کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران:

قراردادهای شهرداری تهران با تولیدکنندگان داخلی شفاف است/ کیفیت تولید اتوبوس‌ در ایران خودرو دیزل مطلوب نیست شهرداری تهران

قراردادهای شهرداری تهران با تولیدکنندگان داخلی شفاف است/ کیفیت تولید اتوبوس‌ در ایران خودرو دیزل مطلوب نیست
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: ما قراردادهای شفافی با تولیدکنندگان داخلی بستیم اما در کنار حمایت از تولید داخلی نمی‌توانیم به نیاز مردم بی‌توجه باشیم.

به گزارش خبرنگار شهر ، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با حضور در برنامه «بالاتر» شبکه خبر در پاسخ به اظهارات مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل با محوریت تحویل اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت، با بیان اینکه موضوعی اخیراً در رسانه ها در خصوص واردات اتوبوس مطرح شده است، اظهار کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخلی با تولیدکنندگان قرارداد بستیم.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد خرید دو هزار و 500 دستگاه با تولیدکنندگان داخلی و دو هزار و 500 دستگاه با چینی‌ها، یادآور شد: اولویت اول ما تولیدکنندگان داخلی هستند؛ بیش از 10 سال است که خرید خاصی در این حوزه انجام نگرفته است.
علیزاده افزود: در حال حاضر و در تیرماه سال جاری قرارداد سه هزار و 40 دستگاه بسته شد که 509 دستگاه به دلیل عدم توانمندی بخش خصوصی فسخ شد و تا امروز هیچ اتوبوسی به ما داده نشده است.
مردم ما نمی‌توانند 3 سال صبر کنند تا اتوبوس‌های داخلی وارد ناوگان شود
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه پرداخت‌ها انجام شده است، مردم ما نمی‌توانند 3 سال صبر کنند تا اتوبوس‌های داخلی در سه سال آینده وارد ناوگان شود. علت قرارداد شهردار تهران با چینی‌ها این بود که طبق مفاد این قرارداد بعد از 6 ماه 2 الی 3 هزار دستگاه وارد ناوگان می‌شود که اتفاق بزرگی است. ما قراردادهای شفافی با تولیدکنندگان داخلی بستیم اما در کنار آن نمی‌توانیم به نیاز مردم بی توجه باشیم.
علیزاده با بیان اینکه هزار و 700 اتوبوس فعال در تهران در بدو مدیریت ششم شهری وجود داشت، خاطرنشان کرد: امروز سه هزار و 200 دستگاه اتوبوس شاغل جاری داریم. به جای اینکه مردم 30 دقیقه در ایستگاه‌ها منتظر بمانند نیاز به یک اقدام جهادی داریم تا ناوگان جانی دوباره بگیرد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه در سطح کشور هزار و 300 شهرداری وجود دارد، یادآور شد: آن شهرها هم ناوگان اتوبوسرانی و نیاز به اتوبوس دارند و شرکت ایران‌خودرو دیزل می خواهد تمام این موارد را پوشش دهد.
تولید هزار دستگاه اتوبوس در ایران خودرو دیزل کفاف نیاز تهران را نمی‌دهد
وی افزود: کلانشهر تهران حداقل 9 هزار دستگاه می‌خواهد و تولید هزار دستگاه تولیدی این شرکت کفاف ما را نمی دهد. بیش از 10 سال است که خط تولید شرکت های داخلی خوابیده است. تمام هم و غم مدیریت شهری توسعه حمل و نقل عمومی است؛ به طوریکه شورای شهر تهران برای سال جاری و آینده بیش از 50 درصد بودجه را به مجموعه حمل و نقل اختصاص داده است.
علیزاده با بیان اینکه ما خودمان و مردم را نباید معطل تولید داخل کنیم، تصریح کرد: بنده طی بازدید از خطوط 45 دقیقه در ایستگاه ایستادم. این به دلیل ضعف و عدم نوسازی ناوگان ماست. باید به هر طریقی که شده اتوبوس وارد ناوگان شود تا شکاف 10 ساله را بپوشانیم. تولید داخل نمی تواند این مسائل را حل کند.
وی با اعلام اینکه در دوره سه ساله اخیر 659 دستگاه از ایران‌خودرو اتوبوس گرفتیم، یادآور شد: این تعداد اتوبوس مشکلی از مشکلات ما را کم نکرد.
تحویل 170 اتوبوس از سوی ایران خودرو دیزل به شهرداری تهران
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران تأکید کرد: شهردار تهران به محض تحویل مدیریت شهری قرارداد 175 دستگاه اتوبوس را با ایران‌خودرو منعقد کرد که 170 اتوبوس تحویل داده شد و مدل مالی آن نقد و غیر نقد بود. 500 میلیارد نقدی پرداخت شد و الباقی به صورت ملک تحویل کارگزار شد.
وی با اعلام اینکه ما شرکت عقاب، اسنا، مپنا و پارسیان موتور را برای عقد قرارداد فرا خواندیم، یادآور شد: مدل مالی ما برای این قراردادها به صورت 25 درصد نقد، 25 درصد غیر نقد و 50 درصد تسهیلات بود. این موضوع را با ایران‌خودرو نیز مطرح کردیم که گفتند ما فقط نقد کار می کنیم.
علیزاده همچنین تصریح کرد: ما اول دستمان را به سمت تولید داخل دراز کردیم؛ نکته اصلی این است که بانک‌های کشور هم تولیدکنندگان را حمایت نمی‌کنند، چراکه ‌می‌دانند این شرکت‌ها ظرفیت تولید را ندارند.
علیزاده با بیان اینکه مدل قرارداد خارجی ابتکار شهردار تهران است، تصریح کرد: ما در این مدل 20 درصد نقد و 80 درصد به صورت فاینانس پرداخت می‌کنیم. تمام مجموعه شهرداری پای کار آمده تا بتواند این نقدینگی را برای ورود اتوبوس هزینه کند.
وی ادامه داد: غیر ممکن است این مدل که برای چینی‌ها تعریف شده، برای تولیدکنندگان داخلی جوابگو باشد. اگر امسال این قرارداد را نمی‌بستیم این عدد بیشتر می‌شد؛ کمااینکه اواخر سال 1400 تعداد 40 دستگاه از شرکت عقاب گرفتیم که هر کدام 5 میلیارد تومان ارزش مالی داشت.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه چینی‌ها وعده دادند تا شهریورماه این عدد را محقق کنند، خاطرنشان کرد: تعداد اتوبوس‌های این قرارداد دو هزار و 500 دستگاه تا شهریور سال آینده است و 80 درصد فاینانس آن سود زیر 5 درصد دارد و طی چند سال آینده پرداخت خواهد شد.
کیفیت تولید در ایران خودرو دیزل نامطلوب است
علیزاده با بیان اینکه در دو شرکتی که اتوبوس به ما می دهند کیفیت ها خیلی متفاوت است، یادآور شد: در کیفیت خودرو مردم برای ما اهمیت دارند. بارها مقام معظم رهبری فرمودند در حوزه صنعت خودرو تولید خوب نیست. این نارضایتی مردم به حق است. در حال حاضر کیفیت اتوبوس هم همین است و کیفیت تولید در ایران خودرو دیزل نامطلوب است.
وی ادامه داد: 50 درصد اتوبوس هایی که در این دوره از ایران‌خودرو تحویل گرفتیم خوابیده است. بارها هم مکاتبات متعددی با نهادهای مختلف داشتیم ولی پاسخی نگرفتیم.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تأکید کرد: ما در خصوص 44 مورد اصلاحی در اتوبوس‌های ایران‌خودرو نامه ارسال کردیم؛ از جمله شیشه‌های جلو و عقب اتوبوس که می‌شکند.
وی افزود: ما نزدیک به 130 مینی‌بوس گرفتیم که تمام این دستگاه‌ها را جمع‌آوری کردیم. دادستان نیز به این مسئله ورود و ایران‌خودرو را مکلف کرد تا این مسائل را حل کند. 22 مورد اصلاحی هم مربوط به مینی بوس‌هاست و تلاش ما این است تا مردم ما با خیال راحت رفت و آمد داشته باشند.
علیزاده با بیان اینکه از جهت بی‌کیفیت بودن اتوبوس‌ها در سال جاری جلسات متعددی با ایران‌خودرو داشتیم و در نهایت دست به دامن دستگاه قوا شدیم، گفت: یک سری موارد به خط تولید برمی‌گردد؛ این 44 مورد اقدامات اصلاحی در اسنا و عقاب وجود ندارد و باید توسط ایران‌خودرو دیزل مورد توجه قرار بگیرد. در تولید داخل مباحث فنی و قیمتی با چین متفاوت است. قیمت اتوبوس داخلی بین 25 تا 40 درصد قیمت از قیمت اتوبوس چینی بالاتر است.
وی اعلام کرد: در قرارداد دو هزار و 500 دستگاه اتوبوس با چینی‌ها قیمت هر دستگاه 220 هزار یورو اما در قرارداد با ایران‌خودرو دیزل 290 هزار یورو است.
علیزاده با اعلام اینکه ما اتوبوس برقی ایران‌خودرو دیزل را بررسی کردیم و مشخص شد که پیمایش آن از خودروی چینی کمتر است، یادآور شد: عمده موضوع اتوبوس برقی باتری و پیمایش است که برای ایران‌خودرو هر باتری بیشتر از 170 کیلومتر پیمایش ندارد. ما چطور باید خودرویی با کیفیت کمتر با قیمت بالاتر خریداری کنیم؟ همین امروز به شهرداری کرج مراجعه کنید؛ 40 دستگاه اتوبوس تحویل داده شده به آنها را تست کنید تا کیفیت را بسنجید.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/612476/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواصی از انار که از نظر علمی ثابت شده است

شورای روابط خارجی آمریکا: در سوریه چه می‌گذرد؟

فعال اصلاح طلب: پزشکیان مسئولیت تبعات ابلاغ قانون حجاب را به قالیباف بدهد

نیویورک تایمز: چرا اسرائیل و آمریکا نمی‌توانند سوریه را از ایران جدا کنند؟

راز چرخش بن‌سلمان

پای مگس میوه بازهم به فضا باز شد؛ آزمایش جدید فضانوردان چینی

زمان رونمایی از مسعود جمعه؛ اقدام جدید موسیمانه در ترکیب استقلال در مصاف با مس

شب یلدا 1402؛ فرصتی برای جشن و گردهمایی خانوادگی

ابتلا و مرگ و میر کووید دوباره افزایش یافته است؟/ پاسخ‌های مینو محرز و حسین کرمان‌پور

معدن آهک، منبعی برای درآمدهای شهرداری یزدان شهر شد

کارگروه ویژه زنجیره صنایع تکمیلی بخش کشاورزی جنوب کرمان تشکیل می‌شود

تصاویری از ماه که در ماموریت آپولو 15 ثبت شد و رصد آن‌ مناطق با تلسکوپ

کشف دانش‌آموزی یک ترکیب برای مبارزه با سرطان در مدفوع غاز

تشییع لاله‌های گمنام دفاع مقدس در تبریز با حضور سرپرست بنیاد شهید آذربایجان شرقی

جانبازان شیمیایی پیشکسوتان و دلسوختگان دوران دفاع مقدس هستند

فرهنگ ایثار، جهاد و تقویت جبهه مقاومت جریان دارد

موسیمانه به شاگردانش آماده باش داد؛ شروع یک پیچ سخت

آغاز هفته نحس لیگ آزادگان در کرمان؛ حریف استقلال میزبان تیم جنجالی

لحظه شلیک سرباز اسرائیلی به روزنامه نگار فلسطینی

پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمان فردا جمعه 16 آذر ماه 1403 | هواشناسی کرمان در روز شنبه و یکشنبه

صبح بخیر محمدرضا گلزار+عکس

موشکی که تهدید هسته‌ای مستقیم علیه اروپاست

رفع چالش درمان زخم‌های دیابتی و مزمن به کمک دانش‌بنیان‌ها

گنج عظیم شناور در فضا واقعی است؟

آیا می‌توانیم از سیارک‌ها برای محافظت از فضانوردان در مسیر مریخ استفاده کنیم؟

سپاهان و بازگشت به مسابقات لیگ، به سرعت برق و باد

«سمیرا حسنی» سرپرست فرمانداری رودبار شد

گزارش تصویری| تمرین با نشاط سپاهان در آستاته بازی مقابل مس رفسنجان

آمار جذاب مربی جوان با بیشترین امتیاز در تاریخ باشگاه

تشییع و تدفین باشکوه یک شهید گمنام در ده زیار کرمان برگزار شد

بافت فرسوده می‌تواند فرصتی برای رونق محله‌های شهر باشد

پیکر شهید گمنام در روستای ده زیار آرام گرفت+تصاویر

تاکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر افزایش تولید آب و برق

کبیری: در فعالیت‌های فرهنگی مذهبی کیش، به نقش گردشگر پذیر بودن جزیره باید توجه ویژه داشت

رجا نوشت: پالس خطرناک ظریف

اندیشه زیبا بزرگ‌ترین ویژگی شهید سلیمانی بود

با این سامانه هوشمند یک قطره آب هم هدر نمی‌رود

صبح بخیر گویی به سبک محمدرضا گلزار + عکس

اروپا برای جنگ جهانی سوم آماده می‌شود

محققان ایرانی کارایی مفاصل «نرم ربات‌ها» را افزایش دادند

تصویری از سطح سیاره مریخ ‏و صدای واقعی از جریان باد در این سیاره

تیم ملی پدل در غیاب گلزار فینالیست شد

تجدید بیعت 400 جانباز شیمیایی با مکتب شهید سلیمانی برگزار شد

زمان رونمایی از خرید جدید موسیمانه برای استقلال مشخص شد

استقبال پر شور مردم دیار حاج قاسم از شهدای گمنام+فیلم

عکس/ پوشش تهمینه میلانی ، نگار جواهریان ، رامبد و نوید محمدزاده در اروپا

مردم قلعه گنج با وجود محرومیت دلبستگی شدیدی به آرمان‌های انقلاب و نظام دارند

آماده باش موسیمانه به پدیده های استقلال/ کارخانه ستاره سازی استقلال راه افتاد

آماده باش موسیمانه به جوان‌های استقلال

قول استاندار کرمان برای پیگیری تکمیل طرح دو بانده شدن جاده راور - دیهوک