هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - علی لطفعلی پور گفت: تب کریمه کنگو ویروسی مشترک بین انسان و دام است، ویروس بیماری توسط گزش کنه آلوده و یا از طریق تماس با خون و لاشه دام آلوده، به انسان منتقل میشود. وی افزود: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده میشود. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان وی تصریح کرد: بیماری در فصلهای گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنهها) شیوع پیدا میکند. رئیس دامپزشکی زرند بیان کرد: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکارهایی از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،رعایت اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، انجام سمپاشیهای ادواری دام و جایگاه، کشتار دام در کشتارگاههای مجاز، تهیه گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی ، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه، و نگهداری گوشت تازه در دمای 4 درجه سانتیگراد یخچال به مدت 24 و جگر بهمدت 48 ساعت قابل پیشگیری است. وی گفت:با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه میشود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند. باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان
علی لطفعلی پور گفت: تب کریمه کنگو ویروسی مشترک بین انسان و دام است، ویروس بیماری توسط گزش کنه آلوده و یا از طریق تماس با خون و لاشه دام آلوده، به انسان منتقل میشود.
وی افزود: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده میشود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی تصریح کرد: بیماری در فصلهای گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنهها) شیوع پیدا میکند.
رئیس دامپزشکی زرند بیان کرد: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکارهایی از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،رعایت اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، انجام سمپاشیهای ادواری دام و جایگاه، کشتار دام در کشتارگاههای مجاز، تهیه گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی ، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه، و نگهداری گوشت تازه در دمای 4 درجه سانتیگراد یخچال به مدت 24 و جگر بهمدت 48 ساعت قابل پیشگیری است.
وی گفت:با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه میشود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان
-
شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶:۲۷
-
۱۶ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/624639/