کرمان رصد

آخرين مطالب

لزوم همکاری دولت و بانک ها برای نوسازی بافت فرسوده اقتصادي

لزوم همکاری دولت و بانک ها برای نوسازی بافت فرسوده
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهدی چمران در حاشیه دویست و نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گزارش معاونت اجتماعی و فرهنگی در جلسه امروز ارائه می‌شود، اظهار کرد: فرمانداری اعتراضی به لایحه تشکیل مرکز زنان و خانواده داشت که بررسی می‌شود. بررسی یک گزارش حسابرسی و باغات نیز در دستور کار امروز قرار دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به افزایش کرایه تاکسی در شرایط سخت آب و هوایی، خاطرنشان کرد: شورا هیچ مصوبه‌ای نداشته است. یخبندان و برف نداشتیم و شرایط آب و هوایی نامناسبی وجود نداشته و افزایش کرایه غیرقانونی است. از تاکسیرانی می‌خواهیم برخورد مناسب را داشته باشد.
چمران با بیان اینکه اجرای خط ویژه بزرگراه شهید همت به صورت شفاهی اعلام شده و شورای ترافیک تهران باید در مورد آن تصمیم بگیرد، گفت: مسائل دقیق ترافیکی باید در شورا بررسی و به اجرا گذاشته شود.
وی افزود: نامگذاری بخشی از خیابان بیستون به نام شهید سنوار ایرادی داشت و ابلاغ نشد و جنجال بی‌جا صورت گرفت. باید بررسی‌های دقیق انجام شود.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه اتوبوس در راه است و در مورد نحوه حمل این اتوبوس‌ها امروز تصمیم گرفته می‌شود، گفت: در مورد مترو از همه مسئولین کشور کمک خواستیم و امروز نوبت چینی‌هاست که تعلل می‌کنند. وقتی پول بیشتری بگیرند کار بیشتری انجام می‌دهند.
چمران همچنین تصریح کرد: شهردار جلسه خوبی با سازمان برنامه و بودجه داشته و به نتایج خوبی هم رسیده اما در مورد بافت فرسوده نگرانی‌هایی داشت. نه تنها در تهران بلکه در دیگر شهرها نیز اقدامات کافی صورت نگرفته است. از دوره دوم تمام عوارض بافت فرسوده صفر شد و سپس مجلس تصمیم گرفت که 50 درصد اخذ کند و دولت این رقم را به هیچ شهری پرداخت نکرده است. کاری که واقعا عملیاتی باشد جز این موارد نبوده است.
وی با بیان اینکه مجوز ساخت و ساز بیشتر و بهره‌های کمتر بانکی دو راه کمک به نوسازی بافت فرسوده است، یادآور شد: خبری از بهره بانکی کم؛ یا نیست یا کم هست. برای ساخت و ساز هم در تهران اجازه ساخت یک یا دو طبقه اضافه داده شده است.
چمران با بیان اینکه بنده از تغییر مداوم مدیران راضی نیستم، گفت: به هر حال این مدیران زحمت کشیدند و تغییر همواره آنها به مذاق بنده سازگار نیست اما هرکسی هر تصمیمی بخواهد می‌تواند بگیرد.
انتهای پیام/
کد خبر 912942 برچسب‌ها شوراى شهر تهران شهرداری شورای شهر مدیریت شهری

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/688152/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!