بیش از 6200 ابلاغیه رفع نقص در کارگاههای سیستان و بلوچستان صادر شد
وزارت رفاه
بزرگنمايي:
کرمان رصد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: تا پایان آبان ماه جاری 6 هزار و 248 ابلاغیه رفع نقص در کارگاههای این استان صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان، «خلیل احمد سلامی» اظهار کرد: در اجرای ماده 85 قانون کار، بازرسیهای ادواری و موردی از کارگاهها برای نظارت بر حسن اجرای این قانون و مسائل مرتبط با ایمنی و حفاظت فنی بوده انجام میشود که هدف اصلی آن با اولویت تأمین ایمنی، پیشگیری از حوادث، حفظ و صیانت از کارگران همچنین مسائل مرتبط با حقوق و مزایای قانونی کارگران شاغل در این کارگاهها است.
وی افزود: در طی هشت ماه گذشته از امسال، بازرسان کار سیستان و بلوچستان جمعا 8525 بازرسی از کارگاههای سطح استان بصورت ادواری و موردی یا کارگاههای پرخطر انجام داده اند که منجر به صدور 6248 ابلاغیه رفع نقص در این کارگاهها شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خاطرنشان کرد: در استان تلاش شده و میشود تا با نظارت و آموزش ایمنی در واحدهای کاری در پیشگیری از وقوع حوادث کارگاهی با همکاری تشکلهای کارگری و کارفرمایی و استفاده از ظرفیت سازمانها و نهادها، اقدامات مؤثری در راستای صیانت از نیروی کار صورت گیرد.
سلامی گفت: صیانت از نیروی کار از جمله اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شمار میرود و در این خصوص کمیته حفاظت فنی در کارگاههای بالای 25 نفر به منظور حفاظت از نیروی کار تشکیل شده که ضمن خودارزیابی در کارگاه، از نیروی کار و سرمایههای مجموعه صیانت میکنند.
وی تصریح کرد: برابر ماده 98 قانون کار، بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار در حدود وظایف خود حق دارند بدون اطلاع قبلی در هر موقع از شبانه روز به موسسات مشمول قانون کار ورود کرده و به بازرسی بپردازند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین بر اساس ماده 104 قانون کار، کارفرمایان و دیگر کسانی که مانع ورود بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار به کارگاههای مشمول این قانون شوند یا از انجام وظیفه آنها ممانعت و از دادن اطلاعات و مدارک لازم به آنها خودداری کنند، حسب مورد به مجازاتهای مقرر در این قانون محکوم خواهند شد.
سلامی تصریح کرد: بی تردید همکاری نزدیک بین بازرسان کار، کارگران و کارفرمایان میتواند در تصویب قوانین مربوط به ایمنی و حفاظت کار و اعمال آن در کارگاهها موثر باشد و هدف بازرسی حصول اطمینان از رفع هرچه بیشتر مشکلات مرتبط با کارگران از جهت مسائل حفاظتی و بهداشتی در کارگاه است.
19 آذر 1402 14:43
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان |
کد خبر : 329,510
کلیدواژه ها: خلیل احمد سلامی,مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان,بازرسی,کارگاههای پرخطر
نظرات بینندگان
-
يکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶:۴۰
-
۱۰ بازديد
-
وزارت رفاه
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/595231/