کرمان رصد

آخرين مطالب

شروع گام اول ساماندهی موتورهای شارژی با برخورد و پلمب مراکز متخلف منطقه آزاد کیش

شروع گام اول ساماندهی موتورهای شارژی با برخورد و پلمب مراکز متخلف
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - یک ایستگاه متخلف اجاره دوچرخه در کیش که بر خلاف کاربری مجوز اقتصادی خود اقدام به اجاره موتور شارژی و اجاره خودرو به افراد فاقد گواهینامه می کرد؛ با حضور نمایندگان اجرائیات سازمان منطقه آزاد کیش، نیروی انتظامی و دادگستری پلمب شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، به منظور بهبود فضای ترافیکی و نظام مند ساختن تردد موتورها در سطح جزیره کیش، طرح ساماندهی موتورهای شارژی در جزیره کیش آغاز شد و در نخستین گام با توجه به الزام بهره برداران ایستگاه های کرایه دوچرخه نسبت به رعایت مفاد قرارداد و عدم فعالیت برخلاف کاربری تعیین شده یک ایستگاه متخلف دوچرخه پلمب شد.
مهدی توانگر رئیس پلیس راهور جزیره کیش با حضور در محل پلمب این ایستگاه گفت: این ایستگاه متخلف به افراد کم سن و سال و فاقد گواهینامه موتور شارژی اجاره می داد از اینرو به علت عدم رعایت موارد ایمنی پلمب شد.
وی با اشاره به ماده 199 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی که اذعان دارد"هیچکس حق ندارد به شخصی که گواهینامه رانندگی ندارد؛ اجازه رانندگی با وسیله‌ نقلیه خود را بدهد و با متخلف برابر مقررات کیفری رفتار خواهد شد؛ از تمامی ایستگاه های اجاره دوچرخه خواست نسبت به جمع آوری موتورهای شارژی خود اقدام کنند.
توانگر تاکید کرد: همچنین بر اساس ماده 723 قانون مجازات اسلامی با هر فردی که بدون گواهینامه رسمی اقدام به رانندگی و یا تصدی وسایل موتوری که مستلزم داشتن گواهینامه مخصوص است؛ بنماید و ‌همچنین هر کس که به موجب حکم دادگاه از رانندگی وسایل نقلیه موتوری ممنوع باشد؛ به رانندگی وسائل مزبور مبادرت ورزد؛ برخورد قانونی خواهد شد.
گفتنی است سازمان منطقه آزاد کیش طرح ساماندهی موتورهای شارژی را در راستای افزایش ایمنی تردد راکبان موتور های شارژی جهت تردد آسان تر و ایمن اجرایی کرده است و همزمان با برگزاری کلاس های آموزشی برای راکبان متخلف موتور شارژی و با توصیه و هدیه کلاه ایمنی در جهت ترویج فرهنگ موتور سواری در کیش گام بر می دارد.
در پایان این نکته را نباید از نظر دور داشت که مشارکت عمومی کیشوندان در فرهنگ عبور و مرور، پشتوانه لازم هرگونه تصمیم گیری در خصوص ساماندهی وسایل نقلیه و ترویج فرهنگ ترافیک در جزیره کیش است از اینرو جا دارد یکا یک کیشوندان مقوله رانندگی را به کنشی اجتماعی مبتنی بر هنجار فرهنگی تبدیل کنند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/710865/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

شرکت های معدنی بزرگ باید درکرمان سرمایه گذاری کنند

سود حاصل از استخراج معادن باید در کرمان بماند

آهنگ جدید/ محسن یگانه «تقویم مچاله» را منتشر کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

مس رفسنجان - پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

پرسپولیس – مس؛ مصاف ناامید و امیدوار

سلفی رضا گلزار با ستاره سنگ‌نوردی ایران + عکس

استان کرمان 300 هزار متر مکعب کمبود سرانه فضای آموزشی دارد

پرسپولیس در فکر انتقام/ امضای حکم سقوط یک تیم در مازندران

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

خبری مهم از راهرو پرسپولیس رسید

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!