کرمان رصد

آخرين مطالب

اجرایی شدن طرح زوج و فرد در پایتخت تا روز چهارشنبه/ رئیس پلیس راهور تهران: خودروهای با پلاک فرد روز یکشنبه امکان تردد در طرح را دارند شهرداری تهران

اجرایی شدن طرح زوج و فرد در پایتخت تا روز چهارشنبه/ رئیس پلیس راهور تهران: خودروهای با پلاک فرد روز یکشنبه امکان تردد در طرح را دارند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت:با تشکیل کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران،از فردا تا آخر هفته در پایتخت، طرح زوج و فرد اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بززگ در رابطه با اجرایی شدن طرح زوج و فرد در تهران گفت : از فردا تا روز پنج شنبه تردد خودروها در محدوده طرح آلودگی ها نیز بر اساس پلاک زوج و فرد خواهد بود.
سرهنگ موسوی پور گفت: در این چهار روز و تا آخر هفته در محدوده طرح زوج و فرد تردد فقط بر اساس رقم آخر پلاک خودروها خواهد بود.
وی گفت : بر اساس مصوبات کمیته آلودگی هوای شهر تهران ، فردا یکشنبه تنها خودروهایی می‌توانند در محدوده طرح تردد نمایند که پلاک آنها فرد است و روز دوشنبه نیز خودروهای با پلاک زوج حق تردد خواهند داشت و همین طور تا پایان روز چهارشنبه این طرح اجرا خواهد شد .
رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت : با تقویت و استقرار بیشتر تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در محدوده‌های اعلامی، این طرح به صورت جدی اجرا و با خودروهای متخلف برخورد خواهد شد .
وی اذعان داشت : تا به امروز 6 هزار خودرو که برگه معاینه فنی داشته ولی دودزا بوده و تردد آنها در سطح شهر باعث آلودگی هوا شده است را شناسایی کرده و پس از ابطال گواهی قبلی معاینه فنی، آنها را جهت اخذ گواهی جدید به مراکز مربوطه ارجاع داده‌ایم، این رویه پس از این نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
سرهنگ موسوی پور گفت: همچنین امروز در کمیته اضطرار آلودگی هوای طرح ممنوعیت و محدودیت ورود کامیون‌ها به پایتخت نیز مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات خوبی برای آن در نظر گرفته شد که متعاقبا اعلام می‌گردد. اجرای این طرح از درب منازل نیست و فقط در محدوده طرح زوج و فرد سابق و یا همان طرح آلودگی هوای کنونی اجرا خواهد شد و تا پنج شنبه نیز ادامه خواهد داشت.
رییس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان خاطر نشان کرد: با راکبین و دارندگان موتورسیکلت‌های دودزا نیز طبق قانون برخورد و از تردد آنها جلوگیری خواهد شد.
شایان ذکر است امروز - شنبه 11 آذرماه 1402- شاخص کیفیت هوا در تهران روی عدد 118 و در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد؛ به طوری که 14 ایستگاه در وضعیت قابل قبول (زرد) و 10 ایستگاه در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس (نارنجی) قرار دارند و عدد شاخص در 8 ایستگاه نیز وضعیت ناسالم برای همه یا قرمز را نشان می دهد.در 24 ساعت گذشته نیز شاخص کیفیت هوا در شهر تهران بر روی عدد 147 و وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت.
گفتنی است، کیفیت هوا به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود که بر اساس آن از عدد صفر تا 50 در محدوده هوای پاک تعریف می‌شود، از 51 تا 100 هوا در محدوده قابل قبول، سالم یا متوسط بوده و از محدوده 101 تا 150 هوا ناسالم برای گروه‌های حساس است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/593609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

سبک زندگی رضوی در جامعه جاری و ساری شود

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

تاکید امام جمعه کرمان بر شفافیت در برنامه خاموشی های برق در استان

برگزاری مراسم روز کرمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران / رونمایی از کتب جدید

واکنش باشگاه مس رفسنجان به اظهارات مالک نساجی: اتهامات را پیگیری می‌کنیم

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

امیدی که از کابین خلبان داده شد؛ رضا حدادیان: پرونده مس رفسنجان باید تعیین تکلیف شود

امام جمعه کرمان خواستار توزیع عادلانه خاموشی‌ها و گلایه مندی مردم شد

اقدام پلیس راه کرمان موجب نجات جان 30 نفر شد

حمله مس به نساجی؛ تلاشتان هیچ نتیجه‌ای برای بازگشت به لیگ نخواهد داشت!

شهرستان های جنوبی کرمان به زودی میزبان وزیر آموزش و پرورش می شوند

اعلام زمان اعزام کاروان های استان کرمان به حج

بیانیه تند مس: برای کسی بلیت هواپیما نخریدیم تا بمانیم

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

با اعلام فیفا، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس بسته است!