کرمان رصد

آخرين مطالب

نوسازی ناوگان حمل و نقل کیش با همکاری بانک قرض الحسنه مهر منطقه آزاد کیش

نوسازی ناوگان حمل و نقل کیش با همکاری بانک قرض الحسنه مهر
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و سازمان منطقه آزاد کیش با هدف توسعه همکاری‌ها در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کیش و ارائه تسهیلات حمایتی مردمی، تفاهم‌ نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری در این مراسم با با بیان این که در تلاش هستیم تا با ایجاد تغییر و تحول در منطقه آزاد کیش و با استفاده از تجربه‌ های موفق جهانی در یک دهه آینده جزیره را به یک منطقه آزاد نسل هفتمی تبدیل کنیم گفت: برای هر نوع نوآوری و کارآفرینی، هفت حوزه کلیدی شامل سلامت، آموزش، مسکن، حمل ‌و نقل، انرژی، آب و اینترنت به عنوان زیرساخت‌ های مهم در این امر مورد توجه قرار گرفته و باید تقویت شوند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه سخنان خود افزود: در این برنامه جزیره کیش یک منطقه آزاد هوشمند خواهد شد و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز در حوزه حمل ‌و نقل هوایی، زمینی و دریایی و ارائه تسهیلات حمایتی به شهروندان کیش، کمک خواهد کرد.
کبیری درخصوص این تسهیلات حمایتی که با هدف توسعه رفاه اجتماعی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی ارائه می شود تصریح کرد : همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بدون شک می‌تواند زمینه‌ساز اتفاقات مثبت بیشتری در آینده باشد. علاوه بر ارائه تسهیلات برای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی، برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه زیرساخت‌های مالی و اقتصادی کیش داریم و امیدواریم که با همراهی بانک مهر ایران، بتوانیم گام‌های مؤثرتری در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و شهروندان جزیره برداریم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اهمیت این همکاری، بیان کرد: این تفاهم‌نامه نقطه آغاز تحولات مثبت در ارائه خدمات مالی در کیش خواهد بود. امیدوار هستیم که با این همکاری ، ضمن ایجاد بسترهای مالی نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی کیش، بتوانیم با ارائه تسهیلات، به رشد اقتصادی کسب‌وکارها در کیش کمک کنیم.
وی تاکید کرد : یکی از اهداف ما در سازمان منطقه آزاد کیش، ایجاد فرصت‌های برابر برای رشد اقتصادی اقشار مختلف است که با این تفاهم نامه، افراد بیشتری در جزیره می‌توانند از تسهیلات قرض‌الحسنه بهره‌مند شوند و این امر به رونق اقتصادی منطقه کمک خواهد کرد.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران نیز در این نشست با بیان اینکه کیش ویترین سرزمین اصلی است، اظهار داشت: بانک قرض الحسنه مهر آمادگی دارد در توسعه جزیره کیش در کنار سازمان‌های فناوری، خدمات متنوعی ارائه دهد و این تفاهم‌ نامه نقطه شروع توسعه همکاری‌ های دو مجموعه در شکل‌گیری اکوسیستم نوین جزیره به شمار می رود.
غلامرضا فتحعلی ضمن تأکید بر نقش این بانک در ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه گفت: ما در بانک مهر ایران همواره به دنبال ارائه خدمات بانکی بدون بنگاه‌داری و با هدف حمایت از مردم بوده‌ایم. این تفاهم‌نامه می‌تواند مسیر جدیدی برای توسعه خدمات مالی در منطقه آزاد کیش ایجاد کند.
وی افزود: 75 درصد از پرداخت‌های تسهیلات بانک مهر به‌صورت غیرحضوری و بر پایه اعتبارسنجی انجام می‌شود. همچنین، نرخ تمام‌شده پول برای این بانک حداکثر 4 درصد است که این موضوع بانک مهر را به یکی از بهترین بانک‌ها در ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت تبدیل کرده است.
بر اساس این تفاهم‌نامه، بانک مهر ایران از طریق منابع خود و آورده سازمان منطقه آزاد کیش، در دوبخش برای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی و به معرفی‌شدگان واجد شرایط، تسهیلات قرض‌الحسنه ارائه خواهد کرد.
گفتنی است این همکاری می‌تواند زمینه‌ساز توسعه خدمات مالی بیشتر در جزیره کیش و حمایت از کسب‌وکارها و افراد نیازمند تسهیلات باشد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/704748/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد (عکس)

ربیعی: از آرمان رمضانی شدیدا راضی هستم!

تقدیم به مادرم – روز عشق در سیرجان!

تقدیم به مادرم - روز عشق در سیرجان!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

بمب کهکشانی‌ها در میدان نقل‌وانتقال فوتسال؛ فولاد زرند در کما

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

ادعای پورموسوی: قراردادم تمدید شد!

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند

تشویق بی‌امان ربیعی از سوی هواداران رقیب

خیلی‌ها تلاش بر سقوط مس رفسنجان کردند

پیروزی در شکست! بقای مس قطعی شد

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

پورموسوی: با بضاعتی که داشتیم در لیگ ماندنی شدیم/ به هدایت مس ادامه می‌دهم

ربیعی: مس را برای حفظ روح جوانمردی فوتبال بردم

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

شکل‌گیری اندیشه تقلید و اجتهاد در فقه شیعه

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

خلاصه بازی ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1

دومین تیم سقوط کننده به لیگ سک مشخص شد

برد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

دومین تیم سقوط کننده به لیگ یک مشخص شد

ذوب آهن 2-1 مس رفسنجان؛ خنجر محمد ربیعی به قلب تیم سابقش رفت ولی آن‌ها را نکشت