کرمان رصد

آخرين مطالب

نوک پیکان حملات جنگ رسانه‌ای دشمن به سمت قوه قضائیه است اجتماعي

نوک پیکان حملات جنگ رسانه‌ای دشمن به سمت قوه قضائیه است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به هجمه‌های رسانه‌ای دشمن علیه جمهوری اسلامی گفت: خدمات نظام اسلامی را باید با استفاده از ظرفیت رسانه و هنر به اطلاع مردم برسد و بخش مهم تر جنگ رسانه‌ای است که امروز علیه دشمن انجام می‌شود و نوک پیکان حمله به سمت قوه قضائیه است.
حجت الاسلام ابراهیم حمیدی امروز سوم مهرماه در سومین نشست شورای مشاوران رسانه‌ای دادگستری استان کرمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(عج) اظهار کرد: از نظرات اصحاب رسانه استفاده می‌کنم و همواره نگاهم بر این بوده تا از پیشنهادات این قشر استفاده کنیم و در این زمینه ضرر نکردم.
وی با بیان اینکه استفاده از رسانه در اطلاع رسانی خدمات قوه قضائیه یک ضرورت است، افزود: متاسفانه این کار مغفول واقع شده و مقام معظم رهبری به مسئولان قوه قضاییه تاکید کردند که در کنار خدمات ارزشمند این نهاد، توجهی به افکار عمومی و رسانه‌ها داشته باشند و در این زمینه تا نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم.
حمیدی با اشاره به هجمه‌های رسانه‌ای دشمن علیه جمهوری اسلامی بیان کرد: خدمات نظام اسلامی را باید با استفاده از ظرفیت رسانه و هنر به اطلاع مردم برسد و بخش مهمتر جنگ رسانه‌ای است که امروز علیه دشمن انجام می‌شود و نوک پیکان حمله به سمت قوه قضائیه است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: متاسفانه این هجمه دشمنان بر افکار برخی افراد در کشورمان به ویژه جوانان و کسانی که در جریان اقدامات قوه قضائیه نیستند، ممکن است تاثیر بگذارد لذا تاکید مقام معظم رهبری برای پاسخ دادن به حملات دشمن است چرا که با رسانه باید به جنگ دشمن رفت و پاسخ داد.
وی تصریح کرد: تهدید رسانه و تبلیغات دشمن را باید با زبان هنر و رسانه پاسخ داد و در غیر این صورت موثر واقع نمی‌شود.
حمیدی با اشاره به اینکه برای کار رسانه نیاز به امکانات و اعتبار داریم، اظهار کرد: علاقمند به کار رسانه هستیم اما محدودیت‌های قوه قضاییه واقعیتی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت زیرا برخی مسائل اسرار مردم و نظام است که نمی‌توان آنها را رسانه‌ای کرد.
وی ادامه داد: رسانه‌ها نامحرم نیستند اما با انتشار ،مطالب، به دست نااهلان و نامحرمان می‌افتد که باید مراقب بود.
رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره "رسانه و عدالت در استان بیان کرد: جشنواره ظرفیت بسیار خوبی است و نباید تعطیل شود.
وی با اشاره به استقبال و همراهی رسانه‌ها با این جشنواره گفت: باید سال به سال بر محتوا و کیفیت این کار بیفزاییم.
حمیدی با تاکید بر استفاده از ابزار رسانه برای کیفیت بخشی به رسالت و رسیدن به هدف(اجرای عدالت) بیان کرد: وقتی خود را موفق می‌دانیم که بتوانیم عدالت را به خوبی اجرا کنیم.
به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره "رسانه و عدالت" در استان کرمان زمستان امسال برگزار خواهد شد و مهلت ارسال آثار به دبیرخانه، اول تا 15 آبان ماه است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/579540/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ مناسبتی مجید اخشابی به نام «نذر هر سال»

سیستم ایمنی باعث ایجاد ترس می‌شود و روانگردان‌ها این واکنش را مسدود می‌کنند

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

توضیح حسن تفتیان از حساسیت‌های رشته دوومیدانی

جناب‌خان و انتخابی تیم ملی دوومیدانی و رقابت با حسن تفتیان

خاطره جالب حسن تفتیان از دزدیدن کتونی‌هایش قبل از مسابقه

سوپراستار والیبال دنیا هم‌تیمی جدید عبادی‌پور

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

گل‌گهر از VAR بلژیکی رونمایی کرد (عکس)

ربیعی: از آرمان رمضانی شدیدا راضی هستم!

تقدیم به مادرم – روز عشق در سیرجان!

تقدیم به مادرم - روز عشق در سیرجان!

اتفاقی عجیب در مراسم افتتاحیه المپیک لس‌آنجلس

آهنگ «جانان» با صدای حمید هیراد

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

بمب کهکشانی‌ها در میدان نقل‌وانتقال فوتسال؛ فولاد زرند در کما

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

ادعای پورموسوی: قراردادم تمدید شد!

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

لک هم احتمالا از رفسنجان می‌رود

حمایت از خبرنگاران فلسطینی در غزه در پی شهادت صدها روزنامه‌نگار

پورموسوی: خیلی‌‌ها تلاش کردند مس سقوط کند/در این تیم می‌مانم

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

پورموسوی: خیلی‌ها تلاش کردند مس سقوط کند

تشویق بی‌امان ربیعی از سوی هواداران رقیب

خیلی‌ها تلاش بر سقوط مس رفسنجان کردند

پیروزی در شکست! بقای مس قطعی شد

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

پورموسوی: با بضاعتی که داشتیم در لیگ ماندنی شدیم/ به هدایت مس ادامه می‌دهم

ربیعی: مس را برای حفظ روح جوانمردی فوتبال بردم

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

با این موسیقی و ترکیب بارون و پیانو و حس خوب، ذهنتو آروم کن

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

شکل‌گیری اندیشه تقلید و اجتهاد در فقه شیعه

کشف منبع جدیدی از طلا در کیهان

خلاصه بازی ذوب آهن 2 – مس رفسنجان 1

دومین تیم سقوط کننده به لیگ سک مشخص شد

برد پرسپولیس و توقف تراکتور، سپاهان و استقلال/نساجی سقوط کرد

دومین تیم سقوط کننده به لیگ یک مشخص شد

ذوب آهن 2-1 مس رفسنجان؛ خنجر محمد ربیعی به قلب تیم سابقش رفت ولی آن‌ها را نکشت