کرمان رصد

آخرين مطالب

در جریان سفر به استان اردبیل؛

فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده‌های شهدا دیدار کرد بنیاد شهید و امور ایثارگران

فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده‌های شهدا دیدار کرد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - سرهنگ خزائی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان سفر به استان اردبیل با خانواده شهیدان معظم «محمدرضا بهفر»، «محمد اصغری» و «جعفر صحرایی» دیدار کرد.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزائی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان سفر به استان اردبیل روز سه شنبه 8 آبان‌ماه به همراه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهیدان معظم «محمدرضا بهفر»، «محمد اصغری» و «جعفر صحرایی» دیدار کردند.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدارها ضمن تأکید بر جایگاه والای شهدا در نظام جمهوری اسلامی ایران، دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را باعث خشنودی ارواح طیبه شهدا دانست و تصریح کرد: حضور در بیت نورانی شهدا باعث ارتقای روحیه خدمتگزاری در مسئولان نظام می‌شود زیرا این خانواده‌های معزّز در نهایت ایثار و فداکاری، عزیزترین کسان خود را در مسیر اعتلای میهن اسلامی تقدیم کرده‌‎‌اند.
سرهنگ خزائی افزود: مرگ، امری محتوم است و چه بهتر که انسان به بهترین نوع آن یعنی شهادت از دنیا برود و به تعبیر مقام معظم رهبری مرگ تاجرانه اختیار کند. شهادت آرزوی مردان خداست و خانواده های معظم شهدا همواره به واسطه اینکه عزیزترین کسان آنها به درجه رفیع شهادت نایل آمده اند، باید افتخار کنند.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدارها به تجمیع و نگارش زندگینامه مبسوط و خاطرات شهدا تأکید کرد و گفت: خاطرات و گفته هایی که از شهدای معظم نقل می‌شود، باید به صورت مکتوب ثبت و ضبط شود و به عنوان میراث ارزشمند فرهنگی و اخلاقی، به نسل‌های آینده منتقل شود تا نوادگان و بازماندگان شهدا و نسلهای جدید بتوانند با مراجعه به این آثار مکتوب، با آرمان‌ها و اهداف و همچنین خاطرات و سبک زندگی شهدا آشنا شوند.
وی بیان کرد: مادران گرامی شهدا به واسطه عاطفه مادری و زندگی زینب‌گونه، به سطح والایی از ایمان و عرفان رسیده اند و دعای آنان می‌تواند پشتوانه ای محکم برای نظام اسلامی باشد.
نشست عمومی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با کارکنان بنیاد استان اردبیل
سرهنگ خزائی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: خدمت در بنیاد شهید و امور ایثارگران موهبت الهی و نتیجه دعای خیر والدین ماست و خدمت به منسوبین شهدا و کسب رضایت آنان، باعث خشنودی و رضایت شهدا می شود.
وی افزود: والدین شهدا جایگاه ویژه ای دارند و خدمت به این عزیزان که اغلب در دوران کهولت سن هستند و روز به روز از بین ما می روند، عین عبادت است و برکات آن شامل حال ما می شود.
سرهنگ خزائی افزود: دیدار با خانواده های شهدا باعث نشاط می شود و این عزیزان به منزله خانواده خود ما هستند.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: ما باید قدر فرصت خدمت به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را بدانیم و از این فرصت برای کسب توفیق و سعادت دنیوی و اخروی بهره ببریم.
وی ادامه داد: شهدا مایه فخر و مباهات و اقتدار نظام اسلامی هستند و در نتیجه برکات فرهنگ ایثار و شهادت، جبهه مقاومت و جوانان غزه و فلسطین محاسبات دشمنان را بر هم زده و روحیه آنها را تضعیف کرده اند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/666820/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاراته قهرمانی کشور دختران| برترین‌های مسابقات زیر 21 سال معرفی شدند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

بیل گیتس؛ میلیاردر آینده‌نگر، وارث اندیشه نیکوکارانه

معاون قوه قضائیه برای سفری دو روزه وارد کرمان شد

جهان فولاد سیرجان؛ کارفرمای برتر سلامت‌محور استان کرمان

قیمت اردیبهشت محصولات کرمان موتور در بازار خودرو + جدول

تاکنون 2600 مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی در قم صادر شده است

پخش زنده مسابقات نماینده ایران در جام باشگاه‌های والیبال آسیا

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

آوای ویولن در منظره ای برفی

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

کار عقل پالایش، تطبیق و توسعه سنت است، نه برانداختن آن

همایش بین‏‌المللی اندیشه‏‌های ملاعبدالله یزدی برگزار می‌شود

استاد مطهری مرد «نه» گفتن و ایستادن در مقابل هرگونه کارمندوارگی بود

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران در کرمان برگزار می شود / توسعه گردشگری در کارمانیا

امکان خرید مستقیم خودرو از کارخانه با گواهی سپرده

امضای قرارداد احداث بلوک سوم «مجتمع نیروگاهی گهران سیرجان» با ظرفیت 546 مگاوات

میزبانی کرمان از نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران

معاون قوه‌قضائیه وارد کرمان شد

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

استعفای سرمربی تیم‌ملی چوگان پس از صعود به جام جهانی آمریکا!

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

نگرانی در اردوی پرسپولیس؛ سردار مصدوم شد

موسیقی بی کلام و احساسی «کی مای» اثر جاودانه انیو موریکونه

ترانه احساسی «مرفین» با اجرای حمید عسکری

اجرای ترانه «کوی عشق» توسط علیرضا عصار

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

نتانیاهو منزوی می شود