کرمان رصد

آخرين مطالب

تصمیمات غلط مسؤولان بیشترین ضربه را به اقتصاد ایران می‌زند اقتصادي

تصمیمات غلط مسؤولان بیشترین ضربه را به اقتصاد ایران می‌زند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد -  سید جواد زمانی صبح امروز یکشنبه 22 مردادماه در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های تخصصی اتاق بازرگانی اظهار داشت: در اتاق بازرگانی ایران یک کنفدراسیون، 14 فدراسیون، 202 تشکل ملی، 367 تشکل استانی داریم و 21 تشکل هم در استان کرمان فعالیت می‌کنند.
وی بیان کرد: تشکل‌های استان کرمان از نظر کمیت و کیفیت دارای رتبه بالایی در سطح کشور هستند.
زمانی ادامه داد: قانون اساسی را بر اساس روز بازنگری کرده‌اند و اینکه بعضی‌ها نسبت به بازنگری قانون اساسی اینقدر حساس هستند را متوجه نمی‌شوم.
وی عنوان کرد: بر اساس قانون باید تعاون، 25 درصد اقتصاد را تشکیل دهد در حالی که سه درصد هم نیست و بخش خصوصی هم باید 50 درصد در اقتصاد نقش داشته باشد که تاکنون محقق نشده است. 
معاون امور استان‌ها و تشکل‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد: اقتصاد دولتی به معنای اختلاس و به‌معنای فساد است و باید بپذیریم جایی که اشتباه کرده‌ایم را جبران کنیم.
زمانی با اشاره به اینکه اختلاس در اقتصاد خصوصی معنایی ندارد، ادامه داد: تصمیمات غلط مسؤولان، بخشنامه‌های خلق‌الساعه برای فعالان اقتصادی توسط افرادی که اقتصاد نمی‌دانند و کلنگ‌زنی‌های بیهوده و ادامه‌دار به اقتصاد ایران ضربه می‌زند.
گرایش تشکل‌های جدید اتاق کرمان به سمت صنایع است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در سخنانی گفت: اتاق بازرگانی کرمان در راستای توسعه پایدار استان گام برمی‌دارد و تشکل‌ها را بازوی قوی مشورتی و فکری تلقی می‌کند و سعی در توسعه تشکل‌ها داریم.
سید مهدی طبیب‌زاده ادامه داد: گرایش تشکل‌های جدید اتاق بازرگانی استان کرمان به سمت صنایع است تا تشکل‌هایی از صنایع و فناوری‌های جدید شکل بگیرد تا شاهد هم‌افزایی در این بخش باشیم.
وی ادامه داد: شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی کرمان در سال‌های اخیر به علت کیفیت و نظم و انضباط در رده‌های بالای کشوری قرار گرفته و در سال گذشته نیز رتبه نخست کشوری را کسب کرده است. 
اتاق کرمان از بازیگران صحنه اقتصادی استان است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان ابراز داشت: کار مطالعاتی برای شناسایی آسیب‌های تشکل‌ها در استان کرمان را انجام دادیم و بر اساس نقشه راه جلو رفتیم و اتاق بازرگانی سعی می‌کند از تشکل‌ها به‌عنوان بازوی مشورتی و فکری و کمک به تقویت اتاق بازرگانی استفاده کند.
طبیب‌زاده اضافه کرد: اتاق بازرگانی کرمان باید به سطح تاثیرگذاری در تصمیمات استان برسد و امروز اتاق یکی از بازیگران صحنه اقتصادی استان است و به تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در استان هم می‌تواند، کمک کند.
تاثیرگذاری تشکل‌های کرمان در کشور
وی اظهار داشت: اندیشکده و مرکز مطالعات اتاق بازرگانی استان کرمان را تشکیل دادیم تا حرف ما کارشناسی شده باشد و خریدار داشته باشد.
این فعال بخش خصوصی ادامه داد: در اتاق بازرگانی استان کرمان در راستای بهبود فضای کسب و کار برای فعالان اقتصادی حرکت کرده‌ایم بنابراین به بازوی قوی اجرایی نیاز داشتیم زیرا هرچه تشکل‌ها وسیع‌تر و فعال‌تر باشند، بهتر می‌توانیم حرف‌مان را به‌کرسی بنشانیم.
طبیب‌زاده عنوان کرد: تشکل‌هایی در استان کرمان شکل گرفته که در سطح کشور تاثیرگذار هستند و انجمن پسته یکی از تاثیرگذارترین نهادهای کشور است و انجمن خرما در سطح خوبی مطرح شده است.
تشکل‌گرایی را جدی نمی‌گیریم
در همین حال رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: در ایران 14 هزار تشکل غیردولتی داریم که حدود 3 هزار تشکل خصولتی‌ست و بلژیک بیش از 60 هزار تشکل فعال دارد در حالی که جمعیت این کشور یک نهم جمعیت کشور ماست.
رشیدفرخی با اشاره به اینکه همگرایی و تشکل‌گرایی در کشور ما جدی گرفته نشده است، اظهار داشت: با همه جوانب مثبت بخش خصوصی و تشکل‌ها برای همراهی و همدلی اما همیشه نقش مشورتی‌بودن هم جدی انگاشته نشده است.
از دولت شکایت کردیم 
وی ادامه داد: برای گرفتن طلب و خسارت ذی‌نفعان انجمن ملی خرمای ایران به‌صورت رسمی از دولت شکایت کردیم.
رشیدفرخی ابراز کرد: خرد جمعی و درون‌گرایی تشکل‌ها باید مورد توجه قرار گیرد و در تشکل‌ها نمی‌توان به‌صورت فردی تصمیم گرفت.
پایان پیام/80019/ب

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/570301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توضیح قوه قضاییه درباره خبر حکم اعدام تتلو

آهنگ زیبای «ماه تابانم» با صدای علی منتظری

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

اگر دنیا نابود شود، این 4 خوراکی نجات‌تان می‌دهد!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

مس رفسنجان بجای نساجی سقوط خواهد کرد؟

حامد لک و احتمال جدایی از مس رفسنجان؛ لک: هواداران خیلی از چیزها را نمی‌دانند

قلب تپنده والیبال ایران در حسرت لیگ برتر

استکی: 30بوکسور امید داریم

جوانی که سودای جانشینی یزدانی دارد

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

اولین دوره مسابقات استانی دارت و داژبال مدارس شاهد متوسطه اول استان کرمان برگزار شد

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

مرحله استانی کنگره قرآن کریم ویژه مدارس سمپاد استان کرمان برگزار شد

مترجمی که همه جای والیبال هست/ مشاور رئیس فدراسیون، سرپرست فولاد سیرجان در سفر به ژاپن!

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

مختومقلی؛ شاعری فراتر از ادب، معلمی برای جامعه

امواج گرانشی زیبا

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مومنی: چرا مس بابت پرونده فساد باید سقوط کند؟

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی: سالم در لیگ برتر ماندیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

از ایوان بند «بمونی برام» را بشنوید

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

سردترین سیاره ی شناخته شده کشف شد

عدس گرانشی را ببینید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی: نساجی سقوط کرده و مس رفسنجان مانده، همین نشان می‌دهد ادعای‌تان بی اساس است/ حدادیان بی چشمداشت از تیم ملی حمایت کرده!

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس

واکنش رسانه تیم ملی به ادعاهای مس رفسنجان؛ این حرف‌ها جای تعجب دارد و حرکت مالک نساجی بدون نفع بود

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال به بیانیه باشگاه مس

واکنش بخش رسانه‌ای تیم ملی به بیانیه مس رفسنجان

واکنش بخش رسانه ای تیم ملی ایران به اظهارات باشگاه مس رفسنجان

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

واکنش تند مس رفسنجان به اتهام فساد: سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

سالم ماندیم و نیاز به تهیه بلیت هواپیما برای رقیب نداشتیم/ فراموش نمی‌کنیم قلعه نویی صعود را به چه کسی تقدیم کرد!

آغاز مذاکرات لورکوزن با گزینه اصلی جانشینی ژابی