کرمان رصد

آخرين مطالب

لزوم ایمن سازی بافت تاریخی و قدیمی دزفول اجتماعي

  بزرگنمايي:

کرمان رصد -

کرمان رصد

به گزارش، محمد مهرآفرین امروز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 در دویست و چهل و چهارمین نشست رسمی شورای اسلامی شهر دزفول در صحن علنی این شورا، با ابراز نگرانی از وضعیت ناپایدار بافت قدیمی این شهر گفت: وضعیت بافت قدیم این شهر را بسیار ناپایدار و ناایمن است و 12 خانه قدیمی امسال در بافت تاریخی تخریب شد و با توجه به اینکه این بافت مسیر عبور هیات‌های عزاداری است، پیش از آغاز محرم باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: عبور هیات‌های عزاداری دزفول از بافت قدیمی این شهر با توجه به اینکه منازل زیادی واقع در این مسیر در حال ریزش هستند، بسیار پرخطر است.
مهرآفرین با تاکید بر لزوم ایمن سازی مسیر عبور هیات‌های عزاداری دزفول با اقدام مشترک میان دستگاه‌ها، ادامه داد: چاره اندیشی و ایمن سازی مسیر کوچه مجدی حد فاصل خیابان شریعتی تا طالقانی به عنوان اولویت باید در دستور کار قرار گیرد.
شناسایی خانه‌های در حال ریزش دزفول با پهپاد
شهردار منطقه 2 دزفول اضافه کرد: شدت تخریب و فرسودگی بافت قدیمی دزفول به قدری است که در 2 ماهه امسال 12 ملک از جمله یک سازه تاریخی ثبت ملی تخریب و شهرداری برای ایمن سازی محل بر اساس وظایف قانونی ورود کرده است.
وی می‌گوید: ورود شهرداری برای ایمن سازی محل‌های تخریبی بافت قدیم دزفول با نظارت میراث فرهنگی و دادستانی انجام شده است.
محمد مهرآفرین گفت: بروز هرگونه حادثه‌ای در مسیر عبور هیات‌های عزاداری با توجه به حضور انبوه عزاداران و شهروندان و به کارگیری سیستم‌های صوتی قوی دور از انتظار نیست و باید از امروز این موضوع در شهرستان چاره اندیشی شود.
وی با بیان اینکه تمام خانه‌های فرسوده بافت قدیم دزفول با استفاده از پهپاد شناسایی و عکس برداری شده است، افزود: بسیاری از خانه‌های موجود در بافت قدیم دزفول به دلیل شدت تخریب و ریزش‌ها در عمل امکان بازسازی ندارند.
پرخطر بودن 120 نقطه از طاق نما‌های خیابان‌های مرکزی دزفول
مهرآفرین با اشاره به ناایمن و فرسوده بودن طاق نما‌های خیابان‌های مرکزی دزفول، ادامه داد: این سازه‌ها بیش از چند دهه قدمت دارند و عمر مفید بخش زیادی از آنها به اتمام رسیده است که مرمت و بازسازی این طاق نما‌ها هزینه سنگینی برای شهرداری دارد.
وی اضافه کرد: مرمت و بازسازی کامل طاق نما‌های خیابان امام خمینی (ره) به تنهایی 2 هزار و 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که این هزینه برای شهرداری بسیار سنگین است.
شهردار منطقه 2 دزفول با بیان اینکه طاق نما‌های خیابان‌های منتظری، طالقانی و شریعتی نیز نیاز به مرمت و ایمن سازی دارند، گفت: 120 نقطه حادثه خیر در این طاق نما‌ها شناسایی شده که امکان مرمت آنها وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه تخریب و ایمن سازی این مناطق بی وقفه در حال انجام است، افزود: پشت بام 70 درصد طاق نما‌ها متاسفانه توسط مالکان تصرف شده است و برخی مغازه داران با دستکاری سازه، تحمیل بار‌های جانبی بر سازه و یا مرمت غیراصولی در سرعت بخشی به تخریب این سازه کمک کرده‌اند.
فوت یک کودک در اثر ریزش یک طاق نما به دلیل مرمت غیراصولی
شهردار منطقه 2 دزفول با بیان اینکه شهرداری به تمام مغازه‌هایی که طاق نمای جلوی آنها پرخطر بوده اخطار داده است، گفت: این اخطاریه یا به امضای مغازه دار رسیده یا در صورت اجتناب از دریافت اخطاریه، با حضور ماموران انتظامی موضوع صورتجلسه شده است لذا ادعای اخطار ندادن در این زمینه نادرست است.
محمد مهرآفرین با اشاره به فوت یک کودک به دلیل سقوط بخش‌هایی از طاق نمای یکی از معابر دزفول طی ماه‌های گذشته افزود: طاق نمایی که منجر به فوت کودک شده است، توسط یکی از مغازه‌ها پیش از این به صورت غیراصولی ترمیم شده بود و ظاهر خوبی داشت و این موجب شده تا به عنوان نقطه پرخطر شناسایی نشود.
اجرای 47 طرح عمرانی توسط شهرداری منطقه 2
وی ادامه داد: شهرداری مرکزی سال گذشته طی شیوه نامه‌ای هر یک از مناطق شهرداری را ملزم به تعریف و اجرای 15 تا 20 طرح عمرانی کرده بود که شهرداری منطقه 2 در سال گذشته موفق به اجرای 47 طرح عمرانی شد.
مهرآفرین افزود: لوله گذاری خیابان شریعتی و کوچه کاوه، روکش آسفالت، بهسازی پیاده روها، رنگ آمیزی جداول و میادین، رنگ آمیزی نرده‌های پل جدید پس از سال‌ها، اجرای کندروی پیام آوران، احداث و ساماندهی بوستان‌های منطقه، جدول بندی، زیرسازی، دیوارکشی و رنگ آمیزی المان‌های شهری بخشی از اقدامات این شهرداری طی سال گذشته در منطقه 2 دزفول بود.
وی با بیان اینکه شهرداری براساس قانون مجری رفع خطر از معبر است، ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن بخش زیادی از بافت قدیم دزفول در محدوده شهرداری منطقه 2، بخش زیادی از توان این شهرداری معطوف به مشکلات این بافت شده است به گونه‌ای که سال گذشته این شهرداری چهار میلیارد و 780 میلیون ریال طرح عمرانی و خدماتی در این بافت اجرا کرد.
مهرآفرین اضافه کرد: طرح پیاده روسازی منتظری، تکمیل پارکینگ شماره 2 بوستان ساحلی علی کله، ساحل سازی علی مالک و اجرای بوستان شهید بیفان به وسعت یک هزار مترمربع در شمال دزفول از جمله طرح‌های بزرگی است که امسال توسط شهرداری منطقه 2 اجرایی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/626554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!

واکنش باشگاه مس رفسنجان به ادعا‌های مالک نساجی: قلعه‌نویی صعود تیم ملی را تقدیم مالک نساجی کرد!

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

توافق آلونسو و رئال مادرید برای عقد قراردادی 3 ساله

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

کلیپ زیبای «امام رضا (ع)» با صدای حامد زمانی و عبدالرضا هلالی

معجزه صدای یک «دولتمند» که برای امام رضا (ع) سنگ تمام گذاشت

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

راز چشم‌های آبی فاش شد؛ همه به یک انسان اولیه اروپایی بازمی‌گردند

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

حرکتی که موجب نجات جان 30 نخبه در کرمان شد

میوه تابستانی خوشمزه‌ای که با اختلال نعوظ مقابله می‌کند

زلزله در فاریاب

رقابت حساس سنگین وزن‌ها در اصفهان؛ زارع و معصومی یک گام تا فینال

فریاد کارتال از کتک‌کاری علیه پرسپولیس به ترکیه رسید

«به امید یه هوای تازه تر»؛ نماهنگی زیبا از سریال خط قرمز

وظیفه حوزه تولید اندیشه‌های بنیادین و تئوری پردازی برای تمدن سازی است

کشف ماهواره ناسا درباره انتشار اشعه ایکس از سیاه‌چاله

تاکید وزیر ورزش بر توسعه ورزش‌های ساحلی

محمدرضا محمدی تنها قهرمان وزنه‌برداری، مدالش را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد

صدور رأی نهایی کمیته استیناف فدراسیون شمشیربازی درباره پاکدامن و رهبری

پایان عصر آنچلوتی در رئال مادرید

نماهنگ «جونم امام رضا» با صدای گروه سرود رهپویان حرم

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

سقوط کاوشگر قدیمی شوروی روی زمین،«سقوط معمولی» نخواهد بود

شرکت 120 هزار نفر از مردم کرمان در پویش زندگی با آیه ها

پیش‌بینی افزایش ابر و وزش باد در کرمان

شعرخوانی جناب‌خان در وصف پرافتخارترین دونده ایران

سریع‌ترین شناگر ایران: به جای قول پاداش، الان کمک مالی کنید

صدی چند میسوزونی؟ شوخی جناب‌خان با حسن تفتیان

تولد گرفتن برای حسن تفتیان به سبک جناب‌خان

وقتی حسن تفتیان با سرعتی که داره به داد مهمون بد حالش میرسه

خاطره‌ای که حسن تفتیان از مسابقه ورودی المپیک فاش کرد

پایان یک رویا؛ مصدومیت لبـران جیمز و شکست پروژه لیکرز