کرمان رصد

آخرين مطالب

عملیات احداث نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش آغاز شد منطقه آزاد کیش

عملیات احداث نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش آغاز شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - عملیات ساخت اولین کارخانه بومی تولید گاز طبیعی مایع شده "ال ان جی" کشور در جزیره کیش آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، آیین آغاز به کار عملیات اجرایی اولین کارخانه بومی تولید گاز طبیعی مایع شده "ال ان جی" کشور با حضور علی آقا محمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، علی عبدالعلی زاده نماینده ویژه رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد .
دراین مراسم علی عبدالعلی زاده با اشاره به آسیب های محیط زیستی سوخت های فسیلی گفت: تولید گاز ال ان جی پدیده ای است که راه جدیدی به روی جامعه و دنیا گشوده و دنیا را از خطر نابودی نجات می دهد.
وی درادامه افزود: اقتصاد سبز با هدف کاهش سوخت های فسیلی شکل گرفت و درامتداد آن اقتصاد آبی برمبنای حذف آلایندگی به وجود آمد.
نماینده ویژه رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور تصریح کرد: ال ان جی به عنوان کم ضررترین سوخت از خانواده نفت و گام بلندی در جهت حذف سوخت های آلاینده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز دراین مراسم ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر گفت: بهره برداری از این طرح به توسعه کیش برمبنای صنایع و انرژی های پاک و غیرآلاینده کمک می کند و از طرفی ارزش افزوده اقتصادی برای کیش وکشور به همراه دارد.
محمد کبیری با بیان اینکه تولید ال ان جی بحث مهمی برای کشور ما است افزود: درهمسایگی ما کشور قطر برنامه ریزی کرده تا سال 2027 بیش از 127 میلیون تن «ال ان جی» از میادین مشترک نفتی با ایران تولید و صادر کند ما نیز باید برای بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های خود قدم برداریم.
وی با تقدیر از سرمایه گذاران پروژه های دانش بنیان و زیست محیطی با ارزش افزوده بالا تصریح کرد: پروژه های فناورانه و دارای ارزش افزوده بالا برای کیش وکشور در اولویت سازمان منطقه ازاد کیش برای همکاری و حمایت هستند.
گفتنی است هدف از اجرای این پروژه مهم بومی، گازرسانی به مصارف عمده و تامین سوخت خودروهای سنگین و نیمه سنگین است و براساس برنامه ریزی انجام شده نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش در مدت 12 ماه با ظرفیت تولید 20 تن گاز مایع در روز به بهره برداری می رسد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/698937/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مترجمی که همه جای والیبال هست/ مشاور رئیس فدراسیون، سرپرست فولاد سیرجان در سفر به ژاپن!

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

مختومقلی؛ شاعری فراتر از ادب، معلمی برای جامعه

امواج گرانشی زیبا

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مومنی: چرا مس بابت پرونده فساد باید سقوط کند؟

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی: نساجی سقوط کرده و مس رفسنجان مانده، همین نشان می‌دهد ادعای‌تان بی اساس است/ حدادیان بی چشمداشت از تیم ملی حمایت کرده!

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

واکنش رسانه تیم ملی به ادعاهای مس رفسنجان؛ این حرف‌ها جای تعجب دارد و حرکت مالک نساجی بدون نفع بود

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی