آشنایی با روش تهیه انار پلو با پرک بادام+فوت و فن
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی روش تهیه انارپلو با پرک بادام را ارائه کرده اس تا با درست کردن این غذای خوشمزی طعمی متفاوت تجربه کنید.
مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: برای 2 نفر
مواد لازم:
برنج: 250 گرم
دانه انار: 120 گرم
پرک بادام: 50 گرم
عصاره سبزیجات: 500 میلی لیتر
زیره آسیاب شده: یک قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیزآسیاب شده: یک قاشق چای خوری
زعفران: به میزان لازم
روش تهیه:
1: در ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمهای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
2: بعد از بجوش آمدن عصاره، برنج را به آن بیفزایید تا بپزد. هنگامی که به میزان لازم پخته شد، آن را آبکش کنید و دم بگذارید.
3: در این حین انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و پرک بادام مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. بعد مقداری زعفران به آن بیفزایید و اجازه دهید تا عطر و رنگ زعفران به خورد مواد برود.
4: در انتها و هنگام سرو برنج را به صورت لایه لایه داخل ظرف مورد نظر ریخته و ترکیب مواد را لابهلای برنج بریزید.
نکته:
در تهیه این غذا به جای عصاره سبزیجات میتوانید از سبزیجات تازه معطر تازه یا خشک شده به صورت دلخواه استفاده کنید.
کد خبر 904835 منبع: روزنامه همشهری برچسبها خواص مواد غذایی مواد غذایی پاییز آشپزی توصیهها و آداب رژیم غذایی آشپزی - دستور پخت
-
شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷:۵۸
-
۱۶ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/678939/