخیر استقلال به چشم می‌خورد، در کنار این نفرات استقلال به دنبال بازگشت سرمربی پرتغالی سابق خود ریکاردو ساپینتو هم هست که این گزینه برای حضور روی نیمکت استقلال از شانس بیشتری برخوردار است. گفتنی است؛ ساپینتو در آخرین حضورش روی نیمکت آبی‌پوشان با رای کمیته انضباطی به 4 ماه محرومیت از همراهی استقلال محکوم شد.
مدیران استقلال اگر در بازگشت ساپینتو به استقلال مصمم هستند می‌توانند از تجربه بازگشت ساکت الهامی به نیمکت نساجی استفاده کنند! به طور مثال آن‌ها می‌توانند در شرایط فعلی با عقد قراردادی ساپینتو را به عنوان مشاور فنی به نیمکت استقلال اضافه کنند که تا پایان مسابقات لیگ و جام حذفی بخشی از محرومیتش سپری شود. چنانچه نیمی از محرومیت 4 ماهه ساپینتو سپری شود استقلالی‌ها می‌توانند با درخواست فرجام‌خواهی از کمیته انضباطی باقیمانده محرومیتش را به حالت تعلیق دربیاورند تا ساپینتو بتواند در اوایل فصل آینده روی نیمکت این تیم بنشیند.
بازار
مورایس دیگر گزینه خارجی مطرح شده برای هدایت استقلال است که طبق اطلاعات دریافتی خبرنگار فارس به نظر می‌رسد نسبت به گزینه‌های دیگر از شانس کمتری برخوردار است.
در این میان در هفته‌های اخیر نام دو مربی ایرانی؛ فرهاد مجیدی و امیر قلعه‌نویی نیز برای حضور روی نیمکت استقلال بارها مطرح شده است، مجیدی به واسطه عملکرد درخشانی که در آخرین فصل حضورش در استقلال داشت و توانست آبی‌پوشان را بدون شکست قهرمان لیگ برتر کند از محبوبیت زیادی بین هواداران استقلال برخوردار است اما با توجه به اختلافاتی که با یکی از اعضای فعلی هیئت مدیره و کادرفنی این تیم دارد حضور وی روی نیمکت این تیم بعید به نظر می‌رسد. امیر قلعه‌نویی سرمربی فعلی تیم ملی ایران هم با توجه به رابطه خوبی که با نفرات حاضر در باشگاه استقلال دارد به نظر می‌رسد چنانچه به هر دلیلی نیمکت تیم‌ملی را از دست بدهد بیش از پیش به نیمکت آبی‌پوشان نزدیک خواهد شد! در نهایت مدیران استقلال با توجه به شرایط فعلی در جلسه‌ هیئت مدیره که طی چند روز آینده برگزار خواهد شد با بررسی شرایط و مذاکرات انجام شده با گزینه‌های خارجی موجود، در خصوص جانشین بوژوویچ تصمیم‌گیری خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/717016/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!

واکنش باشگاه مس رفسنجان به ادعا‌های مالک نساجی: قلعه‌نویی صعود تیم ملی را تقدیم مالک نساجی کرد!

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

کلیپ زیبای «امام رضا (ع)» با صدای حامد زمانی و عبدالرضا هلالی

معجزه صدای یک «دولتمند» که برای امام رضا (ع) سنگ تمام گذاشت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند