کرمان رصد

آخرين مطالب

نامگذاری میدان فلسطین در کیش/ عبدالملکی: جنایت اخیر اسرائیل، نتیجه‌ی مماشات کشورهای اسلامی است منطقه آزاد کیش

نامگذاری میدان فلسطین در کیش/ عبدالملکی: جنایت اخیر اسرائیل، نتیجه‌ی مماشات کشورهای اسلامی است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور جنایت‌ جنگی رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان را یک فاجعه انسانی دانست گفت: این جنایت نتیجه همان 75 سال مماشات کشورهای اسلامی با این غده سرطانی است.

به گزارش روابط عمومی امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از ایرنا، "حجت‌الله عبدالملکی" چهارشنبه شب با حضور در تجمع مردمی جزیره کیش که برای حمایت از مردم مظلوم غزه مقابل مسجد خاتم الانبیاء (ص) برگزار شد با بیان اینکه اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امروز رویای پلید از نیل تا فرات صهیونیسم به واقعیت تبدیل شده بود و همه برده صهیونیسم بودند،گفت: جمهوری اسلامی در مدت 44 سال گذشته پرچم مقاومت را یک تنه برفراشته نگه داشته و حافظ آرمان‌های جهان اسلام بوده است.
عبدالملکی در ادامه افزود: دلیل تشکیل رژیم جعلی صهیونیست، سکوت کشورهای مسلمان و ترس آنان از استکبار جهانی بود؛ امروز همان کشورهایی که از مسلح شدن فلسطین تردید داشتند، به اشتباهات خود پی برده‌اند.
مشاور رئیس جمهور با بیان اینکه، امام خمینی (ره) مسئله فلسطین را به عنوان نماد اتحاد مسلمانان مطرح کرد، گفت: قلب تمامی مسلمانان جهان برای فلسطین می‌تپد و لازم است تا دولت‌های مسلمان نیز همگام با مردمان خود به وحدت و اتحاد لازم برای نابودی رژیم صهیونیستی دست یابند.
وی اظهار داشت: امروز رژیم کودک کش اسراییل نه تنها مرتکب بزرگترین جنایت‌های جنگی شده، بلکه در تلاش است تا با یک مظلوم نمایی دروغین، حقایق را وارونه جلوه دهد؛ این رژیم جعلی با حمله موشکی سنگین به بیمارستان، چهره وحشی صفت خود را به نمایش گذاشت.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور با آرزوی پیروزی جبهه مقاومت در جبهه حق علیه باطل مقابل رژیم صهیونیستی گفت: نابودی اسرائیل یکی از ملزومات شکوفایی اقتصاد اسلامی در جهان است.
حجت الله عبدالملکی با بیان اینکه حدود یک چهارم جمعیت جهان را مسلمانان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: با وجود اینکه بیش از 25 درصد از منابع جهانی نیز در اختیار مسلمانان قرار دارد، اما متاسفانه کشورهای اسلامی کمتر از 10 درصد تولید در جهان را عهده دار هستند.
وی الگوی اقتصاد اسلامی را اصل پیشرفت و توسعه اقتصادی دانست و افزود: رژیم صهیونیستی امروز از موانع رشد اقتصاد اسلامی محسوب می‌شود.
گفتنی است، مردم کیش با تجمع مقابل مسجد خاتم الانبیاء (ص) همصدا ضمن محکومیت جنایت‌های رژیم کودک کش صهیونیستی، از مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند و در پایان این مراسم با حضور مشاوررئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، امامان جمعه و مردم ولایتمدار جزیره کیش در آئینی نام میدان نیایش به "میدان فلسطین " تغییر یافت.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/583788/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیلم آوای «هدیه» با صدای شهاب مظفری

آوازخوانی پرواز همای در طبیعت زیبای همدان

موزیک ویدئوی عاشقانه و احساسی «رگ خواب» صدای همایون شجریان

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

یک سفر و چند هدف

منم همون هوادار قدیمی

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

این ستاره نباید اینجا باشد!

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

همکاری ادارات و مردم برای کاهش جرائم در شهرستان بم

کاهش میزان جرایم خشن در بم

نگاه سیاسی در هیات های گزینش وجود نداشته باشد

کرمان‌موتور: رؤیا نمی‌فروشیم

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

شادمهر عقیلی برای «خلیج فارس» خواند

نسخه جدید آهنگ «وقت پرواز» با صدای پازل بند

نگاهی به زندگی عبدالله دوامی موسیقی‏‌دان و استاد برجسته موسیقی سنتی

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

شناخت استعمار و تبیین اندیشه رهبر انقلاب، ضرورتی برای بیداری ملت‌ها

بابک زنجانی در اندیشه بازگشت به فوتبال؛ تیم قدیمی تهران احیا می‌شود؟

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

اتفاق عجیب در شهر زرند به روایت رییس دادگستری/ سن رانندگی در برخی پرونده‌ها به 9 سال رسیده

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان منصوب شد

دستگیری 148 نفر از اراذل و عوامل آدم ربایی در طرح چهار روزه پلیس کرمان

زیرساخت های گردشگری کرمان با ظرفیت های آموزش و پرورش توسعه می یابد

بازگشت نیروگاه برق آبی سد جیرفت به مدار تولید

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

بخشی از اجرای رسیتال پیانو فریدون ناصحی

ویدئوی زیرخاکی از کنسرت رضا صادقی در بندرعباس

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

از لزوم ارتقای اندیشه صحیح و نگاه تمدنی تا 4 رکن ارتباط سازنده حوزه با جوانان + فیلم

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

قیمت جدید محصولات کرمان موتور (اردیبهشت 1404)

معرفی قوی‌ترین مردان کرمان

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

حضور 2 بیس‌بالیست کرمانی در اردوی تیم ملی