کرمان رصد

آخرين مطالب

استاندار: احداث متروی کرمان را پیگیری می‌کنم گفتگو

استاندار: احداث متروی کرمان را پیگیری می‌کنم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، صبح پنج‌شنبه 9 اسفند ماه در جلسه شورای اسلامی شهر کرمان با تاکید بر اینکه هیچ محدودیتی برای فرصت‌های سرمایه‌گذاری و حضور بخش خصوصی و سرمایه گذار در شهر کرمان نباید داشته باشیم گفت: باید فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران پهن کنیم و در شرایطی که دولت با محدودیت‌ها و موانعی برای تأمین اعتبار پروژه‌ها روبرو است، تنها موضوعی که می‌تواند جریان سازندگی را به وجود آورد و نوار کار، تلاش و فعالیت را قطع نکند، جریان سرمایه‌گذاری است.
وی افزود: در بحث مولدسازی ظرفیت حیرت‌انگیزی در کرمان وجود دارد که مسائل و مشکلات دستگاه‌ها را می‌تواند برطرف و درآمد خوبی برای شهرداری و اجرای پروژه‌های مختلف شهر ایجاد کرد.
طالبی، در خصوص طرح جامع گلزار شهدای کرمان گفت: این طرح نیازمند حمایت‌های ملی و تأمین منابع از محل اعتبارات ملی است تا سریع‌تر تعیین تکلیف نهایی آن را داشته باشیم.
استاندار کرمان با بیان این مطلب که «کرمان شهر رویاهای واقعیت‌پذیر است» اظهار داشت: لازم است که افق نگاهمان را برای ساختن کرمان گسترده کنیم و هر آنچه برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و پایه‌گذاری شهری در تراز جهانی لازم است را در برنامه‌های پیش روی قرار دهیم.
طالبی، افزود: در این مسیر هیچ محدودیتی نباید ما را از ایفای مسئولیت در قبال مردم کرمان، شهدا و شهید حاج قاسم سلیمانی باز دارد و باید با احساس مسئولیت کامل در این مسیر حرکت کنیم.
وی با اشاره به نیاز شهر کرمان در بهسازی ناوگان حمل و نقل عمومی (اتوبوس و تاکسی) اشاره داشت و عنوان کرد: آماده‌ایم از همه ظرفیت‌ها از کمک‌های دولتی و غیره برای این مسئله استفاده کنیم.
وی از پیگیری برای برگزاری نشستی با وزیر کشور و با حضور شهرداری و شورای شهر کرمان پیرامون اولویت‌های شهر کرمان و کمک‌هایی که دولت به ویژه وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها می‌توانند انجام دهد، خبر داد.
استاندار کرمان ابراز داشت: در بهبود حمل و نقل شهری کرمان همه گزینه‌ها را از بهسازی ناوگان تا اصلاحات ترافیک و معابر باید در نظر گرفته، ضمن آنکه منابعی که می‌تواند در شهر برای کمک به این حوزه به وجود آورد، را مدنظر قرار دهیم.
طالبی با تاکید بر اینکه گزینه مترو در کرمان را نباید کنار بگذاریم؛ اظهار داشت: در قانون آمده است که مطالعه ایجاد سامانه حمل و نقل ریلی در شهرهای بالای یک میلیون نفر الزامی است و عنوان نشده که در سایر شهرها امکان آن وجود ندارد.
وی ادامه داد: این قانون باید به شهرهای زیر یک میلیون نفر تسری یابد و فقط نباید جمعیت مدنظر باشد. وقتی ما با خیابان‌های کم‌عرض روبرو هستیم که ترافیک با سختی مدیریت می‌شود، مترو به عنوان یک گزینه می‌تواند این معضل را برطرف کند.
استاندار کرمان تصریح کرد: ما ظرفیت گلزار شهدای کرمان را داریم که میزبان جمع زیادی از مهمانان و شهروندان در ایام مختلف سال هستیم، پس مترو می‌تواند کمک کند که برای چنین رویدادها و کانون‌های جمعیتی در مقاطع مختلف سال پاسخ مناسبی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه مترو پروژه کوتاه مدتی نیست و باید برنامه‌ریزی لازم برای آن صورت گیرد اظهار داشت: اگر دوستان شورا در این رابطه هم‌نظر باشند و مطالعات و اقدامات گذشته هم بیانگر اجماع نظر در این خصوص باشد، این مسئله را پیگیری می‌کنیم و حمایت مسئولان و مقامات کشوری را هم خواهیم داشت.
کد خبر 6392529

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/705599/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

تولید محتوای رسانه‌ای برای ارائه فرصت‌ها و جذب سرمایه گذاران در کرمان

بزرگداشت شهید وطن شهید عباس اسحاقی در جیرفت وبم

شور و شعور حسینی در پایتخت مقاومت

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

مطالعه جدید: فقط یک دوز روان‌گردان سیلوسایبین، افسردگی را تا سال‌ها تسکین می‌دهد

افزایش دما، کاهش غذا؛ گرمایش زمین تا سال 2100 یک وعده را از سفره بشر حذف می‌کند

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

تعزیه خوانی در کرمان

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

67 درصد مدد جویان زندان در استان کرمان زیر دیپلم هستند/ توجه به آموزش و پرورش لازمه کاهش جرم، بزهکاری و آسیب های اجتماعی است

عکس/ حمله خرس به یک شهروند در جنوب کرمان

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

چاره لیورپول برای خرید بزرگ؛ ستاره بفروش!

تقوی: به بردها مغرور نشویم

تقوی: سلام نظامی اعضای تیم ملی، خودجوش بود

ستاره ایران سیزدهمین مهاجم برتر لیگ ملت‌ها

معادلات سرگیجه‌آور؛ ایران این شکلی صعود می‌کند

بازگشت وریا غفوری به استقلال

سجاد افشاریان و احسان عبدی‌پور به تالار وحدت می‌روند

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

جایگزینی مناسب برای کودهای شیمیایی در مناطق اسیدی و کم‌فسفر