کرمان رصد

آخرين مطالب

توسعه‌ی مناطق آزاد، تکلیف سند سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است منطقه آزاد کیش

توسعه‌ی مناطق آزاد، تکلیف سند سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور نابودی رژیم صهیونیستی را یکی از ملزومات شکوفایی اقتصادی جهان اسلام برشمرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مکنطقه آزاد کیش، دکتر حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور صبح امروز چهارشنبه 19 مهر در جمع مدیران و معاونان فرهنگی مناطق آزاد در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش، ضمن تبریک به مناسبت اتفاقات مهم جهان اسلام در جبهه مقاومت فلسطین و پیروزی هایی که در حال رخ دادن است، نابودی اسرائیل را یکی از ملزومات شکوفایی اقتصادی جهان اسلام برشمرد و افزود: تا پایان گام دوم انقلاب اسلامی، جهان اسلام به 25 درصد از اقتصاد دنیا خواهد رسید و با حذف اسرائیل، موانع دستیابی جهان اسلام به جایگاه خود در اقتصاد جهانی را کنار می زند.
وی افزود: سال 1397 مطالعه ای انجام شده که وضعیت پیشرفت های ایران در قیاس با کشورها مختلف دنیا را در گام اول انقلاب یا 40 سال اول (از سال 57 تا 97) در کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی بررسی کرده است. در حال حاضر پیشرفت کشور ما در سطح قابل قبولی قرار دارد اما انتظاراتی که از پیشرفت بعد از انقلاب اسلامی داشتیم محقق نشده است.
حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور تصریح کرد: ظرفیتی که ما برای پیشرفت در مناطق آزاد داریم بیش از شرایط کنونی است.
وی افزود: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در 24 بند تشریح شده که یک بند آن به مناطق آزاد اختصاص یافته و این امر برای مناطق آزاد یک افتخار محسوب می شود.
به گفته عبدالملکی، شاخص های عملکردی مناطق آزاد به گونه ای است که صادرات غیر نفتی مجموع 48 منطقه آزاد فعال ایران، سالانه حدود یک سوم کل صادرات غیر نفتی کشور به ارزش 18 میلیارد دلار بوده و این در حالی است که توقع دولت از مناطق آزاد سالانه 100 میلیارد دلار ارز آوری می باشد.
وی با تاکید برا اینکه مناطق آزاد متعلق به کل کشور و مناطق ملی هستند خاطر نشان کرد: ما مردمی سازی و جهانی سازی مناطق آزاد را به عنوان یک رویکرد اساسی دنبال می کنیم و سه گروه کارآفرینان و سرمایه گذاران، ساکنان مناطق آزاد و مردم کشور گروه هدف این رویکرد هستند که باید در ضابطه زدایی و بهبود فضای کار، اشتغالزایی، ایجاد زیرساخت ها، ارتقا حوزه های فرهنگی اجتماعی، راه اندازی گردشگری ارزان قیمت، ایجاد بستر فروش صنایع دستی و محصولات دیگر شهرها از مجرای مناطق آزاد به آنها کمک کنیم.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور گفت: در حوزه جهانی سازی نیز 5 سیاست مهم تکمیل زیرساخت های نرم افزاری سیاست بین الملل، تکمیل زیرساخت های سخت افزاری سیاست بین الملل، ایجاد مناطق آزاد مشترک با 21 کشور، جذب سرمایه خارجی با 850 بسته سرمایه گذاری ارائه شده به ارزش 15 میلیارد یورو را دنبال می کنیم.
عبدالملکی کشور های شرق آسیا، کشورهای همسایه و مسلمانان دنیا را گروه های هدف در جذب سرمایه خارجی معرفی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/582591/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیلم آوای «هدیه» با صدای شهاب مظفری

آوازخوانی پرواز همای در طبیعت زیبای همدان

موزیک ویدئوی عاشقانه و احساسی «رگ خواب» صدای همایون شجریان

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

یک سفر و چند هدف

منم همون هوادار قدیمی

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

این ستاره نباید اینجا باشد!

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

همکاری ادارات و مردم برای کاهش جرائم در شهرستان بم

کاهش میزان جرایم خشن در بم

نگاه سیاسی در هیات های گزینش وجود نداشته باشد

کرمان‌موتور: رؤیا نمی‌فروشیم

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

شادمهر عقیلی برای «خلیج فارس» خواند

نسخه جدید آهنگ «وقت پرواز» با صدای پازل بند

نگاهی به زندگی عبدالله دوامی موسیقی‏‌دان و استاد برجسته موسیقی سنتی

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

شناخت استعمار و تبیین اندیشه رهبر انقلاب، ضرورتی برای بیداری ملت‌ها

بابک زنجانی در اندیشه بازگشت به فوتبال؛ تیم قدیمی تهران احیا می‌شود؟

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

اتفاق عجیب در شهر زرند به روایت رییس دادگستری/ سن رانندگی در برخی پرونده‌ها به 9 سال رسیده

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان منصوب شد

دستگیری 148 نفر از اراذل و عوامل آدم ربایی در طرح چهار روزه پلیس کرمان

زیرساخت های گردشگری کرمان با ظرفیت های آموزش و پرورش توسعه می یابد

بازگشت نیروگاه برق آبی سد جیرفت به مدار تولید

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

بخشی از اجرای رسیتال پیانو فریدون ناصحی

ویدئوی زیرخاکی از کنسرت رضا صادقی در بندرعباس

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

از لزوم ارتقای اندیشه صحیح و نگاه تمدنی تا 4 رکن ارتباط سازنده حوزه با جوانان + فیلم

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

قیمت جدید محصولات کرمان موتور (اردیبهشت 1404)

معرفی قوی‌ترین مردان کرمان

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

حضور 2 بیس‌بالیست کرمانی در اردوی تیم ملی