کرمان رصد

آخرين مطالب

رونمایی از سایت «رسانه دات بلاگ» رسانه تخصصی رسانه نگاران فرهنگي

رونمایی از سایت «رسانه دات بلاگ» رسانه تخصصی رسانه نگاران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -  مهدی بذرافکن مدیرمسوول «رسانه دات بلاگ» دریادداشتی که در این سایت منتشر کرده نوشته: رسانه‌ها اکوسیستم خلق، بازتولید و نقد هستند، آنها رویدادها را گزارش می‌دهند و با تفسیر اخبار، بر غنای آن می‌افزایند.
من واژه «روزنامه نگار» را مقدس می دانم. معتقدم بسیاری از بزرگان فرهنگ و ادب کشور از سالیان دور تاکنون با عشق به این کلیدواژه، چراغ «آگاهی بخشی» را روشن نگاه داشته اند.
هم نسلان منِ دهه شصتی هم با عشق به همین کلیدواژه، روزنامه نگار شدیم. در سالهایی که اینترنت به شکل کنونی گسترده نبود و از شبکه های اجتماعی هم که اصلا خبری نبود.
روزنامه نگار و روزنامه نگاری همچنان و تا ابد مقدس و قابل احترام خواهد ماند هرچند که دیگر اوضاع به شیوه گذشته نیست و رونق روزنامه ها و نشریات چاپی نه تنها در ایران که حتی در کشورهای پیشرو هم مانند سابق نیست.
حالا اما رسانه های دیگری هم خودنمایی، رخ گشایی و قدرت نمایی کرده اند که روزنامه نیستند، اما رسانه هستند،صاحبان آن هم روزنامه نگار نیستند اما پس چه هستند؟!
اینجا کاری به کپی کنندگان ندارم که صرفا مطالب دیگران را بازنشر می کنند. منظورم کسانی هستند که در سایت ها ، خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی و انواع پیام رسان ها تولید محتوا می کنند.
فردی که روزانه در تلگرام، در اینستاگرام، در ایکس، در واتساپ،در کلاب هاوس، در پیام رسان های داخلی و… تولید محتوا می کند؛مثلا اینفوگرافیک طراحی می کند، یا پادکست و ویدیو می سازد، یا یادداشت و گزارش و خبر و عکسی تولید و منتشر می کند آیا روزنامه نگار است؟
در معنی عام و برداشت کلی احتمالا می شود او را روزنامه نگار نامید اما وقتی رسانه ها دچار تغییرات اساسی شده اند چرا تاکید بر این واژه؟
می توان از واژه «رسانه نگار» استفاده کرد؛ واژه ای که به خوبی بیان گر شغل و کار آنان است،نیست؟
راه اندازی سایت «رسانه دات بلاگ» که با نام «رسانه نگاران» نیز شناخته خواهد شد پاسخی به این نیاز و تاکیدی بر این عنوان کلی است: «رسانه نگار و رسانه نگاران»؛ چه روزنامه نگار باشید -به معنی این که در نشریات چاپی کار کنید- چه در خبرگزاری ها، سایت ها وشبکه های اجتماعی تولید محتوا کنید.
بذرافکن نقد منصفانه رسانه ها، و رسانه نگاران را رویکرد اصلی (رسانه دات بلاگ) دانسته و اظهار امیدواری کرده که رسانه نگاران با هم افزایی بتوانند به بازدهی و کارایی همدیگر کمک کنند.
این روزنامه نگار در پایان یادداشتش با اشاره به فایل صوتی یادداشت نویسندگان در سایت رسانه دات بلاگ نوشته: در تلاشیم تا آنجایی که امکانش برای نویسندگان یادداشت ها فراهم باشد محتوای نوشتاری را همراه آوای آنان منتشر کنیم.
 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/589376/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مترجمی که همه جای والیبال هست/ مشاور رئیس فدراسیون، سرپرست فولاد سیرجان در سفر به ژاپن!

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

مختومقلی؛ شاعری فراتر از ادب، معلمی برای جامعه

امواج گرانشی زیبا

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مومنی: چرا مس بابت پرونده فساد باید سقوط کند؟

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی: نساجی سقوط کرده و مس رفسنجان مانده، همین نشان می‌دهد ادعای‌تان بی اساس است/ حدادیان بی چشمداشت از تیم ملی حمایت کرده!

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

واکنش رسانه تیم ملی به ادعاهای مس رفسنجان؛ این حرف‌ها جای تعجب دارد و حرکت مالک نساجی بدون نفع بود

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی

سوالات و اعتراض تند سرمربی سپاهان از خود و بازیکنان!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

زارع: باید اشتباهات گذشته‌ام را جبران کنم

عموزاد: در فینال فنی خوردم که غافلگیر شدم

مراسم اهدای جام قهرمانی رقابت‌های کشتی جام تختی

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نانوپوشش ضدخوردگی، استانداردهای صنعت را به چالش می‌کشد

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

واکنش تند مس رفسنجان: قلعه نویی صعود به جام جهانی را به مالک نساجی تقدیم کرد؛ برای ماندن نیازی به خرید بلیط هواپیما نداریم!

افتتاح طرح های محرومیت زدایی در شهداد

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

عکس/ سلفی عجیب نگار جواهریان در پشت‌صحنه سریال وحشی