اولین اجلاسیه مشترک شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران برگزار شد
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
کرمان رصد - اولین اجلاسیه مشترک شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران در دستگاههای اجرایی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونان بنیاد و مشاوران استانداران و مدیران کل استانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در سالن جلسات بانک شهر برگزار شد.
به گزارش ایثار، رضا رحیمینسب، سرپرست اداره کل امور مشاورین وزرا در دستگاههای اجرایی ضمن خیر مقدم به حاضران در جمع به تبیین و تشریح این اجلاسیه پرداخت و گفت: مشاورین وزرا خادم ایثارگران هستند و امیدوارم بتوانم خدمت شایستهای به جامعه معظم ایثارگری ارائه بدهیم. برای مردمیسازی نمیتوان نقش و اهمیت تشکلها و مشاورین وزرا را نادیده گرفت. مشاورین وزرا در استانها میز خدمت برای مسکن و اشتغال ایثارگران برگزار میکند و رهنمودهای حاضران در جمع مسیر خدمترسانی به ایثارگران را هموار میسازد.
رضا یاریفرد، عضو هیئت مدیره بانک شهر در این اجلاسه توجه به جامعه معزز و معظم ایثارگری را مهم دانست و از تبدیل وضعیت ایثارگران در بانک شهر خبر داد.
خیرالله رشیدی، مشاور استاندار کرمانشاه در امور ایثارگران در این اجلاسیه با تاکید بر خدمترسانی به جامعه ایثارگری گفت: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی باید به صورت جهادی پای کار مشکلات ایثارگران بود زیرا ایثارگران حق بسیاری برگردن ما دارند، قانون تبدیل وضعیت باید تداوم داشته باشد و طرح سپاس کار ارزشمندی بود که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی حسنزاده نامقی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی عنوان کرد: پیگیری یک درصد بودجه ایثارگران و دیدار با ایثارگران مورد مطالبه جدی قرار بگیرد.
علیرضا زینعلی، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان در این اجلاسیه به موضوعاتی از جمله آموزش مهارتهای شغلی برای ایثارگران اشاره کرد و زنده نگه داشتن یاد شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، رفع مشکلات مسکن و اشتغال ایثارگران استان سیستان و بلوچستان از مواردی بود که خواستار توجه جدی به آن شد.
داور نوری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل ضمن تشکر از سفر مشاورین وزرا در دستگاههای اداری به استان اردبیل در شهریورماه گفت: بعد از این سفر 17 مصوبه در استان اردبیل انجام شد. طرح سپاس و تهیه زمین برای مسکن ایثارگران مورد توجه قرار گرفت و 2 هزار و 500 نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شدند.
علی گودرزی، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران در این اجلاسیه با تاکید بر اجرای طرح سپاس و توانمندسازی ایثارگران، خاطرنشانکرد: بر اساس سیاستهای نظام ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت باید مورد توجه قرار بگیرد و در راستای پاسداشت این فرهنگ خوب عمل کردهایم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیازمند کار پیامبرگونه است.
ابراهیم بیانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با اشاره به پژوهشی که خدمات به ایثارگران کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار میدهد، گفت: این پژوهش نگاه ما را به خدماترسانی به ایثارگران تغییر میدهد و اینکه باید خدمات بیشتری به ایثارگران ارائه داده شود.
عبدالله ریاحی، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استان مازندران با اشاره وحدت و همدلی استان مازندران در خدمترسانی به ایثارگران، تصریحکرد: تجلیل و تکریم از خانوادههای شهدا و ایثارگران از جمله خدماتی بوده است که این استان به ایثارگران داشته است. جامعه هدف ما به سن سالمندی رسیدهاند که نیاز به بهداشت و درمان بیشتر باید مورد توجه قرار بگیرد. همچنین مشکل مسکن و اشتغال ایثارگران باید مرتفع شود.
حجتالاسلام و المسلمین عباس زارع، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد گفت: خدمترسانی به ایثارگران در سایر کشورها تبدیل به فرهنگ است در حالی که این کشورها مهاجم و نیروهای آنها نظامی بودند اما رزمندگان ما برای دفاع از کشور رفتند و بیشتر آنها به صورت داوطلبانه به جنگ رفتند و برای خدمترسانی به ایثارگران باید با دستگاههای خاطی برخورد شود.
شیرزادی، مشاور استاندار مازندران توجه به قانونرسانی به جامعه ایثارگری و امکان تحقق آن را خواستار شد و گفت: این قوانین باید با ریلگذاری صحیح بتواند مشکلات ایثارگران را مرتفع کند، برای شناخت قوانین ایثارگری باید تعامل و همکاری بین مشاورین وزرا در دستگاهها صورت بگیرد.
سلیمان رستمیان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با تاکید بر واگذاری زمین به ایثارگران برای تهیه مسکن، گفت: مشاورین وزرا در دستگاهها و برای اجرای قوانین در حوزه ایثارگران ظرفیت بالای دارد و باید فرصتها برای خدمت به ایثارگران را در نظر گرفت.
حجتالاسلام و المسلمین حسن هنرمند، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم با اشاره به عملکرد تبدیل وضعیت ایثارگران خواستار توجه به این موضوع و همچنین مسکن ایثارگران شد.
نعمتالله غلامپور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر اظهارداشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران به فرموده بنیانگذار آن امام خمینی (ره) افضل دستگاهها است و با حضور دکتر قاضیزاده هاشمی به عنوان ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران شرایط بهتری ایجاد شد اما باید از ظرفیت مردمی و بسیج برای خدمت به ایثارگران استفاده کرد.
محمدجواد لشکری، مشاور رئیس و مسئول هماهنگی امور ایثارگران سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ضمن تشکر و قدردانی از برگرارکنندگان این اجلاسیه با اشاره به تشکیل کارگروهی در این سازمان، گفت: تشکیل کارگروهها بر اساس تخصص اعضای آنها برای خدمت به مشکلات جامعه ایثارگری از برنامههایی بود که انجام شد و برای اجرای قوانین امیدوارم که مشاورین وزرا در دستگاهها به ما کمک کند.
امین داودی، مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استان سمنان، بهداشت و درمان ایثارگران از مهمترین اولویتها در ارائه خدمات به ایثارگران دانست و گفت: وضع قوانین ایثارگری نلاید دچار روزمرگی شود و نیازهای جامعه ایثارگری در آن نادیده شود.
قاسم علی اکبری، مشاور سازمان اداری و استخدامی با اشاره به تبدیل وضعیت ایثارگران گفت: بیش از 170 هزار نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شدند و در چارچوب سازمان اداری و استخدامی میتوانند موضوع ارتقای شغلی خود را دنبال کنند.
عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای تهران گفت: اگر قرار است که به ایثارگران خدماترسانی شود باید مشاورین وزرا جایگاه مدیرکلی داشته باشند و جایگاه آنها اهمیت داده شود.
عباس دانشآرا، مشاور استاندار در امور جانبازان آذربایجان شرقی، بر توجه به خدماترسانی به جانبازان تاکید کرد و گفت: پایه شهادت و جهاد و اسارت رزمندگی است و باید به رزمندگان نیز توجه شود.
سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران از ایجاد معاونت مددکاری و مردمیسازی در بنیاد شهید و امور ایثارگران تقدیر و تشکر کرد و گفت: تشکلهای شاهد و ایثارگر و مردمسپاری امور ایثارگران از موضوعاتی است که ما به آن در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیازمند هستیم که اثرات آن را در جامعه ایثارگری شاهد خواهیم بود.
جمال اسدی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام بر عمل به قول توسط مسئولان در سفرهای استانی تأکید کرد و گفت: خواهش میکنیم که مشاورین وزرا در امور ایثارگران کمک حال ما در استانها باشند و وزارت نفت نسبت به اجرای تبدیل وضعیت ایثارگران عمل کند.
محمدرضا پورساداتی، مشاور ایثارگران در سازمان هلال احمر به نمایندگی از کارگروه بهداشت به ارائه گزارشی پرداخت و خواستار توجه به مشکلات بیمه، بهداشت و درمان، موضوع احراز و تعیین درصد جانبازی ایثارگران شد.
زهرا مظفر، مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور ایثارگران به نمایندگی از کارگروه فرهنگی و آموزش به ارائه گزارشی پرداخت و گفت: مسئله فرهنگ امر مهمی است که برای ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت باید گفتمانسازی کرد.
فتحالله حسینی، مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران به نمایندگی از کارگروه حقوقی با بیان اینکه همه باید در کنار هم به ایثارگران خدمترسانی کنند، خاطرنشانورد: این اجلاسیه برای تعامل و همفکری برای حل مشکلات ایثارگران از جمله اشتغال برگزار شده است.
حجتالاسلام و المسلمین لطفالله ثقفی، وزیر اقتصاد و دارایی در امور ایثارگران به نمایندگی از کارگروه مددکاری با اشاره به سفرهای استانی مشاورین وزرا در امور ایثارگران، گفت: این سفرها دستاوردهای مطلوبی را به همراه داشته است و رفع مشکلات مربوط به ایثارگران از جمله تهیه وام مسکن، اشتغال و شهریه دانشجویان ایثارگر نیاز به عزم جدی دارد.
در پایان این اجلاسیه از جمعی از مشاورین وزرا در امور ایثارگران و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در استانها با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳:۴۰
-
۱۴ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/595213/