کرمان رصد

آخرين مطالب

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت های کیش منطقه آزاد کیش

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت های کیش
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - محمد کبیری در هشتمین نشست شورای پدافند غیرعامل کیش بر لزوم حمایت های این سازمان برای توسعه زیرساخت ها و مدیریت پیشگیری تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این نشست که با حضور معاون فنی و زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور ، امام جمعه جزیره ، مسئولان نظامی و انتظامی و روسای ادارت و نهادهای عضو شورای پدافند غیرعامل کیش برگزار شد محمد کبیری با تاکید بر لزوم اقدامات پیشگیرانه و توسعه زیر ساخت ها در حوزه پدافند غیرعامل گفت: موقعیت جغرافیایی جزیره کیش به واسطه محصور بودن در آب و عدم اتصال به سرزمین اصلی باعث می شود چنانچه در زمینه مدیریت پیشگیری با برنامه و منسجم پیش نرویم با چالش های بسیاری مواجه شویم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در این مسیر به عنوان یک هدف مشترک، نیاز به برنامه‌ریزی ، نظم و هماهنگی بالا بین همه ارگان‌ها است و باید دارای راهبرد مشخص با برنامه اجرایی زمانبندی شده باشیم.
وی یکی از مهمترین بخش های پدافند غیرعامل را زیرساخت های حوزه نیرو و انرژی برشمرد و اظهار داشت: یکی از چالش های جزیره کیش بحث تامین آب شرب است. جزیره کیش روزانه به 35 هزار متر مکعب آب شرب نیاز دارد درحالیکه میزان تولید امروز ما 28 هزار متر مکعب است. با برنامه ریزیهای انجام شده در تلاش هستیم با کمک بخش خصوصی تا قبل از عید با افزایش 3 هزار مترمکعبی و تا پایان بهار سال آینده نیز با افزایش دومین 3 هزار مترمکعب تولید آب شرب، به ظرفیت مورد نیاز نزدیک شویم. اما تارسیدن به ظرفیت مناسب نیاز است با مدیریت مصرف آب از این ایام به ویژه عید نوروز گذر کنیم.
کبیری تاکید کرد: در زمینه تامین برق هم با توجه به اینکه جزیره کیش به شبکه اصلی کشور متصل نیست طی برنامه ریزی هایی انجام شده با کمک بخش خصوصی یک نیروگاه 30 مگاواتی و یک نیروگاه 45 مگاواتی تا قبل از عید وارد جزیره کیش خواهد شد که در تابستان سال آینده به بهره برداری می رسند . لذا به منظور تامین کمبود برق تا رسیدن نیروگاههای جدید، با مدیریت هوشمندانه و افزایش اتصالات شبکه برق به نیروگاه ماهتاب، 28 مگاوات میزان ظرفیت تولید فعلی افزایش می یابد تا بخشی از کمبود تامین شود.
وی با اشاره به برنامه ریزی انجام شده برای تامین برق توسط نیروگاه خورشیدی تا سال آینده گفت: با این اقدام، جزیره کیش در بحث تامین برق برای مدتی از ریسک خارج می شود اما برای بلند مدت باید با همکاری پدافند غیرعامل، جزیره کیش باید به شبکه سراسری برق کشور متصل شود تا امکان تبادل انرژی با سرزمین اصلی در مواقع پیک مصرف فراهم شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در بحث ارتباطات، اتصال فیبرنوری کیش به سرزمین اصلی فرصت مغتنمی است و در موضوع تامین امنیت سایبری نیز با توجه به برنامه راه اندازی پنجره واحد خدمات به عنوان درگاه اتصال کیش به تمامی ارگانها و نهادهای کشور، باید برنامه جدی و منسجمی داشته باشیم .
کبیری همچنین با اعلام آمادگی در خصوص ایجاد جی پی یو فارم بزرگ در جزیره کیش افزود: جزیره کیش می تواند به صورت خاص و متمرکز محل حفظ ، نگهداری و انتقال داده ها در جنوب ایران و محل اتصال شبکه داده های کشور به امارات و چهارراه انتقال داده شمال به جنوب باشد.
وی در خصوص تامین زیرساخت های بندری مانند آتش خوار و شناور امداد ونجات نیز اظهار داشت: این امکانات امنیتی برای جزیره کیش که محصور درآب است ضروری بوده و نیاز است با هماهنگی و کمک سازمان بنادر، هلال احمر و آتش‌نشانی تامین شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه با اشاره به موضوع مالیات در جزیره کیش گفت: این موضوع شاید در ظاهر به موضوع پدافند غیرعامل مرتبط نباشد اما در واقع عامل بازدارنده توسعه زیرساخت های مناطق آزاد است.
وی در تشریح این موضوع گفت: سازمان های مناطق آزاد همانند دولت که در سرزمین اصلی متولی امور است متولی همه امور مانند سلامت، آموزش، انرژی، آب و ... درمنطقه متبوعه هستند، اموری که امنیت یک منطقه را تامین می کنند اما تفاوت سازمان های مناطق آزاد این است که از مالیات پرداختی این سازمان ها، هیچ بخشی برای توسعه زیرساخت ها به مناطق آزاد باز نمی گردد واین موضوع به مرور زمان باعث عدم توسعه زیرساختی مناطق آزاد شده که این موضوع یکی از مهمترین محورهای پدافند غیرعامل است.
وی درپایان با اشاره به میدان گازی کیش به عنوان یکی از مهمترین منابع کشور درجهت رفع ناترازی ابراز امیدواری کرد: با کمک سازمان پدافند غیرعامل بسیاری از چالش ها ومشکلات زیرساختی جزیره کیش حل شود.
گفتنی است درپایان این نشست حکم ریاست شورای پدافند غیرعامل توسط معاون فنی و زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اعطا شد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!