کرمان رصد

آخرين مطالب

مرتضوی در قم:

پوشش صندوق‌های بازنشستگی از 16 درصد در قبل از انقلاب، امروز به 80 درصد رسیده است/ عضویت یک میلیون و 800 هزار نفر در صندوق بیمه روستایی و عشایر وزارت رفاه

پوشش صندوق‌های بازنشستگی از 16 درصد در قبل از انقلاب، امروز به 80 درصد رسیده است/ عضویت یک میلیون و 800 هزار نفر در صندوق بیمه روستایی و عشایر
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس گزارش‌های آماری مجموع ایرانیانی که قبل از انقلاب تحت پوشش صندوق‌های بازنشستگی بودند کمتر از 16 درصد بود اما امروز با قاطعیت عنوان می‌کنیم که این رقم به 80 درصد رسیده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در گردهمایی سراسری مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سالن اجتماعات اداره‌کل تأمین اجتماعی استان قم اظهار داشت: یکی از مأموریت‌ها و مؤلفه‌های عدالت اجتماعی موضوع تکافل اجتماعی است که جمهوری اسلامی ایران در این حوزه گام‌های بلندی برداشته است.
وی افزود: به‌واسطه خدمات بزرگی که در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در کشور صورت گرفته، نرخ امید به زندگی به‌ شدت افزایش پیدا کرده است و ما برای تداوم این نرخ باید در حوزه تکافل اجتماعی و توسعه بیمه‌های اجتماعی تلاش کنیم.
مرتضوی یادآور شد: اکنون یک میلیون و 800 هزار نفر در کشور بیمه فعال روستایی و عشایر هستند و دولت منابع لازم را در این زمینه پیش‌بینی کرده است و کمتر کشوری را داریم که در حوزه بیمه‌های اجتماعی، بیمه‌گذار یک سوم هزینه‌های بیمه‌ای را پرداخت کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تأیید نهایی حدود 15 هزار نامزد انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: حضور این تعداد از نامزدهای انتخاباتی نشان‌دهنده وجود بسترهای لازم جهت رقابت برای سلایق مختلف اقتصادی و سیاسی است. 
وی افزود: فراهم‌بودن «امنیت مردم‌پایه» در کشور به برکت انتخابات است و مشارکت مردم در انتخابات نشان‌دهنده آن است که آنان مملکت را از آن خود می‌دانند.
مرتضوی ادامه داد: در حوزه سلامت انتخابات، شورای نگهبان و وزارت کشور با تمام توان خود پای‌ کار هستند و هیئت‌های اجرایی انتخابات نیز از اقشار مختلف مردم تشکیل شده است و سلامت انتخابات را مثل همیشه مانند حق‌الناس رعایت خواهند کرد.
وی افزود: در بحث امنیت، کشور ما مرکز امن جهان است و کمتر کشوری سراغ داریم که امنیت در آن مردم‌پایه باشد.
وزیر رفاه اجتماعی ابراز داشت: در خصوص انتخابات، مقام معظم رهبری تأکید دارند که انتخابات اقتدارآور و امنیت‌آور است و در این بین تبلیغ دشمنان برای شرکت‌نکردن در انتخابات است چون انتخابات سرنوشت مملکت را رقم می‌زند و تمام رسانه‌های بیگانه تلاش می‌کنند که مردم ما در انتخابات شرکت نکنند.
وی با اشاره به این‌ که انتخابات امنیت‌آور است و اقتدار مملکت را تأمین می‌کند، بیان کرد: دشمنان ما تا دیروز قسم‌خورده بودند که همه گزینه‌های ما روی میز است اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم همه گزینه‌های آنان به زیر میز فرو رفت و این به برکت اقتدار و امنیت ایران است از این رو امروز رسالت همگانی بر دوش همه مردم کشور است که به امر انتخابات که نوعی امر به معروف است، اهتمام جدی داشته باشند.
26 بهمن 1402 20:22
کد خبر : 335,656
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/613218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اختصاصی بانکداری ایرانی؛ گزارش عملکرد شرکت بیمه دی در سال 1403 و چشم‌انداز سال 1404

نشست تخصصی مدیران کل آموزش و پرورش و آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان با محور مهارت آموزی برگزار شد

کسب رتبه اول کشوری آموزش و پرورش استان کرمان در میزان مشارکت دانش آموزان دوره اول متوسطه در جشنواره نوجوان خوارزمی

هافبک استقلال به سپاهان پیوست

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

کالای قاچاق تهدیدی برای سرمایه‌گذاری و تولید

تجلیل از شهدای کرامت وطن در کرمان

مشق بصیرت در مکتب عاشورا

آرزو داشت روان‌پزشک شود

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

آرایش نظامی بودجه ترامپ

کار ماندگار نمایش هنر زرگری کرمان در موزه زر و سیم

کاهش 30 درصدی تولید گندم و جو در بافت

مبنای محاسبه مسافت برای نرخ کرایه سرویس مدارس کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحویل رایگان کپسول آتش‌نشانی به کسبه بازار تاریخی کرمان

بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 کرمان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

تمدیدمهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در کرمان

تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی

یک هزار و 993 دانش آموز پایه نهم استان کرمان در 5 شهرستان در آزمون ورودی مدارس خاص فرهنگ به رقابت پرداختند

هشدار دادستان جیرفت به پانسیون‌های مطالعاتی غیرمجاز

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد