کرمان رصد

آخرين مطالب

ترامپ به جای سنگ ماه در «اتاق بیضی»، گلدان گذاشت علمي

ترامپ به جای سنگ ماه در «اتاق بیضی»، گلدان گذاشت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا همچنان از بازگشت فضانوردان به سطح ماه حمایت می‌کند یا خیر، موضوعی است که باید مشخص شود، اما یک مورد قطعی است و آن، این است که سنگ ماه دیگر جایی در کاخ سفید ندارد. به نقل از اسپیس، یک سنگ ماه که طی چهار سال اخیر در اتاق بیضی شکل به نمایش گذاشته شده بود، به عنوان بخشی از طراحی مجدد مهم‌ترین اتاق‌های کاخ سفید توسط دولت ترامپ برداشته شد. سخنگوی ناسا تایید کرد که سنگ ماه به آژانس فضایی بازگردانده می‌شود.
این نمونه‌ ماه که توسط آخرین فضانوردان آپولو که در سال 1972 روی ماه راه رفتند، به زمین آورده شده بود، به عنوان نمادی از تحقیقات در حال انجام توسط ناسا که برای ماموریت‌های آینده به مدار بین زمین و ماه و فراتر از آن آماده می‌شود، در نظر گرفته می‌شد.
ترامپ در مراسم تحلیف خود در روز 20 ژانویه گفت: ما سرنوشت آشکار خود را در ستارگان دنبال خواهیم کرد و فضانوردان آمریکایی را به سیاره مریخ در فضا خواهیم برد. این که به ماه اشاره‌ نشد، سؤالاتی را برانگیخت، با توجه به اینکه در اولین دوره ریاست جمهوری او بود که ناسا هدایت شد تا تلاش‌های خود را برای فرود فضانوردان روی ماه متمرکز کند.
برخی از مشاوران فعلی ترامپ، از جمله ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس، از رویکرد مستقیم سفر به مریخ حمایت کرده‌اند. با این حال، گزینه ترامپ برای مدیریت ناسا، کارآفرین میلیاردر و فضانورد خصوصی جارد آیزاکمن، در پاسخ به برگزیده شدنش گفت که آمریکایی‌ها روی ماه و مریخ قدم خواهند زد. البته اظهارات او قبل از سخنرانی رئیس جمهور بود.

کرمان رصد


اینکه آیا برداشتن سنگ ماه ارتباطی با برنامه‌های ترامپ برای آینده پروازهای فضایی سرنشین‌دار در ایالات متحده داشت یا خیر، هنوز مشخص نیست. تصاویر نشان می‌دهند که گلدانی که پیش از این در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ به نمایش گذاشته شده بود، به قفسه کتابی که نمونه قمری 0.7 پوندی (333 گرمی) در آن قرار داشت، بازگردانده شده است.
این سنگ ممکن است با توجه به ارتباطش با دولت گذشته برداشته شده باشد، اگرچه پرتره‌ای از بنجامین فرانکلین توسط رئیس‌جمهور جو بایدن نیز به عنوان اشاره‌ای به تمرکز او بر علم باقی مانده است.
رید وایزمن (Reid Wiseman)، فضانورد ناسا در جریان بازدید از کاخ سفید در واشنگتن در سال 2023 به بایدن، گفت: ما عاشق دیدن سنگ ماه در اتاق بیضی بودیم و می‌دانیم که شما درخواست کردید آن را در آنجا قرار دهند. وایزمن به فرماندهی ماموریت آرتمیس 2 ناسا گماشته شده است که به عنوان اولین پرواز سرنشین‌دار به ماه از زمان پایان برنامه آپولو برنامه‌ریزی شده است.
بایدن در حالی که با وایزمن و سه همکارش از اتاق بیضی شکل بازدید می‌کرد، گفت: نزدیک‌ترین حالتی که به ماه قرار گرفتم، سنگ ماه من در اینجا بود.
بایدن گفت: من خیلی در مورد کاری که می‌خواهید انجام دهید، احساس غرور و حسادت می‌کنم.
بایدن دومین رئیس جمهوری بود که سنگ ماه را در اتاق بیضی به نمایش گذاشت. اولین نفر، بیل کلینتون، درخواست کرد که یک نمونه آپولو 11 پس از اینکه برای 30‌امین سالگرد اولین فرود بر ماه در سال 1999 به آنجا آورده شد، در کاخ سفید باقی بماند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/698990/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سر بی کلاه اروپا

اصولگرایان نگران عملکرد مجلسی‌‎ها

سودای دبیرخانه

مدیران دلار تثبیت شدند

موعد بازخواست

تریبون خیال‌بافان؛ مدعی دلار 20 هزار تومانی در تلویزیون!

تصمیم‌گیری در ریاض

ساخت آسانسور فضایی ژاپن بزودی آغاز می‌شود!

حسین افشین، معاون علمی رئیس جمهور: در حال توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی کشوریم تا امکان تحریم در این حوزه از بین برود

مسیر غرب به شرق تقاطع غیرهمسطح «شهدای خلبان» تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

«راکت لب» یک چشم تیزبین را به مدار زمین فرستاد

افتتاح مرکز پایش وضعیت هوشمند نیروگاهی مبتنی بر هوش مصنوعی

هم‌نشینی تکرار نشدنی 7 سیاره در شب دهم اسفند

میز خدمت معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

بیست‌ودومین یادواره شهدای غدیر کرمان برگزار شد

کشف فساد گسترده در واگذاری اراضی دولتی جیرفت

همه دستگاه‌های «AI Pin» تا 10 روز دیگر از کار می‌افتند

«متا» اولین کنفرانس هوش مصنوعی مولد خود را میزبانی می‌کند

مدارس ربات‌ها در چین؛ آینده‌ای که از راه رسید!

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید «اسداللهی»

اهدای حکم ریاست شورای پدافند غیرعامل به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش

انتصاب محمدرضا یزدان پناه به عنوان رئیس شورای گفتگوی سازمان و بخش خصوصی

بیست و دومین یادواره شهدای غدیر کرمان برگزار شد

لاله‌زار کرمان منفی 8 درجه را تجربه کرد؛ هشدار هواشناسی

آتش‌سوزی منزل مسکونی در رفسنجان مرگ یک نفر را رقم زد

هوای جیرفت در وضعیت خطرناک قرار گرفت

حکم اعدام محیط‌بان کرمانی نقض شد

سرمقاله اطلاعات/ جهان‌های موازی مسئولان

سرمقاله وطن امروز/ مقاومت پایان‌ناپذیر است

سرمقاله سازندگی/ مردم‌سالاری پدافندی

حرکت یک سیاهچاله غول‌پیکر به سمت کهکشان ما / 600 هزار برابر خورشید است!

توسعه یک چسب محکم و ضد باکتری با الهام از صدف

وارد کردن نانوذرات به ریشه گیاهان برای کمک به مهندسی ژنتیکی گیاه

نشست کارگروه ساماندهی گلزار مطهر شهدای استان اصفهان برگزار شد

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت های کیش

افتتاح ششمین نمایشگاه و همایش تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در کیش

آغاز گشت های مشترک تیم های بازرسی از مراکز پخش مواد غذایی و پروتئینی در کیش

انتصاب علی نیازی به عنوان مشاور مدیرعامل در امور سرمایه گذاری های نوآورانه

مراسم تکریم و معارفه فرماندار بم چگونه گذشت؟

تأمین گوشت مرغ شب عید در کرمان تا نیمه فروردین‌ 1404 ادامه دارد

سرمقاله ابتکار/ اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

سرمقاله جوان/ علل و اهداف افزایش تهدید نرم افزاری دشمن

الهام از«پرهای پرندگان بهشتی» و «کتری‌های برقی» برای تصفیه آسان و سریع آب دریا

فرود دیدنی موشک «اسپیس‌ایکس» در سواحل باهاما

از مغزت استفاده کن یا از دستش بده!

نقش هوش مصنوعی در کاهش ترس از سوانح هوایی

در مراسم تکریم و معارفه فرماندار بم چه گذشت؟

توافق برای پایان جنگ اوکراین