کرمان رصد

آخرين مطالب

معاون بهداشت و درمان در نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران:

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه، گفت: رویکردهای ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران رعایت قوانین است و در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش «ایثار»، دکتر عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه که روز چهارشنبه 27 فروردین‌ماه در سالن اجتماعات بنیاد شهید برگزار شد، به تبیین رویکردهای بنیاد در خصوص اهداف معاونت بهداشت و درمان پرداخت و گفت: این معاونت سه هدف را مدنظر قرار دارد که حفظ و ارتقا سطح سلامت ایثارگران، افزایش رضایتمندی ایثارگران در حوزه سلامت و تامین نیازهای درمانی و توانبخشی جامعه هدف از مهمترین آنهاست.
وی افزود: رویکردهای ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران رعایت قوانین است و در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد و امروز بیش از 90 درصد اختیارات به استان‌ها تفویض و در این رابطه بخشنامه‌ای به استان‌ها ارسال شده است.
وی در خصوص رویکردهاو جهت‌گیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: رعایت دقیق قوانین و الزامات قانونی، الکترونیکی و هوشمند سازی فرآیندهای ارائه خدمات، به حداقل رساندن حضور ایثارگران برای دریافت خدمت در بنیاد شهید و همچنین تمرکز زدایی، تسریع در ارائه خدمات، گسترش و تنوع خدمات، تفویض اختیارات به استان‌ها وعدم تصدی گری، برون سپاری با تاکید بر تامین کلیه خدمات، پیگیری و مشارکت با دستگاه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های متولی خدمات رسانی به ایثارگران، توجه ویژه به مسئله سالمندی و خدمات مربوط به این عزیزان با عنایت به افزایش سن ایثارگران و همچنین توزیع و ارائه خدمات به صورت عادلانه بر اساس نظام اولویت‌بندی در دستور کار قرار دارد.
عباسپور در خصوص رئوس برنامه‌های معاونت بهداشت و درمان نیز تشریح کرد: از جمله برنامه‌های این معاونت؛ شامل درمان غیرمستقیم (بیمه ایثارگران) و درمان مستقیم (خدماتی که توسط واحدهای سازمانی بنیاد ارائه می‌شود)، پایش سلامت عمومی و تخصصی، آموزش عمومی و تخصصی گروه‌های هدف (ایثارگران، خانواده، همیاران و پزشکان)، دارو و تجهیزات پزشکی، اردوهای درمانی و آموزشی، مرکز ملی تماس ایثار، کمیسیون پزشکی، پیشگیری و واکسیناسیون، نظارت بر درمان، امور آسایشگاهی، مراقبتی و بیمارستانی و همچنین تفویض اختیار در کلیه امور درمانی و بهداشتی به استان‌ها است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/715379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

تک نوازی زیبای سه تار در منظره طبیعی

اجرای احساسی و زیبا از سینا درخشنده و حمید هیراد

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

شیلا، ستون خانواده: داستان یک ستاره و مادری که رویای او را ساخت/ پسری که سگها را دریبل می‌زند، حالا در اندیشه فتح اروپاست!

اعلام ترکیب النصر: رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

از دستکاری ژنتیکی تا بیوتروریسم؛ هشدار حمله هکرها به دی‌ان‌ای انسان!

کمبود 300 هزار مترمربع فضای آموزشی در استان کرمان

بالا آمدن آب سد سیمره باعث قطع راه های ارتباطی روستاهای رودبار عرب شد