کرمان رصد

آخرين مطالب

1040 دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان اجتماعي

1040 دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر 48 شهردار آقا و 46 شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع 1040 دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند. به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم. وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود. مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به 50 محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد. وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل 50 محله و 50 شورای محله و فعالیت 350 نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد. حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد. وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد. معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» 359 نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد. وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز 48 شهردار آقا و 46 شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع 1040 نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند. حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در 52 ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم. به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد. کد خبر 748887

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر 48 شهردار آقا و 46 شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع 1040 دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.
وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.
مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به 50 محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.
وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل 50 محله و 50 شورای محله و فعالیت 350 نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.
حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.
وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.
معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» 359 نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.
وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز 48 شهردار آقا و 46 شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع 1040 نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.
حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در 52 ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.
به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.
کد خبر 748887

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/623596/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری پنجمین همایش «کتاب حکومت اسلامی» در قم

مهندسی در مقیاس میکرو برای کاهش دما در قطعات الکترونیکی

ذخیره‌سازی نمونه‌های در حال انقراض در قمر زمین

گرمترین ایستگاه هواشناسی کشور کجاست؟

فساد بیخ گلوی مدیران فوتبال/ تاج پذیرفته اشتباهات داوری عمدی است!

تهران لرزان، تهران رهاشده؛ تنها 30 سال دیگر به زلزله شدید و دوره‌ای تهران باقی مانده

انتشار تصاویر محل کار سپهبد شهید قاسم سلیمانی برای نخستین بار

جزییات آدم ربایی در کهنوج اعلام شد/ کودک ٨ ساله آزاد شد

قضاوت داوران خراسان جنوبی در لیگ دسته سوم فوتبال کشور

جوانی جمعیت استان کرمان امیدوارکننده است

پیکر پدر شهیدان نعمت‌الهی در گلزار شهدای آباده به خاک سپرده شد

تنش‌ها در شرق آسیا بالا گرفت/ فیلیپین در اندیشه اخراج دیپلمات‌های چینی است

این ایمپلنت مغزی جدید می‌تواند ذهن را بخواند!

مادر شهیدان والامقام «مدانلو» به فرزندان شهیدش پیوست

ثبت سفارش خودروی وارداتی جانبازان یک قدم به اجرا نزدیک‌تر شد

مدیرکل بنیاد کرمانشاه: برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی موجب بهبود عملکرد سازمان خواهد شد

نیازمند هم‌افزایی میان ناشران دفاع مقدس هستیم/ هدف‌گذاری بین‌المللی در حوزه چاپ و نشر کتب ایجاد شود

آژیر خطر کاهش جمعیت در رفسنجان به صدا درآمد

ماجرای فرار مدیران شهرک اکباتان در بحبوحه انقلاب 57 | تصویـر

افزایش 20درصدی انتقال فرآورده‌های نفتی جنوب‌ شرق کشور در سال 1402

طرح آبرسانی به مسکن ملی شهرستان بردسیر به بهره‌برداری رسید

حضور مدیران ارشد و شرکت‌های گروه مالی گردشگری در رویداد کرمان آیدکس 2024

حضور کاروان خدام رضوی در روستای ده زیار کرمان

روستای قدیمی فهرج یزد

اعزام گردان بانوان نانوای شهر خانوک به مشهد مقدس

صبحت‌های ضد و نقیض شمس آل‌احمد درباره‌ی روزنامه‌نگاری پیش و پس از انقلاب

آثار ملی کیش میزبان علاقمندان در روز جهانی موزه وهفته میراث فرهنگی

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 25 اردیبهشت 1403

آینه چطور ساخته می شود؟

پرداخت 79 هزار میلیارد ریال وام در بافت فرسوده

معرفی بیش از 200 پروژه آماده سرمایه‌گذاری در استان کرمان

توقیف 48 کامیون حمل بار اضافه در سیرجان

متفکر آمریکایی مطرح کرد: دنیا در آستانه نبرد بزرگ

عکس‌های فضاپیمای ناسا از قمر کوچک سیاره مشتری

محدوده 2 هزار هکتاری باز‌آفرینی شهر همدان

کودک 8 ساله کهنوجی قبل از انتقال به افغانستان از چنگال آدم ربایان آزاد شد

جزئیات پرونده تخلفات فساد در باشگاه مس + ویدئو | شاکی اصلی پرونده خود «شرکت مس» است

رژیم صهیونیستی در حال تنفس مصنوعی است

اتاق‌های بازرگانی به دنبال تقویت اقتصاد دانش‌محور هستند

برگزاری نخستین کمیته تخصصى سلامت و ورزش بانوان در کیش

صادق زیباکلام در قاب «چرا شما را نمی‌گیرند»

ابداع باتری پوشیدنی با کاربرد در جلیقه‌های سربازان

بسته تشویقی بافت‌ های تاریخی تدوین شد

استان کرمان در رتبه هفتم اهدای عضو کشور قرار دارد

خودرو پرفروش کرمان موتور را به قیمت نمایندگی قسطی بخرید

جزئیات فساد فوتبال در کرمان/ احضار 5 نفر به دادگاه

آغاز بلیط فروشی دیدار 2 تیم تراکتور و مس رفسنجان

از ممنوعیت کارگیری اتباع غیرمجاز در سیرجان تا توقیف کامیون‌های دارای بار اضافه

جلوگیری از انتقال کودک ربوده شده به افغانستان

پیش‌بینی رگبار باران در استان کرمان/ شهداد، گرمترین ایستگاه کشور