کرمان رصد

آخرين مطالب

رونمایی رسمی از مرموزترین موشک پدافندی ایرانی مقالات

رونمایی رسمی از مرموزترین موشک پدافندی ایرانی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مشرق /متن پیش رو در مشرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روز گذشته و در جریان آغاز رزمایش پدافندی پیامبر اعظم 19 به شکل رسمی از موشک پدافندی 358 و خودروی حامل آن رونمایی شد.


رزمایش اقتدار پیامبر اعظم 19 یک رزمایش چندگانه متشکل از یگان‌های هوافضا، پدافند، نیروی دریایی و نیروی زمینی است که از روز گذشته بخش پدافندی آن با حضور انواع سامانه های موشکی ساخته شده توسط مهندسین ایران آغاز شده است.
سردار سرلشکر حسین سلامی در خصوص جزئیات این رزمایش پدافندی گفت: ظرف چند ماه گذشته پیشرفت های قابل توجهی در عرصه پدافند هوایی داشته ایم و به دلیل اینکه این بعد از قدرت دفاعی ما یکی از تعیین کننده ترین ابعاد توانمندی دفاعی ماست روی آن متمرکز شده و نیاز بود تا بار دیگر توانایی های پدافندی هوایی خود را در یک میدان نزدیک به واقعیت آزمایش کنیم و شبیه سازی دقیق و واقعی انجام شد.
از فوریه 2020 میلادی که نیروی دریایی امریکا ادعا کرد یک سلاح با ظاهری عجیب را در آبهای نزدیک یمن از یک قایق باری توقیف کرده است تا امروز که آوازه این سلاح در سطح منطقه پیچیده است کارشناسان نظامی بسیاری در تلاش هستند تا جزئیات و مشخصات بیشتری را یکی از خاص ترین و مرموزترین تسلیحات پدافندی ایرانی به دست بیاورند.
اگرچه حتی تا امروز نیز اسم و عنوان رسمی برای این سلاح عنوان نشده است اما منابع امریکایی بر اساس اطلاعات کسب شده خود نام موشک358 را به این سلاح داده اند.
کارشناسان نظامی کشورهای مختلف مدعی هستند ایران این سلاح را که برخی آن را موشک پدافندی و برخی مهمات پرسه زن یا Loitering Munition می دانند به شکل انبوه در اختیار گروه های مقاومت در یمن، عراق و لبنان قرار داده است.
نخستین شکار موفق موشک 358 علیه یک پهپاد MQ-1 امریکایی در آسمان یمن بود که این موضوع توسط سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران نیز تایید شده و ایشان می گویند ایران اولین کشوری است که پهپادی با ماموریت پدافندی طراحی کرده است و موشک 358 یکی از انواع این پهپادها محسوب می شود.


قاتل پهپادهای هرمس و MQ-9 در رزمایش پیامبر اعظم19
روز گذشته و در جریان آغاز رزمایش پدافندی پیامبر اعظم 19 به شکل رسمی از موشک پدافندی 358 و خودروی حامل آن رونمایی شد.
موشک 358 در سالهای گذشته سابقه شکار انواع پهپادهای شناسایی و رزمی امریکا، اسرائیل و مدل های ساخت چین در خدمت نیروی هوایی عربستان و امارات متحده عربی را ثبت کرده است.
بنا بر ادعای کارشناسان نظامی خارجی، در سالهای جنگ در یمن و پیش از آتش بس انواع پهپادهای رزمی و شناسایی ائتلاف عربی نظیر CH-4 ، وینگ لونگ و اسکن ایگل یا پهپادهای امریکایی MQ-1 و MQ-9 احتمالا توسط این سامانه شکار شده اند و در جنگ اخیر لبنان نیز رسانه های اسرائیلی مدعی بودند شکار چندین فروند پهپاد شناسایی هرمس450 و هرمس900 توسط موشک 358 در اختیار حزب الله انجام شده است.

کرمان رصد


کشف موشک 358 در خاک عراق
تا امروز هیچ منبع رسمی اطلاعات بیشتر از مشخصات این سامانه از جمله برد نهایی، بیشینه ارتفاع عمل و نحوه هدایت آن ارائه نکرده است اما کارشناسان نظامی تخمین می زنند این موشک توان گشت زنی هوایی در آسمان به مدت بیش از 10 دقیقه و بردی حدود 100 کیلومتری داشته باشد و مناسب درگیری با اهداف سرعت پایین نظیر پهپادهای شناسایی و رزمی یا جنگنده های پشتیبانی نزدیک مادون صوت است.
بر اساس اندک تصاویر منتشر شده از این موشک نیز می توان گفت از سیکر تصویرساز فروسرخ (IIR) در دماغه برای هدایت بهره می برد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/692258/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

اجرای برنامه آمادگی وارزیابی وضعیت خدمات دهی در سازمان منطقه آزاد کیش

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

فریاد لبیک یاحسین نوجوانان اناری

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

سورپرایز لیگ ملت‌ها؛ مدعی و رقیب خطرناک ایران

چین قربانی رکورد جالب ستاره ایتالیا

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

سرگیجه پرسپولیس از دست رضا درویش!

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب

آیا پیام تهران به باکو شنیده خواهد شد؟

به آهی گنبد خضرا بسوزان

همچنان مسیر مذاکرات

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

جریان‌سازی رسانه‌ای بدون تکیه به روزنامه‌نگاری تحلیلی میسر نیست

سود دو نفره در صرافی تبدیل: دعوتی که به نفع هر دو طرف تمام می‌شود!

هزار میلیارد تومان برای بازسازی آسیب‌دیدگان جنگ در تهران کافی است؟

آخرین وضعیت بازار طلا و دلار؛ سکه امامی عقب‌نشینی و طلا صعود کرد!

بازدهی بورس در هفته دوم تیر 1404

افزایش صادرات نفت ایران به چین پس از جنگ