کرمان رصد

آخرين مطالب

حسن‌پور: اقتصاد ورزش با تکیه بر سوارکاری شکوفا می‌شود سياسي

حسن‌پور: اقتصاد ورزش با تکیه بر سوارکاری شکوفا می‌شود
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - نماینده مردم سیرجان و بردسیر به منظور پیگیری دغدغه‌ها و همچنین بهره‌مندی بیشتر از ظرفیت‌های استان کرمان در این حوزه ورزشی، در فدراسیون سوارکاری حضور یافت.
  شهباز حسن‌پور بیگلری نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی عصر امروز (سه شنبه 6 تیرماه) با حضور در فدراسیون سوارکاری با سرپرست فدراسیون سوارکاری دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
رضا زندی، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد فدراسیون سوارکاری ، گفت: امروزه سوارکاری به عنوان صنعت در دنیا شناخته میشود و افراد زیادی در این ورزش به طور مستقیم و غیرمستقیم فعالیت می‌کنند.
وی تصریح کرد: در واقع وقتی سوارکاری را به عنوان یک صنعت مورد توجه قرار دهیم، نیاز به سرمایه‌گذاری است تا بتوانیم شاهد شکوفایی ورزش کشور باشیم.
زندی با اشاره به زیرساخت‌های خوب استان کرمان، ادامه داد: برگزاری مسابقه بین المللی در شهرستان سیرجان یکی از اهدافی است که در حال پیگیری برای اجرای آن هستیم.
وی در تشریح برنامه‌های پیش بینی شده این فدراسیون، افزود: استعدادیابی از دیگر برنامه‌های فدراسیون سوارکاری است و در این راستا با کمک هیات استان در حال انجام اقدامات هدفمندی هستیم.
سرپرست فدراسیون سوارکاری با تاکید بر ضرورت حمایت از تولید داخلی متناسب با اهداف سال جاری ، اظهار کرد: برای حمایت از تولید داخلی و تولیدکنندگان، تلاش کردیم واردات اسب محدود شود تا بتوان از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم.
زندی با اشاره به اینکه استان کرمان با توجه به ظرفیت‌هایش می‌تواند یکی از مراکز بین المللی قرطینه اسب باشد، گفت: جذب گردشگر از دیگر موضوعات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است که می‌توان از ظرفیت‌های استان کرمان در این عرصه بهره خوبی برد؛ در واقع اسب دارای جذابیت است و گردشگران می‌توانند برای حفظ محیط زیست، از اسب ها استفاده کنند.
در ادامه حسن‌پور بیگلری با اشاره به اینکه سوارکاری از جمله ورزش‌هایی محسوب می‌شود که پیامبر گرامی اسلام (ص) نسبت به آن توصیه کرده‌اند، گفت: بنابراین همه مسئولان وظیفه دارند برای ترویج این رشته ورزشی از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس یازدهم اظهار کرد: سرانه تعداد اسب های مسابقات سیرجان نسبت به نفرات علاقه مند به این رشته قابل تامل است و در این راستا نیز هیات سوارکاری شهرستان سیرجان هم یکی از حوزه های فعال ورزشی در استان کرمان بشمار می‌رود.
رئیس فراکسیون اصناف و اشتغال مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمادگی داریم برای توسعه صنعت اسب و صادرات اسب به کشورهای همسایه و همچنین کسب درآمدزایی برای کشورمان کمک کنیم تا شاهد رونق اقتصاد ورزش باشیم.
وی در ادامه افزود: امروزه زمینه خوبی برای توسعه سوارکاری در کشور وجود دارد و این ورزش می‌تواند به عنوان مولفه خوبی برای ایجاد شادابی و نشاط در جامعه باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی قوه مقننه عنوان کرد: استان کرمان پهناورترین استان کشور محسوب می‌شود لذا زیرساخت‌های خوبی نیز برای توسعه سوارکاری فراهم است؛ به عنوان مثال زمین به فراوانی وجود دارد و هزینه ها برای نگهداری اسب مناسب تر از دیگر مناطق کشور است.
وی با اشاره به ضرورت حمایت وزارت ورزش و جوانان از رشته‌هایی مانند سوارکاری، خاطرنشان کرد: دکتر سجادی، وزیری از دل ورزش بوده و انسانی با اخلاق است که می‌تواند به ورزش کشور کمک کند اما متاسفانه برخی افراد به این مولفه‌ها بی توجه هستند.
 

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/562916/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئال 3-2 دورتموند؛ برد دراماتیک به لطف امباپه

وحشت باستانی‌تر؛ هیولاهایی که پیش از دایناسورها بر زمین حکمرانی می‌کردند

از کشاورزی تا دفاع از حرم و شهادت در پادگان

رقابت پنهان چین و هند برای امنیت غذایی آینده

معرفی مسیر انحرافی ناترازی برق

فارن افرز: ترامپ سیا را نابود می کند

ورا روبین و انقلاب داده‌های نجومی؛ دانشمندان چگونه هر شب 20 ترابایت داده را مدیریت می‌کنند؟

مهلت ثبت نام ایران‌خودرو در طرح مادران

قیمت بره کشتاری در تهران مشخص شد

لغو ١٢ هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس؛ گزارش اولیه خسارت به ایرلاین‌ها اعلام شد

چراغ خاموش شفافیت؛ چرا اطلاعات وام مسکن از دسترس عموم خارج شد؟

روایت دلخراش ِشاهدانِ جنایت اسرائیل در تجریش

تاریخ ناگفته فضانوردی؛ اولین موجوداتی که به مدار ماه سفر کردند، انسان نبودند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

عامل گرانی برنج در بازار

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

درویش بله دورسون را گرفت

دلدادگان و شیفتگان کرمانی آل عبا

سراب تجزیه ایران

شور و شعور حسینی در حماسه تاسوعای حسینی

از سرگیری پرواز شرکت‌های هواپیمایی عربی به ایران

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

ساخت ابزار اندازه‌گیری سرعت پیری و پیش‌بینی زوال عقل

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

پدیده نجومی کم‌نظیر در تاریخ: دو ستاره درحال انفجار همزمان در آسمان ظاهر شده‌اند

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

چگونه شرکت‌های جهانی از کشتار فلسطینی‌ها سودهای هنگفتی به دست می‌آورند؟

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

هشدار درباره تبعات تاخیر در اعلام قیمت خرید گندم

معاون وزیر ارتباطات: با اینترنت طبقاتی مخالفیم؛ اینترنت طبقاتی یعنی تبعیض

قهرمان آمریکایی دوومیدانی جهان مسلمان شد

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

جستجو در گوگل می‌تواند خلاقیت را سرکوب کند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف پنهان رمزارز‌ها

بازگشت فرودگاه تبریز به شبکه حمل و نقلی هوایی کشور

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی کوبا شد!

سکوت اژدها

کیفیت هوای شهداد کرمان در وضعیت خطرناک قرار گرفت

قیمت جدید مرغ در ایام محرم اعلام شد

شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده اعلام شد

یکی از بهترین‌های لیگ ملت‌ها؛ ستاره‌ای از ایران

یک آمار عجیب از لیگ ملت‌ها و امین اسماعیل‌نژاد!

عکس روز ناسا از سحابی ماهی مرکب