کرمان رصد

آخرين مطالب

شبکه رشا، ارتشاء و پولشویی در جیرفت منهدم شد اقتصادي

شبکه رشا، ارتشاء و پولشویی در جیرفت منهدم شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایرنا / رئیس کل دادگستری استان کرمان از انهدام یک شبکه رشا، ارتشاء و پولشویی در جنوب کرمان خبر داد و گفت: به همت دادستانی جیرفت و سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان، تاکنون 10 نفر از اعضای این باند از جمله 2 عضو شورای شهر در جیرفت شناسایی و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته‌اند.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان اظهار کرد: اعضای این باند در چند ماه گذشته تحت رصد دادستانی جیرفت و سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات این شهرستان بوده‌اند و با دستور قضایی ضربه به باند مذکور در دستور کار دستگاه‌های امنیتی قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری استان کرمان اعلام کرد: در حال حاضر سرپرست واحد املاک شهرداری جیرفت به همراه 2 نفر دیگر از اعضای این باند در بازداشت به سر می‌برند و 2 نفر از اعضای شورای شهر جیرفت نیز به اتهام اخذ رشوه و پولشویی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان داشت: تحقیقات اولیه بیانگر این است که اعضای این باند از طریق کسب پول‌های نامشروع اقدام به خرید اموالی از جمله یک خودروی لوکس خارجی به ارزش 80 میلیارد ریال، یک واحد مسکونی در خارج از کشور و 2 قطعه زمین به ارزش 300 میلیارد ریال و یک واحد مسکونی در شهر کرمان کرده‌اند؛ که البته هنوز تحقیقات فنی در این رابطه ادامه دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی گفت: با دستور قضایی و پیگیری‌های ماموران اطلاعاتی حساب‌های مخفیانه اعضای این باند شناسایی و مسدود شده‌اند.
وی افزود: در حال حاضر اعضای این باند به اخذ رشوه‌های کلان اعتراف کرده‌اند و تاکنون از منزل یکی از متهمان پرونده تعدادی زیادی سکه تمام بهار آزادی و وجه نقد کشف شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدی عنوان کرد: اعضای این باند به کمک یکی از مشاوران املاک در شهرستان جیرفت اقدام به پولشویی می‌کردند و تاکنون از این مشاور املاک مقادیری سکه تمام بهار آزادی و تعدادی کارت بانکی و پول کشف و ضبط شده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان در خصوص شیوه انجام کار اعضای این باند گفت: اعضای این باند در قبال انجام کارهای غیر قانونی در حوزه زمین اقدام به اخذ رشوه از مراجعان می‌کردند.
وی در پایان گفت: در این رابطه یک پرونده تحت عنوان پولشویی، رشا و ارتشاء در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت تشکیل شده است و تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/683064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معادن غیرفعال استان کرمان تعیین تکلیف شوند

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان منصوب شد

کرمان در صدر آمار تصادفات جاده‌ای!

نماینده کرمان و راور: برخی مدیران، سرمایه‌گذاران را مرفهان بی‌درد می‌دانند

پالایش نفت، پالایش ورزش را استارت می‌زند؟

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

«اِد شیرن» در تسخیر ایرانی‌ها: موج میلیونی مخاطبان اینستاگرام

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

جشنواره بین المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس در سیرجان برگزار می شود

بازی خطرناک برای کارتال: یحیی و اوسمار هم با مس رفتند!

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

آهنگ «زمان» با صدای سیامک عباسی

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

کانال اروپایی مذاکرات هسته‌ای؟

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

رهایی 25 محکوم به قصاص از چوبه دار در کرمان

خلع ید صاحبان معادن راکد استان آغاز شد

بی جام در رفسنجان!

استاندار: فرآیند خلع‌ید معادن غیرفعال کرمان شروع شد

نجات از چوبه‌دار؛ 25 محکوم قصاص در استان کرمان بخشیده شدند

دیدار غیرمنتظره مجری مشهور با ستاره رپ!

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

ایران در حال ساخت 20 ماهواره است

فرهنگیان کرمان به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

شرکت های معدنی بزرگ باید درکرمان سرمایه گذاری کنند

سود حاصل از استخراج معادن باید در کرمان بماند

آهنگ جدید/ محسن یگانه «تقویم مچاله» را منتشر کرد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

مس رفسنجان - پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

پرسپولیس – مس؛ مصاف ناامید و امیدوار

سلفی رضا گلزار با ستاره سنگ‌نوردی ایران + عکس

استان کرمان 300 هزار متر مکعب کمبود سرانه فضای آموزشی دارد