کرمان رصد

آخرين مطالب

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد وزارت رفاه

نخستین رویداد مردمی اشتغال در لرستان آغاز شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: نخستین "رویداد مردمی اشتغال" با هدف به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای نیروی کار در استان لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان، «سید فرهاد ناصری نیا» در آغاز نخستین رویداد مردمی اشتغال با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن همایش این دانشگاه افزود: به همین منظور سامانه جست و جوی شغل برای افراد جویای کار ایجاد و فضای مناسبی برای ثبت اطلاعات متقاضیان اشتغال فراهم شده است در حالی که قبلا برای جذب و استخدام در بخش های خصوصی چنین فضایی فراهم نبود.
وی گفت: با توجه به وجود کارجویان تحصیلکرده و دانش آموخته و از طرفی نیاز برخی واحدهای اقتصادی استان به تامین نیروی کار ماهر، رویداد مردمی اشتغال می تواند با تمرکز بر تمامی حوزه‌های صنعت، خدمات و کشاورزی و به خصوص در حوزه دانش بنیان و فناور نتیجه مطلوبی برای ایجاد شغل داشته باشد.
وی تصریح کرد: رویداد مردمی اشتغال، فرصت مناسبی است تا کارفرمایان واحدهای اقتصادی در فضای مناسبی نیازها و نیروهای انسانی لازم برای واحد خود را درخواست دهند.
ناصری نیا ادامه داد: با توجه به همکاری صورت گرفته با دستگاه های اجرایی مرتبط، در این رویداد ، کارجویان و کارفرمایان، فرصت‌های شغلی برای دانش آموختگان دانشگاهی و دانشجویان رشته‌های مختلف معرفی می شود و با هماهنگی دانشگاه علمی کاربردی و مراکزکاریابی غیر دولتی، ارتباط مستقیمی برای معرفی متقاضیان اشتغال و نیروی کار ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: دولت سیزدهم اقدامات بسیاری در بحث اشتغال و رفع بیکاری صورت داد که در این مسیر کلنگ زنی های جدید را متوقف کرد و سیاست خود را بر احیای واحدهای راکد بکار گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان یکی از اقدامات خوب دولت را تسریع در صدور مجوزها دانست و عنوان کرد: دعوت از هلدینگ ( شرکت های اقتصادی مادر) و زیرمجموعه وزارتخانه ها برای ایجاد سرمایه گذاری در استان از اقدامات استاندار لرستان برای توسعه و رونق اشتغال بوده است.
ناصری نیا درخصوص مشوق های سرمایه گذاری افزود: در این راستا رییس جمهور خواست استان های زاگرس نشین از جمله لرستان به صورت ویژه دیده و تسهیلات و مشوق های خوبی برای افزایش میل سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این استان در نظر گرفته شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: این استان جوانان تحصیلکرده بسیاری دارد که تلاش می کنیم مشوق های بیمه ای و مالیاتی برای کارفرمایان در صورت بکار گیری دانش آموختگان دانشگاهی در نظر گرفته شود.
ناصری نیا ادامه داد: یک مرکز اهلیت سنجی برای سرمایه گذاری در دستگاه ها وجود ندارد که لازم است در این زمینه مراکز مشاوره و کارآفرینی ایجاد شود تا قبل از سرمایه گذاری در استان، مشاوره های لازم را ارایه دهند تا کسب و کارهای ایجاد شده به تعطیلی کشیده نشود.
وی با تاکید برلزوم ایجاد بازارچه مشاغل خرد خانگی تصریح کرد: این مهم باید با همکاری شهرداری فراهم شود تا تولیدکنندگان بتوانند تولیدات خود را در این بازارچه ها به فروش برسانند.
17 بهمن 1402 10:06
کد خبر : 334,644
کلیدواژه ها: سید فرهاد ناصری نیا,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان,رویداد مردمی اشتغال
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/611306/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسپولیس در فکر انتقام/ امضای حکم سقوط یک تیم در مازندران

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

خبری مهم از راهرو پرسپولیس رسید

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

تک نوازی زیبای سه تار در منظره طبیعی

اجرای احساسی و زیبا از سینا درخشنده و حمید هیراد

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

شیلا، ستون خانواده: داستان یک ستاره و مادری که رویای او را ساخت/ پسری که سگها را دریبل می‌زند، حالا در اندیشه فتح اروپاست!

اعلام ترکیب النصر: رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند