کرمان رصد

آخرين مطالب

امضای تفاهم‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارت راه و شهرسازی با محور کارورزی فارغ التحصیلان طرح شاهد بنیاد شهید و امور ایثارگران

امضای تفاهم‌نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارت راه و شهرسازی با محور کارورزی فارغ التحصیلان طرح شاهد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز سه‌شنبه 14 آذرماه، با وزارت راه و شهرسازی در راستای اجرای طرح مدیران آینده شاهد و ایثارگر تفاهم‌نامه‌ای امضا کرد که در آن آموزش و به کارگیری فرزندان شاهد و ایثارگر جهت پست‌های مدیریتی وزارت راه و شهرسازی مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش «ایثار»، مجتبی مدرس‌زاده، معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این مراسم، ضمن تسلیت ایام فاطمیه(س)، اظهار کرد: پس از گذشت سال‌های متمادی از دوران دفاع مقدس امروز ما شاهد ظهور و بروز نیازهای جدیدی در حوزه جامعه هدفمان هستیم.
وی ادامه داد: فرزندان عزیز دیروز، امروز با تلاش خود صاحب کرسی‌های علمی و مدیریتی در کشور شدند و آنچه که پرچم‌دار طرح تحولی بنیاد است توجه به این سرمایه‌ها جهت پرورش و رشد دیگر اعضای جامعه ایثارگری است.
مدرس‌زاده با اشاره به اینکه ما در این راستا و برای توسعه مهارت‌های فردی و مدیریتی فرزندان جامعه ایثارگری اقداماتی انجام داده‌ایم، تصریح کرد: ابتدا دانش‌آموزان و دانشجویان استعدادیابی می‌شوند که برای تحقق این امر، دانشگاه صنعتی شریف طی تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد شهید و امور ایثارگران مسئولیت این امر را برعهده گرفته است، در این همکاری حدود 9 هزار نفر از دانشجویان و دانش‌آموزان استعدادیابی شده و 2000 نفر از منتخبین آن‌ها تحت آموزش‌های مدیریتی قرار می‌گیرند.
معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در گام دوم این طرح به جهت ارتقای مهارت‌های مدیریتی شاغلان از خانواده‌های ایثارگران در دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی، تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با دانشگاه شهید بهشتی نیز منعقد شد.
وی با اشاره به اینکه آن‌چه امروز باعث افتخار ماست این است که بتوانیم زمینه‌ای ایجاد کنیم که نیروهای مهارت دیده را به مرحله‌ای برسانیم که بتوانند قابلیت‌های خود را در عرصه‌های مختلف مدیریتی به فعلیت برسانند، تاکید کرد: طرح کارورزی، باعث آمادگی و ایجاد بهره‌وری بیشتر در این عزیزان خواهد شد و امیدوارم این تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی سبب شود تا نخبگان شاهد و ایثارگر با آمادگی و توانمندی بیشتری بتوانند عهده‌دار مناصب خطیر و دشوار مدیریتی شوند.
مدرس‌زاده مشارکت نخبگانی در زمینه تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در بنیاد شهید و امور ایثارگران را هدف بعدی این معاونت عنوان کرد و افزود: باید از تفکر متخصصانی که دغدغه نظام و انقلاب را دارند، بهره‌مند شویم تا بتوانیم نیازهای روز خود را پاسخگو باشیم.
معاون آموزش، پژوهش و نوآوری بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطر نشان کرد: در بحبوحه دفاع مقدس امام راحل(ره) در نامه‌ای خطاب به فرزندان شهدا و جانبازان می‌فرمایند که من آینده این نظام را به شما می‌سپارم و تاکیدات مقام معظم رهبری نیز در همین راستاست و این امر باید سرلوحه ما برای هرگونه برنامه‌ریزی، اقدام و عمل باشد.
وی با بیان اینکه ایجاد باب گفت‌وگو با فرزندان ایثارگران برای ما موضوعیت داشته و بسیار مهم است، افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستا دو وظیفه مهم دارد؛ ابتدا توانمندی و پشتیبانی از فرزندان معظم جامعه ایثارگری و سپس ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که ما برای این موضوع باید به یک برنامه‌ریزی جدید برسیم و امیدواریم بتوانیم با توفیق خداوند متعال و انجام این‌گونه اقدامات گوشه‌ای از دِین خودمان را به شهدا ادا کنیم.
رضا رحیمی نسب، سرپرست اداره کل امور مشاورین وزرا در دستگاه‌های اجرایی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: امام راحل(ره) در زمان حیات پربرکت خود از مسئولان جلوتر بوده و بیش از چهل سال قبل با ایجاد مدارس و دانشگاه شاهد به این فکر بودند که مدیران آینده کشور، فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران باشند.
رحیمی نسب افزود: امیدواریم با تدابیر بنیاد شهید و امور ایثارگران بتوانیم حرکتی ایجاد کنیم تا از ظرفیت این عزیزان استفاده کنیم، همچنین ایثارگران عزیز مشکلات عدیده‌ای دارند که خواستار توجه بیشتر مسئولان هستند.
محمدعلی زهره‌ای، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی نیز در این نشست ضمن تاکید بر این موضوع که جامعه شاهد و ایثارگران جزو نخبگان به شمار می‌روند و وظیفه تمامی ارکان دولت است تا برای این قشر از جامعه گام‌های جدی برای اشتغال و به کارگیری در مناصب مدیریتی بردارد، گفت: مجموعه وزارت راه و شهرسازی کاملا در خدمت جامعه شهدا و ایثارگران و تمامی افرادی است که برای حفظ این نظام گام برداشتند.
وی با بیان اینکه در مجموعه وزارت راه و شهرسازی قریب به یک‌صد هزار نفر نیروی شاغل داریم بیان داشت: وجود و به کارگیری فرزندان شهید و ایثارگر را در مجموعه‌های مختلف وزارتخانه راه و شهرسازی به فال نیک می‌گیریم و در عرصه‌های مختلف مدیریتی از این ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد.
وی گفت: در تصمیم‌گیری‌های کلان وزارت راه و شهرسازی به حضور فرزندان ایثارگر و شاهد نیاز داریم و از این ظرفیت‌ها بهره می‌بریم، پرورش مدیران آینده اصل و اولویت انکار ناپذیر سازمانی است و امیدواریم بهترین مدیران را از خانواده شهدا و ایثارگران، پرورش دهیم.
حمید مردانیان، مشاور امور ایثارگران وزارت راه و شهرسازی نیز در این نشست ضمن محکوم کردن حملات رژیم اسراییل نسبت به مردم غزه و شهادت 16 هزار نفر از مردم بی‌گناه غزه، اظهار امیدواری کرد تا این جنگ به نفع جبهه مقاومت به پایان برسد.
همچنین در این نشست که با حضور مدیران کل معاونت آموزش، پژوهش و نوآوری برگزار شد، تعدادی از مشاوران وزرا در دستگاه‌های مختلف به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/594207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند

تشویق بی‌امان ربیعی از سوی هواداران رقیب

خیلی‌ها تلاش بر سقوط مس رفسنجان کردند

پیروزی در شکست! بقای مس قطعی شد

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

پورموسوی: با بضاعتی که داشتیم در لیگ ماندنی شدیم/ به هدایت مس ادامه می‌دهم

ربیعی: مس را برای حفظ روح جوانمردی فوتبال بردم

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

شکل‌گیری اندیشه تقلید و اجتهاد در فقه شیعه

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

خلاصه بازی ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1

دومین تیم سقوط کننده به لیگ سک مشخص شد

برد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

دومین تیم سقوط کننده به لیگ یک مشخص شد

ذوب آهن 2-1 مس رفسنجان؛ خنجر محمد ربیعی به قلب تیم سابقش رفت ولی آن‌ها را نکشت

برتری گاندوها در خانه با 2 گل؛ مس لیگ برتری ماند

ذوب آهن 2 - مس رفسنجان 1: جشن بقا بعد از باخت

مالک نساجی به سیم آخر زد: حکم فساد چه شد

ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1: جشن بقا بعد از باخت

درخواست مالک نساجی از فدراسیون فوتبال: تکلیف پرونده فساد مس را مشخص کنید

درخواست مالک نساجی: تکلیف پرونده فساد مس را مشخص کنید

استقلال تهران 0-0 چادرملو اردکان؛ مربی خارجی واجب‌تر از نان شب برای آبی‌ها

خیبر خرم آباد 1-2 پرسپولیس؛ اورونوف امید آسیایی را زنده نگه داشت

امضای قهرمان پای سقوط شهر خسته؛ کامبک سرخ‌ها در راه کسب سهمیه

قطعه ای با صدای مرحوم محمدعلی کریمخانی به نام «جان خستگان»

ربع‌قرن در قدرت

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

گل اول ذوب آهن به مس رفسنجان توسط رحمتی

گل دوم ذوب آهن به مس رفسنجان توسط تبریزی

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس و تراکتور گل خوردند

گل اول مس رفسنجان به ذوب آهن توسط اکبری

نتایج زنده 8 دیدار لیگ‌برتر فوتبال تا دقیقه 40/ پرسپولیس، تراکتور و سپاهان گل خوردند

شادی پس از گل در سیرجان به یاد مادر (عکس)

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز